نویسنده =
تعداد مقالات: 26

-299 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻋﺼﺎره ﻣﺘﺎﻧﻮﻟﯽ ﭘﻮﻧﻪ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﺑﺎ ﺗﮑﻨﯿﮏ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
سعید خورشیدی، فرزاد میرزایی آقجه قشلاق، علی مهدوی، هرمز منصوری، سیدمهدی رضوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 277.88 K

-298 ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮ ﻋﺼﺎره ﺑﺮﺧﯽ ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪای
سعید خورشیدی، فرزاد میرزایی آقجه قشلاق، علی مهدوی، هرمز منصوری، سید مهدی رضوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 281.52 K

-297 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻋﻤﻠﮑﺮدﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺎﺷﮏ ﻋﻠﻮﻓﻪای ( Viciaspp ) در ﻣﺮﺣﻠﻪ ﮔﻠﺪﻫﯽ ﮐﺎﻣﻞ
طاهره رحمتی، آرش آذرفر، فرشید فتاح نیا، کریم خادمی، علی مهدوی، هانا شیخ احمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 270.79 K

-296 ارزیابی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته سیلو شده برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری
زهرا عبادی، علی مهدوی، نادر پاپی
مشاهده مقاله اصل مقاله 91.11 K

-295 بررسی اثرات استفاده از مخمر ساکارومیسس سرویسیه سویه SC47 بر عملکرد جوجه های گوشتی تجارتی
سید عبداله حسینی، هوشنگ لطف الهیان، فرید شریعتمداری، علی مهدوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.01 M

-294 بررسی اثرات استفاده از مخمر ساکارومیسس سرویسیه سویه SC47 بر صفات تولیدی و عملکرد مرغان تخمگذار تجارتی
سید عبداله حسینی، هوشنگ لطف الهیان، عبدالرضا کامیاب، علی مهدوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.28 M

-293 بررسی اثرات استفاده ازمخمر ساکارومیسس سرویسیه سویه SC47 بر صفات کیفی تخم مرغ مرغان تخمگذار تجارت
سید عبداله حسینی، هوشنگ لطف الهیان، عبدالرضا کامیاب، علی مهدوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.12 M

-292 تاثیر سطوح مختلف رنگدانه و منبع چربی، رنگ زرده تخم مرغ و عملکرد مرغان تخمگذار
فائقه زعفریان، محمود شیوآزاد، محمدرضا عبدالهی، علی مهدوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.02 M

-291 بررسی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته (خشک شده) برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری
زهرا عبادی، علی مهدوی، علیرضا آقا شاهی، احمد میرهادی، فضل ا.. موسوی، کیانوش سامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 423.54 K

-290 مقایسه تاثیر مصرف دائم و دوره ای پروبیوتیکها بر صفات تولیدی و فاکتور های خونی مرغ های تخمگذار تجاری
فاطمه عالمی، نجفقلی دبیری، محمود شیوازاد، علی مهدوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.15 M

-289 اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس به پوسته پسته سیلو شده بر روی تجزیه پذیری ماده خشک، قابلیت هضم ماده آلی و برآورد انرژی متابولیسمی به دو روش آزمایشگاهی (تیلی و تری و گاز تست)
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 402.27 K

-288 تعیین تجزیه پذیری پروتئین خام و فراسنجه های کیفیت سیلو در دو زمان مختلف سیلو کردن پوسته پسته سیلو شده با افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 385.02 K

-287 اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس بر میزان ترکیبات فنولی، تانن کل و تانن متراکم پوسته پسته سیلو شده
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 528.36 K

-286 تعیین ارزش غذایی و تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام پوسته پسته خشک شده و مقایسه آن با یونجه و کاه گندم
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 411.52 K

-285 اثرات اسانس و عصاره لیمو در خوراک بر مورفولوژی و فلئور میکروبی روده جوجه های گوشتی نر
صابر موسوی قرا، عبدالله حسینی، علی مهدوی، محمدحسین سلطانی پاشا، رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 333.47 K

-284 تأثیر افزودن عصاره حاوی تانن و روغن کتان در جیره بر ترکیب شیر میش های مغانی
رقیه ولی زاده یونجالی، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، علی مهدوی، بهمن نویدشاد، حمید استاجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 646.25 K

-283 اثرات پروبیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجه های خونی مربوط به سیستم ایمنی گوساله های شیرخوار
پژمان محمدی، نجف قلی دبیری، علی مهدوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 303.98 K

-282 اثر عصاره دو گیاه دارویی (سپیده و مریم نخودی) بر تولید گاز شکمبه ای و فراسنجه های هضم
سمیه خورشیدی، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، علی مهدوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 316.71 K

-281 اثر تغذیه نشاسته مقاوم و عصاره حاوی ترکیبات فنولی بر وضعیت ایمنی گوساله های شیرخوار هلشتاین
سمیرا کرامتی جبه دار، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، بهمن نویدشاد، علی مهدوی، حمید استاجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 599.7 K

-280 اثر تغذیه نشاسته مقاوم و عصاره حاوی ترکیبات فنولی بر عملکرد گوساله های شیرخوار هلشتاین
سمیرا کرامتی جبه دار، فرزاد آقجه قشلاق، بهمن نویدشاد، علی مهدوی، حمید استاجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 544.21 K

-279 تأثیر منبع چربی و مکمل اسید لینولئیک مزدوج بر الگوی اسیدهای چرب شیر در میش های شیری قزل
صمد مزارعی، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، بهرام فتحی آچاچلوئی، علی مهدوی، لیلا آقازاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 482.13 K

-278 بررسی جایگزینی مقادیر مختلف سیب زمینی با یا بدون لاکتوباسیل بجای ملاس در تهیه سیلاژ ذرت
مهسا طالب، فاطمه کاشفی، علی مهدوی، بابک دارابی قانع، عطا مهذوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 463.34 K

-277 تجزیه پذیری ماده خشک دو گونه مرتعی درمنه (Artemisia siberiBesser) و پوآ (.Poa travialisL) در سه مرحله فنولوژیکی رشد، با استفاده از روش کیسه های نایلونی
ژیلا پاشایی، فرزاد میرزایی، علی مهدوی، میر داریوش شکوری، اردوان قربانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 204.35 K

-276 بررسی ترکیبات شیمیایی و عملکرد سه گونه ماشک علوفه ای (Viclaspp) در مرحله گلدهی کامل
طاهره رحمتی، آرش آذرفر، کریم خادمی، فرشید فتاح نیا، علی مهدوی، هانا شیخ احمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 37.74 K

-275 بررسی اثر عصاره متانولی پونه بر تخمیر شکمبه ای با تکنیک تولید گاز
سمیه خورشیدی، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، علی مهدوی، هرمز منصوری، مهدی رضوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.83 K