نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ژل آﻟﻮﺋﻪ ورا در آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ ﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
میثم شکرانه، نصیر لندی، فرامرز فکری، غلامرضا قلمکاری، مجید طغیانی، علی تبعیدیان، محسن تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.12 K) | ||
2 | اثر استفاده از سطوح مختلف ژل آلوئه ورا در آب آشامیدنی بر پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی | |
میثم شکرانه، غلامرضا قلمکاری، مجید طغیانی، علی تبعیدیان، محسن تقی زاده، نصیر لندی، فرامرز فکری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.09 K) |