صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
37
-49
تاﺛﯿﺮ ﺣﺬف ﻣﮑﻤﻞﻫﺎی وﯾﺘﺎﻣﯿﻨﯽ در ﺟﯿﺮهﻫﺎی دارای ﻣﻘﺎدﯾﺮ ﻣﺘﻔﺎوت اﻧﺮژی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و pH ﮔﻮﺷﺖ ران ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
رضا میرشکار، سعید حسنی، بهروز دستار، بهاره شعبانپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (383.43 K)
-48
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﻗﺎرچ دﮐﻤﻪای ﺧﻮراﮐﯽﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محمد نیک نظر، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (356.84 K)
-47
تاﺛﯿﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﻗﺎرچ آﮔﺎرﯾﮑﻮس ﺑﯿﺴﭙﺮوس ﺑﺮﮐﯿﻔﯿﺖ ﮔﻮﺷﺖﺟﻮﺟﻪﻫﺎیﮔﻮﺷتی
محمد نیک نظر، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (356.75 K)
-46
تاﺛﯿﺮ ﺑﺬر آﺳﯿﺎب ﺷﺪه ی ﺳﯿﺎه داﻧﻪ . Nigella sativa L و ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﻣﺮغ ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﺠﺎری
هادی گلدانی، بهروز دستار، محمود شمس شرق، رضا هاشمی، امید عشایری زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (386.15 K)
-45
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﯿﻠﻮی ذرت ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺗﺨﻢﻣﺮغ در ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار ﻃﯽ دوره ﺗﻮﻟﮏﺑﺮی
حسین ایاسی، بهروز دستار، تقی قورچی، رضا هاشمی، علیجان تبرائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (382.94 K)
-44
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﺎﻧﻮزﺋﻮﻟﯿﺖ ﺑﺮ ﮐﺎﻫﺶ اﺛﺮات ﻣﻀﺮ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ درﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ
اکرم شبانی، بهروز دستار، مرتضی خمیری، بهاره شعبان پور، سعید حسنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (907.08 K)
-43
تاثیر سطوح مختلف کنگر فرنگی برا ایمنی هومورال و وزن اندام های لنفاوی در بلدرچین ژاپنی
مرتضی عالمی، فیروز صمدی، بهروز دستار، سعید حسنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (961.68 K)
-42
تاثیر سطوح مختلف کنگر فرنگی و ویتامین E بر تغییرات پروتئین سرم در بلدرچین ژاپنی
مرتضی عالمی، فیروز صمدی، بهروز دستار، سعید حسنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (968.97 K)
-41
تاثیر عصاره دو گیاه دارویی سیر و آویشن بر عملکرد جوجه های گوشتی
انور آموزمهر، بهروز دستار، حسین لنگری، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (356.61 K)
-40
مقایسه صفات کیفی تخم بلدرچین ژاپنی و مرغ تخمگذار تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین و بذر آسیاب شدهی سیاه دانه (.Nigella sativa L )
هادی گلدانی، بهروز دستار، محمود شمس شرق، رضا هاشمی، امید عشایری زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.4 MB)
-39
تاثیر سطوح مختلف ضایعات قارچ دکمه ای آگاریکوس بیسپوروس با و بدون پربیوتیک بر فساد پذیری گوشت جوجه های گوشتی
عماد بیدرنامنی، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (759.05 K)
-38
تاثیر سطوح مختلف ضایعات قارچ دکمه ای آگاریکوس بیسپوروس با و بدون پربیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
عماد بیدرنامنی، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (957.78 K)
-37
تاثیر سطوح مختلف ضایعات قارچ دکمه ای خوراکی آگاریکوس بیسپوروس و پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
آیدا مظاهری، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (897.63 K)
-36
تاثیر سطوح مختلف ضایعات قارچ دکمه ای خوراکی آگاریکوس بیسپوروس و پروبیوتیک برکیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی
آیدا مظاهری، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (862.62 K)
-35
تأثیر خورانیدن سطوح مختلف مکمل آلی سلنیوم و ویتامین E بر عملکرد، میزان کلسترول و تریگلیسرید سرم در بلدرچین ژاپنی
حجت صنوبر کلاتی، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (236.78 K)
-34
تأثیر استفاده از مکمل آلی و معدنی سلنیوم بر عملکرد و هورمون های تیروئیدی در بلدرچین ژاپنی
حجت صنوبر کلاتی، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (217.26 K)
-33
تأثیر افزودن آویلامایسین، روکسارسون و فورمایسین گلد به جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
امید عشایری زاده، بهروز دستار، امین عشایری زاده، نجفقلی دبیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (430.34 K)
-32
تعیین سطح بهینه چربی در جیره غذایی زنبور عسل
هادی غلامی قره سو، بهروز دستار، غلامعلی نهضتی پاقلعه، علیرضا مرادی، محمد قربانی، بهاره شعبانپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (364.74 K)
-31
بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره بر عملکرد و برخی از فاکتورهای اقتصادی تولید در بلدرچین ژاپنی
محمدرضا شریفی، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید حسنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (179.09 K)
-30
تاثیر مکمل پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی به هنگام اعمال محدودیت غذایی
ماشاالله رحیمی رتکی، بهروز دستار، صفر محسنی، مرتضی خمیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (252.38 K)
-29
تأثیر استفاده از پروبیوتیک با سطوح متفاوت پروتئین بر برخی فاکتورهای اقتصادی تولید در پرورش جوجه های گوشتی
مونا آزادگان مهر، محمود شمس شرق، سعید حسنی، بهروز دستار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (585.58 K)
-28
اثر محدودیت غذایی کمی و تغذیه وعده ای بر عملکرد جوجه های گوشتی
حسین محب الدینی، بهروز دستار، محمود شمس شرق
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (407.28 K)
-27
بررسی استفاده از سطوح مختلف پروبیوتیک و پریبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی در هفته های مختلف پرورش
مرضیه فلکی، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (366.13 K)
-26
تاثیر سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی و ویتامین E بر برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
سمیرا عرب عامری، فیروز صمدی، بهروز دستار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (110.63 K)
-25
تاثیر سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی و ویتامین E بر وزن اندام های لنفاوی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
سمیرا عرب عامری، فیروز صمدی، بهروز دستار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (143.17 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2