صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
64
-174
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﯾﻮﮐﺎ ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی
سجاد دهقان، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
437.7 K
-173
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﻠﺒﮏ درﯾﺎﯾﯽGracilariopsis persica ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮنی ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ ﺗﺨﻢﮔﺬار
سجاد دهقان، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
372.83 K
-172
اﺛﺮ ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ زردﭼﻮﺑﻪ، آوﯾﺸﻦ و دارﭼﯿﻦ در ﮐﺎﻫﺶ ﺳﻨﺪروم آﺳﯿﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
مریم محمدامینی، عبداله حسینی، فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
395.63 K
-171
اﺛﺮ زردﭼﻮﺑﻪ، آوﯾﺸﻦ و دارﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مریم محمدامینی، عبداله حسینی، فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
386.35 K
-170
اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻗﺎرچ ﺧﻮراﮐﯽ و ﮔﯿﺎه ﻣﺮزه ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﮔﻮﺷﺖ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی
حمیده شیخی، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
366.41 K
-169
اثر ﻗﺎرچ ﺧﻮراﮐﯽ، آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی
حمیده شیخی، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
358.88 K
-168
ﻧﻘﺶ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺑﺎﻧﺪﮐﻨﻨﺪﮔﯽ آب ﻓﯿﺒﺮﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ در اﯾﺠﺎد وﯾﺴﮑﻮزﯾﺘه
حمیدرضا همتی متین، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی، سمیه کامران آزاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
355.92 K
-167
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﻓﺰودن اﻣﻮﻟﺴﯿﻔﺎﯾﺮﻫﺎ در ﺟﯿﺮه ﺣﺎوی ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
فرشته جمیلی، مسعود دیدارخواه، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
376.45 K
-166
ﺗﺄﺛﯿﺮ آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز ﺑﺎ دو ﺷﮑﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪ ﺑﻮﺗﯿﺮﯾﮏ ﭘﻮﺷﺶ دار و بی پوشش بر ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻣﯿﺰان اﺳﺘﻔﺎده از ﻓﺴﻔﺮ ﻓﯿﺘﺎﺗﻪ در جوجه های گوشتی
مهدی صوری ایرد موسی، فرید شریعتمداری، امیر محمد کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
384.34 K
-165
تاثیر مکمل ال-ترئونین روی برخی فراسنجه های خونی و ایمنی سلولی بر بلدرچین ژاپنی نر در جیره ی بر پایه گندم (42-21 روزگی)
دلینا احمدپور، محمد امیر کریمی ترشیزی، فرید شریعتمداری، هما آراک
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.5 M
-164
تاثیر مکمل ال-ترئونین بر عملکرد و برخی اندام های درونی بلدرچین ژاپنی در جیره ی بر پایه گندم
دلنیا احمدپور، محمد امیر کریمی ترشیزی، فرید شریعتمداری، هما آراک
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.58 M
-163
اثر تغذیه مرحله ای بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی
مصطفی محسنی ماهانی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
414.03 K
-162
اثر زمان حذف مکملهای ویتامینی و معدنی بر عملکرد رشد و اقتصادی جوجه های گوشتی
سیامک سیاه پور، محمد امیر کریمی ترشیزی، فرید شریعتمداری، فریدون نیک نفس
مشاهده مقاله
اصل مقاله
372.16 K
-161
اثر دما و چربی های اشباع و غیر اشباع روی استحکام استخوان ها در جوجه گوشتی
یاسر غفرانی ایوری، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، مصطفی سعادتمند
مشاهده مقاله
اصل مقاله
432.79 K
-160
بررسی اثر نوع چربی بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
یاسر غفرانی ایوری، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، مصطفی سعادتمند
مشاهده مقاله
اصل مقاله
383.52 K
-159
استفاده از تصمیم گیری چند شاخصه در انتخاب سن و سطح مناسب محدودیت غذایی در جوجه های گوشتی
عبداله حسینی، مازیار محیطی اصلی، هوشنگ لطف الهیان، فرید شریعتمداری، جواد حسینی، هادی حسینی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
395.35 K
-158
اثر روی آلی و غیرآلی بر کیفیت پوسته تخم مرغ و استخوان مرغ های تخمگذار صنعتی تحت تنش حرارتی
مریم مرادی نژاد، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
185.76 K
-157
تاثیر گلوتن مایع بر کیفیت تخم مرغ
مینا حسن زاده، محمد امیر کریمی ترشیزی، فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
178.18 K
-156
تاثیر خیساب بر مرفولوژی روده کوچک مرغ های تخمگذار LSL
مینا حسین زاده، محمد امیر کریمی ترشیزی، فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
184.79 K
-155
بررسی اثر افزودن نمک صفراوی و لسیتین به جیره حاوی چربی بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
مسعود پلنگی، وحید رضایی پور، مهرداد ایرانی، فرشته جمیلی، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
153.25 K
-154
بررسی اثرات نوع چربی به همراه امولسیفیه کننده ها بر عملکرد جوجه های گوشتی
فرشته جمیلی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
139.81 K
-153
مقایسه اثرات سلنیوم آلی و معدنی بر خصوصیات کیفی، پراکسیداسیون چربیها و ترکیب اسیدهای چرب تخم مرغ های نگهداری شده در دمای محیط
مازیار محیطی اصلی، فرید شریعتمداری، هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
369.56 K
-152
اثرات آنزیم، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی
محمد فاضلی نسب، فرید شریعتمداری، عبداله حسینی، مازیار محیطی اصلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
379.26 K
-151
تاثیر افزودن آنتی اکسیدان طبیعی بر اکسیداسیون لیپید و پروتئین تخم مرغ مرغ های نگهداری شده در شرایط تنش گرمایی
مجید بهرامی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
177.48 K
-150
بررسی اثرات ویتامین E، آویشن و نعناع فلفلی بر خصوصیات کیفی تخم مرغ های تولیدی در شرایط تنش گرمایی و ماندگاری آنها
مجید بهرامی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
211.15 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3