نویسنده =
تعداد مقالات: 6

1 اثر ﻧﻮع و ﺳﻄﺢ آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز و ﻧﺴﺒﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﻪ ﻓﺴﻔﺮ ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد، راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ و ﻏﻠﻈﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ وﻓﺴﻔﺮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺳﻦ21 روزگی
میثم کوچک زاده اصفهانی، علی تبعیدیان، محمد محمدرضایی، نیلوفر گودرزی، زینب پناهپور، عباسعلی قیصری، محسن قاسمی نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 366.45 K

2 اﺛﺮات ﻧﻮع ﻋﻤﻞ آوری ﺧﻮراک و ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺎ ﮔﻞ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ وﻏﻠﻈﺖ ﻓﺴﻔﺮ و ﮐﻠﺴﯿﻢ اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
عباسعلی قیصری، علیرضا آذربایجانی، احسان میرفندرسکی، منصور نصراصفهانی، سیامک سلطانی، زینب پناهپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 361.04 K

3 اثرات روش ﻋﻤﻞ آوری ﺧﻮراک و ﻧﻮع آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ و ﻓﺴﻔﺮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوره آغازین
نیلوفر گودرزی، محمد محمدرضایی، زینب پناهپور، عباسعلی قیصری، مجید طغیانی، محسن قاسمی نژاد، میثم کوچک زاد اصفهانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 357.36 K

4 اﺛﺮ روش ﻓﺮآوری ﺧﻮراک و ﻧﻮع ﻓﯿﺒﺮ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد، راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوره آغازین
زینب پناهپور، محمد محمدرضایی، عباسعلی قیصری، محمدمهدی قیصری، محسن قاسمی نژاد، میثم کوچک آزاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 366.67 K

5 اثرات نوع عمل آوری خوراک و سطوح مختلف جایگزینی کربنات کلسیم با گل کربنات کلسیم بر صفات لاشه و غلظت فسفر و کلسیمم استخوان درشت نی جوجه های گوشتی
عباسعلی قیصری، علیرضا آذربایجانی، سیامک سلطانی، احسان میرفندرسکی، زینب پناهپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 77.87 K

6 اثر نوع و سطح آنزیم فیتاز و نسبت کلسیم به فسفر جیره غذایی بر عملکرد، راندمان لاشه و غلظت کلسیم و فسفر سرم خون جوجه های گوشتی در سن 21 روزگی
میثم کوچک زاده اصفهانی، عباسعلی قیصری، علی تبعیدیان، محسن قاسمی نژاد، محمد محمدرضایی، نیلوفر گودرزی، زینب پناهپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.34 K