صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
26
-124
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻋﺼﺎره ﻣﺘﺎﻧﻮﻟﯽ ﭘﻮﻧﻪ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﺑﺎ ﺗﮑﻨﯿﮏ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
سعید خورشیدی، فرزاد میرزایی آقجه قشلاق، علی مهدوی، هرمز منصوری، سیدمهدی رضوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (277.88 K)
-123
ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮ ﻋﺼﺎره ﺑﺮﺧﯽ ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪای
سعید خورشیدی، فرزاد میرزایی آقجه قشلاق، علی مهدوی، هرمز منصوری، سید مهدی رضوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (281.52 K)
-122
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻋﻤﻠﮑﺮدﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺎﺷﮏ ﻋﻠﻮﻓﻪای ( Viciaspp ) در ﻣﺮﺣﻠﻪ ﮔﻠﺪﻫﯽ ﮐﺎﻣﻞ
طاهره رحمتی، آرش آذرفر، فرشید فتاح نیا، کریم خادمی، علی مهدوی، هانا شیخ احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (270.79 K)
-121
ارزیابی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته سیلو شده برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری
زهرا عبادی، علی مهدوی، نادر پاپی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (91.11 K)
-120
بررسی اثرات استفاده از مخمر ساکارومیسس سرویسیه سویه SC47 بر عملکرد جوجه های گوشتی تجارتی
سید عبداله حسینی، هوشنگ لطف الهیان، فرید شریعتمداری، علی مهدوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.01 MB)
-119
بررسی اثرات استفاده از مخمر ساکارومیسس سرویسیه سویه SC47 بر صفات تولیدی و عملکرد مرغان تخمگذار تجارتی
سید عبداله حسینی، هوشنگ لطف الهیان، عبدالرضا کامیاب، علی مهدوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.28 MB)
-118
بررسی اثرات استفاده ازمخمر ساکارومیسس سرویسیه سویه SC47 بر صفات کیفی تخم مرغ مرغان تخمگذار تجارت
سید عبداله حسینی، هوشنگ لطف الهیان، عبدالرضا کامیاب، علی مهدوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.12 MB)
-117
تاثیر سطوح مختلف رنگدانه و منبع چربی، رنگ زرده تخم مرغ و عملکرد مرغان تخمگذار
فائقه زعفریان، محمود شیوآزاد، محمدرضا عبدالهی، علی مهدوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.02 MB)
-116
بررسی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته (خشک شده) برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری
زهرا عبادی، علی مهدوی، علیرضا آقا شاهی، احمد میرهادی، فضل ا.. موسوی، کیانوش سامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (423.54 K)
-115
مقایسه تاثیر مصرف دائم و دوره ای پروبیوتیکها بر صفات تولیدی و فاکتور های خونی مرغ های تخمگذار تجاری
فاطمه عالمی، نجفقلی دبیری، محمود شیوازاد، علی مهدوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.15 MB)
-114
اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس به پوسته پسته سیلو شده بر روی تجزیه پذیری ماده خشک، قابلیت هضم ماده آلی و برآورد انرژی متابولیسمی به دو روش آزمایشگاهی (تیلی و تری و گاز تست)
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (402.27 K)
-113
تعیین تجزیه پذیری پروتئین خام و فراسنجه های کیفیت سیلو در دو زمان مختلف سیلو کردن پوسته پسته سیلو شده با افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (385.02 K)
-112
اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس بر میزان ترکیبات فنولی، تانن کل و تانن متراکم پوسته پسته سیلو شده
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (528.36 K)
-111
تعیین ارزش غذایی و تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام پوسته پسته خشک شده و مقایسه آن با یونجه و کاه گندم
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (411.52 K)
-110
اثرات اسانس و عصاره لیمو در خوراک بر مورفولوژی و فلئور میکروبی روده جوجه های گوشتی نر
صابر موسوی قرا، عبدالله حسینی، علی مهدوی، محمدحسین سلطانی پاشا، رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (333.47 K)
-109
تأثیر افزودن عصاره حاوی تانن و روغن کتان در جیره بر ترکیب شیر میش های مغانی
رقیه ولی زاده یونجالی، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، علی مهدوی، بهمن نویدشاد، حمید استاجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (646.25 K)
-108
اثرات پروبیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجه های خونی مربوط به سیستم ایمنی گوساله های شیرخوار
پژمان محمدی، نجف قلی دبیری، علی مهدوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (303.98 K)
-107
اثر عصاره دو گیاه دارویی (سپیده و مریم نخودی) بر تولید گاز شکمبه ای و فراسنجه های هضم
سمیه خورشیدی، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، علی مهدوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (316.71 K)
-106
اثر تغذیه نشاسته مقاوم و عصاره حاوی ترکیبات فنولی بر وضعیت ایمنی گوساله های شیرخوار هلشتاین
سمیرا کرامتی جبه دار، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، بهمن نویدشاد، علی مهدوی، حمید استاجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (599.7 K)
-105
اثر تغذیه نشاسته مقاوم و عصاره حاوی ترکیبات فنولی بر عملکرد گوساله های شیرخوار هلشتاین
سمیرا کرامتی جبه دار، فرزاد آقجه قشلاق، بهمن نویدشاد، علی مهدوی، حمید استاجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (544.21 K)
-104
تأثیر منبع چربی و مکمل اسید لینولئیک مزدوج بر الگوی اسیدهای چرب شیر در میش های شیری قزل
صمد مزارعی، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، بهرام فتحی آچاچلوئی، علی مهدوی، لیلا آقازاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (482.13 K)
-103
بررسی جایگزینی مقادیر مختلف سیب زمینی با یا بدون لاکتوباسیل بجای ملاس در تهیه سیلاژ ذرت
مهسا طالب، فاطمه کاشفی، علی مهدوی، بابک دارابی قانع، عطا مهذوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (463.34 K)
-102
تجزیه پذیری ماده خشک دو گونه مرتعی درمنه (Artemisia siberiBesser) و پوآ (.Poa travialisL) در سه مرحله فنولوژیکی رشد، با استفاده از روش کیسه های نایلونی
ژیلا پاشایی، فرزاد میرزایی، علی مهدوی، میر داریوش شکوری، اردوان قربانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (204.35 K)
-101
بررسی ترکیبات شیمیایی و عملکرد سه گونه ماشک علوفه ای (Viclaspp) در مرحله گلدهی کامل
طاهره رحمتی، آرش آذرفر، کریم خادمی، فرشید فتاح نیا، علی مهدوی، هانا شیخ احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.74 K)
-100
بررسی اثر عصاره متانولی پونه بر تخمیر شکمبه ای با تکنیک تولید گاز
سمیه خورشیدی، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، علی مهدوی، هرمز منصوری، مهدی رضوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.83 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2