نویسنده =
تعداد مقالات: 64

-74 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﯾﻮﮐﺎ ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی
سجاد دهقان، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (437.7 K)

-73 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﻠﺒﮏ درﯾﺎﯾﯽGracilariopsis persica ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮنی ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ ﺗﺨﻢﮔﺬار
سجاد دهقان، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.83 K)

-72 اﺛﺮ ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ زردﭼﻮﺑﻪ، آوﯾﺸﻦ و دارﭼﯿﻦ در ﮐﺎﻫﺶ ﺳﻨﺪروم آﺳﯿﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
مریم محمدامینی، عبداله حسینی، فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.63 K)

-71 اﺛﺮ زردﭼﻮﺑﻪ، آوﯾﺸﻦ و دارﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مریم محمدامینی، عبداله حسینی، فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.35 K)

-70 اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻗﺎرچ ﺧﻮراﮐﯽ و ﮔﯿﺎه ﻣﺮزه ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﮔﻮﺷﺖ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی
حمیده شیخی، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.41 K)

-69 اثر ﻗﺎرچ ﺧﻮراﮐﯽ، آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی
حمیده شیخی، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.88 K)

-68 ﻧﻘﺶ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺑﺎﻧﺪﮐﻨﻨﺪﮔﯽ آب ﻓﯿﺒﺮﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ در اﯾﺠﺎد وﯾﺴﮑﻮزﯾﺘه
حمیدرضا همتی متین، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی، سمیه کامران آزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.92 K)

-67 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﻓﺰودن اﻣﻮﻟﺴﯿﻔﺎﯾﺮﻫﺎ در ﺟﯿﺮه ﺣﺎوی ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
فرشته جمیلی، مسعود دیدارخواه، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.45 K)

-66 ﺗﺄﺛﯿﺮ آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز ﺑﺎ دو ﺷﮑﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪ ﺑﻮﺗﯿﺮﯾﮏ ﭘﻮﺷﺶ دار و بی پوشش بر ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻣﯿﺰان اﺳﺘﻔﺎده از ﻓﺴﻔﺮ ﻓﯿﺘﺎﺗﻪ در جوجه های گوشتی
مهدی صوری ایرد موسی، فرید شریعتمداری، امیر محمد کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.34 K)

-65 تاثیر مکمل ال-ترئونین روی برخی فراسنجه های خونی و ایمنی سلولی بر بلدرچین ژاپنی نر در جیره ی بر پایه گندم (42-21 روزگی)
دلینا احمدپور، محمد امیر کریمی ترشیزی، فرید شریعتمداری، هما آراک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.5 MB)

-64 تاثیر مکمل ال-ترئونین بر عملکرد و برخی اندام های درونی بلدرچین ژاپنی در جیره ی بر پایه گندم
دلنیا احمدپور، محمد امیر کریمی ترشیزی، فرید شریعتمداری، هما آراک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.58 MB)

-63 اثر تغذیه مرحله ای بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی
مصطفی محسنی ماهانی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (414.03 K)

-62 اثر زمان حذف مکملهای ویتامینی و معدنی بر عملکرد رشد و اقتصادی جوجه های گوشتی
سیامک سیاه پور، محمد امیر کریمی ترشیزی، فرید شریعتمداری، فریدون نیک نفس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.16 K)

-61 اثر دما و چربی های اشباع و غیر اشباع روی استحکام استخوان ها در جوجه گوشتی
یاسر غفرانی ایوری، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، مصطفی سعادتمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (432.79 K)

-60 بررسی اثر نوع چربی بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
یاسر غفرانی ایوری، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، مصطفی سعادتمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.52 K)

-59 استفاده از تصمیم گیری چند شاخصه در انتخاب سن و سطح مناسب محدودیت غذایی در جوجه های گوشتی
عبداله حسینی، مازیار محیطی اصلی، هوشنگ لطف الهیان، فرید شریعتمداری، جواد حسینی، هادی حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.35 K)

-58 اثر روی آلی و غیرآلی بر کیفیت پوسته تخم مرغ و استخوان مرغ های تخمگذار صنعتی تحت تنش حرارتی
مریم مرادی نژاد، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (185.76 K)

-57 تاثیر گلوتن مایع بر کیفیت تخم مرغ
مینا حسن زاده، محمد امیر کریمی ترشیزی، فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (178.18 K)

-56 تاثیر خیساب بر مرفولوژی روده کوچک مرغ های تخمگذار LSL
مینا حسین زاده، محمد امیر کریمی ترشیزی، فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (184.79 K)

-55 بررسی اثر افزودن نمک صفراوی و لسیتین به جیره حاوی چربی بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
مسعود پلنگی، وحید رضایی پور، مهرداد ایرانی، فرشته جمیلی، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (153.25 K)

-54 بررسی اثرات نوع چربی به همراه امولسیفیه کننده ها بر عملکرد جوجه های گوشتی
فرشته جمیلی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (139.81 K)

-53 مقایسه اثرات سلنیوم آلی و معدنی بر خصوصیات کیفی، پراکسیداسیون چربیها و ترکیب اسیدهای چرب تخم مرغ های نگهداری شده در دمای محیط
مازیار محیطی اصلی، فرید شریعتمداری، هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.56 K)

-52 اثرات آنزیم، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی
محمد فاضلی نسب، فرید شریعتمداری، عبداله حسینی، مازیار محیطی اصلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.26 K)

-51 تاثیر افزودن آنتی اکسیدان طبیعی بر اکسیداسیون لیپید و پروتئین تخم مرغ مرغ های نگهداری شده در شرایط تنش گرمایی
مجید بهرامی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (177.48 K)

-50 بررسی اثرات ویتامین E، آویشن و نعناع فلفلی بر خصوصیات کیفی تخم مرغ های تولیدی در شرایط تنش گرمایی و ماندگاری آنها
مجید بهرامی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (211.15 K)