نویسنده =
تعداد مقالات: 37

-74 تاﺛﯿﺮ ﺣﺬف ﻣﮑﻤﻞﻫﺎی وﯾﺘﺎﻣﯿﻨﯽ در ﺟﯿﺮهﻫﺎی دارای ﻣﻘﺎدﯾﺮ ﻣﺘﻔﺎوت اﻧﺮژی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و pH ﮔﻮﺷﺖ ران ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
رضا میرشکار، سعید حسنی، بهروز دستار، بهاره شعبانپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.43 K)

-73 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﻗﺎرچ دﮐﻤﻪای ﺧﻮراﮐﯽﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محمد نیک نظر، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.84 K)

-72 تاﺛﯿﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﻗﺎرچ آﮔﺎرﯾﮑﻮس ﺑﯿﺴﭙﺮوس ﺑﺮﮐﯿﻔﯿﺖ ﮔﻮﺷﺖﺟﻮﺟﻪﻫﺎیﮔﻮﺷتی
محمد نیک نظر، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.75 K)

-71 تاﺛﯿﺮ ﺑﺬر آﺳﯿﺎب ﺷﺪه ی ﺳﯿﺎه داﻧﻪ . Nigella sativa L و ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﻣﺮغ ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﺠﺎری
هادی گلدانی، بهروز دستار، محمود شمس شرق، رضا هاشمی، امید عشایری زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.15 K)

-70 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﯿﻠﻮی ذرت ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺗﺨﻢﻣﺮغ در ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار ﻃﯽ دوره ﺗﻮﻟﮏﺑﺮی
حسین ایاسی، بهروز دستار، تقی قورچی، رضا هاشمی، علیجان تبرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.94 K)

-69 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﺎﻧﻮزﺋﻮﻟﯿﺖ ﺑﺮ ﮐﺎﻫﺶ اﺛﺮات ﻣﻀﺮ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ درﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ
اکرم شبانی، بهروز دستار، مرتضی خمیری، بهاره شعبان پور، سعید حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (907.08 K)

-68 تاثیر سطوح مختلف کنگر فرنگی برا ایمنی هومورال و وزن اندام های لنفاوی در بلدرچین ژاپنی
مرتضی عالمی، فیروز صمدی، بهروز دستار، سعید حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (961.68 K)

-67 تاثیر سطوح مختلف کنگر فرنگی و ویتامین E بر تغییرات پروتئین سرم در بلدرچین ژاپنی
مرتضی عالمی، فیروز صمدی، بهروز دستار، سعید حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (968.97 K)

-66 تاثیر عصاره دو گیاه دارویی سیر و آویشن بر عملکرد جوجه های گوشتی
انور آموزمهر، بهروز دستار، حسین لنگری، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.61 K)

-65 مقایسه صفات کیفی تخم بلدرچین ژاپنی و مرغ تخمگذار تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین و بذر آسیاب شدهی سیاه دانه (.Nigella sativa L )
هادی گلدانی، بهروز دستار، محمود شمس شرق، رضا هاشمی، امید عشایری زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.4 MB)

-64 تاثیر سطوح مختلف ضایعات قارچ دکمه ای آگاریکوس بیسپوروس با و بدون پربیوتیک بر فساد پذیری گوشت جوجه های گوشتی
عماد بیدرنامنی، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (759.05 K)

-63 تاثیر سطوح مختلف ضایعات قارچ دکمه ای آگاریکوس بیسپوروس با و بدون پربیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
عماد بیدرنامنی، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (957.78 K)

-62 تاثیر سطوح مختلف ضایعات قارچ دکمه ای خوراکی آگاریکوس بیسپوروس و پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
آیدا مظاهری، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (897.63 K)

-61 تاثیر سطوح مختلف ضایعات قارچ دکمه ای خوراکی آگاریکوس بیسپوروس و پروبیوتیک برکیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی
آیدا مظاهری، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (862.62 K)

-60 تأثیر خورانیدن سطوح مختلف مکمل آلی سلنیوم و ویتامین E بر عملکرد، میزان کلسترول و تریگلیسرید سرم در بلدرچین ژاپنی
حجت صنوبر کلاتی، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (236.78 K)

-59 تأثیر استفاده از مکمل آلی و معدنی سلنیوم بر عملکرد و هورمون های تیروئیدی در بلدرچین ژاپنی
حجت صنوبر کلاتی، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (217.26 K)

-58 تأثیر افزودن آویلامایسین، روکسارسون و فورمایسین گلد به جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
امید عشایری زاده، بهروز دستار، امین عشایری زاده، نجفقلی دبیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (430.34 K)

-57 تعیین سطح بهینه چربی در جیره غذایی زنبور عسل
هادی غلامی قره سو، بهروز دستار، غلامعلی نهضتی پاقلعه، علیرضا مرادی، محمد قربانی، بهاره شعبانپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.74 K)

-56 بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره بر عملکرد و برخی از فاکتورهای اقتصادی تولید در بلدرچین ژاپنی
محمدرضا شریفی، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.09 K)

-55 تاثیر مکمل پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی به هنگام اعمال محدودیت غذایی
ماشاالله رحیمی رتکی، بهروز دستار، صفر محسنی، مرتضی خمیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.38 K)

-54 تأثیر استفاده از پروبیوتیک با سطوح متفاوت پروتئین بر برخی فاکتورهای اقتصادی تولید در پرورش جوجه های گوشتی
مونا آزادگان مهر، محمود شمس شرق، سعید حسنی، بهروز دستار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (585.58 K)

-53 اثر محدودیت غذایی کمی و تغذیه وعده ای بر عملکرد جوجه های گوشتی
حسین محب الدینی، بهروز دستار، محمود شمس شرق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (407.28 K)

-52 بررسی استفاده از سطوح مختلف پروبیوتیک و پریبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی در هفته های مختلف پرورش
مرضیه فلکی، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.13 K)

-51 تاثیر سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی و ویتامین E بر برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
سمیرا عرب عامری، فیروز صمدی، بهروز دستار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.63 K)

-50 تاثیر سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی و ویتامین E بر وزن اندام های لنفاوی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
سمیرا عرب عامری، فیروز صمدی، بهروز دستار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (143.17 K)