صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
32
-99
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮگ زﯾﺘﻮن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ آرﯾﻦ در دو ﺷﺮاﯾﻂ دﻣﺎی ﻃﺒﯿﻌﯽ و اﺳﺘﺮس ﺳﺮﻣﺎﯾﯽ
صیفعلی ورمقانی، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی، هوشنگ لطف الهیان، محمد حسن زاده، هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (360.66 K)
-98
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﯿﻮه ﮐﺎﻣﻞ ﺑﻠﻮط ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، هرمز منصوری، صیفعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (266.21 K)
-97
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ ﺑﺮ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﺮﻣﺼﺮف ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﮔﺮاﻣﯿﻨﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﻏﺎﻟﺐ اﺳﺘﺎن اﯾﻼم ( ﻗﻠﻄﺎس، ﻧﺮﯾﺸﺖ و ﺑﻬﻤﻦ )
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیفعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (186.58 K)
-96
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ ﺑﺮ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﺮﻣﺼﺮف ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﮔﺮاﻣﯿﻨﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﻏﺎﻟﺐ اﺳﺘﺎن اﯾﻼم ( ﻗﻠﻄﺎس، ﻧﺮﯾﺸﺖ و ﺑﻬﻤﻦ ).
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیغلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
-95
اثر سطوح مختلف جایگزین بوته خیار به جای یونجه بر عملکرد بره های پرواری
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیفعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (360.5 K)
-94
استفاده از روش آزمون گاز در تعیین انرژی قابل متابولیسم و مصرف اختیاری علوفه مرتعی
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیفعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (368.14 K)
-93
بررسی وضعیت مدیریت پرورش، تغذیه و آب مزارع پرورش مرغ گوشتی در استان ایلام
صیفعلی ورمقانی، هوشنگ لطف الهیان، اکبر یعقوبفر، هوشنگ جعفری، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (353.09 K)
-92
بررسی شاخص های تولیدمثلی در گاوداریهای شیری صنعتی استان ایلام
یحیی عباسپور، علی اصغر مقدم، فتح االله سرحدی، صیفعلی ورمقانی، هوشنگ جعفری، قاسم مقصودی نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (364.57 K)
-91
تعیین ارزش غذایی علوفه مرتعی استان ایلام با استفاده از روشهای آزمایشگاهی
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، محمدعلی موسوی، صیفعلی ورمقانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.23 MB)
-90
تاثیر اقلیم بر میزان عناصر معدنی گیاهان مرتعی استان ایلام
صیفعلی ورمقانی، ماشالله محمدپور، محمد علی موسوی، هوشنگ جعفری، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.1 MB)
-89
ﺑﺮرﺳﯽ دو ﺳﯿﺴﺘﻢ ﭘﺮوارﺑﻨﺪی ﺻﻨﻌﺘﯽ و ﺳﻨﺘﯽ ﺑﺮه در اﺳﺘﺎن اﯾﻼم
یحیی عباسپور، هوشنگ جعفری، صیفعلی ورمقانی، قاسم مقصودی نژاد، احمد ناجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (170.19 K)
-88
ﺑﺮرﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﻣﺮﻏﺪارﯾﻬﺎی ﺻﻨﻌﺘﯽ ﮔﻮﺷﺘﯽ دراﺳﺘﺎن اﯾﻼم
یحیی عباسپور، صیفعلی ورمقانی، هوشنگ جعفری، جواد چراغی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (196.61 K)
-87
اثر سطوح مختلف مکمل ال-کارنیتین و پودر سیر بر سیستم ایمنی همورال جوجه های گوشتی سویه آرین در 21 و 42 روزگی
امین اله پورملکشاهی، مجتبی شیرخانی، علی خطیب جو، فرشید فتاح نیا، هوشنگ جعفری، صفیعلی ورمقانی، مریم قیصرزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (351.11 K)
-86
تاثیر غده کامل سیر بر فشار خون سیستولیک جوجه های گوشتی در دو شرایط دمای معمولی و استرس سرمایی
صیفعلی ورمقانی، محمد امیر کریمی ترشیزی، عبدالله حسینی، هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (101.51 K)
-85
تأثیر گیاه دارویی برگ زیتون بر اندام های ایمنی و اکسیداسیون چربی گوشت جوجه های گوشتی
صفیعلی ورمقانی، شعبان رحیمی، هوشنگ جعفری، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (285.98 K)
-84
اثر سطوح مختلف مکمل ال- کارنیتین و پودر سیر بر سیستم ایمنی سلولی جوجه های گوشتی سویه آرین در 21 و 42 روزگی
امین اله پورملکشاهی، مجتبی شیرخانی، علی خطیب جو، فرشید فتاح نیا، هوشنگ جعفری، صفیعلی ورمقانی، مریم قیصرزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (259.92 K)
-83
بررسی وضعیت و مسائل پرواربندی گوسفند در استان ایلام
یحیی عباسپور، فتح اله سرحدی، صیفعلی ورمقانی، هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.16 MB)
-82
بررسی اثر تغذیه تکمیلی (سطوح مختلف انرژی) بر میزان بره گیری در گوسفندان کردی استان ایلام
عیسی میرزایی، صیفعلی ورمقانی، هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (985.09 K)
-81
بررسی وضعیت تغذیه مرغداری های صنعتی جوجه های گوشتی استان ایلام
صیفعلی ورمقانی، محمد اکبری قرائ، هوشنگ لطف الهیان، اکبر یعقوبفر، هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.12 MB)
-80
اثرات استفاده از سطوح مختلف مغز و میوه کامل بلوط بر عملکرد جوجه های گوشتی
صیفعلی ورمقانی، محمدامیر کریمی ترشیزی، اکبر یعقوبفر، هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (214.06 K)
-79
اثر استفاده از گیاهان دارویی جغجغه و کور ( Capparis spinosa and Prosopis farcta) بر عملکرد جوجه های گوشتی
صفعلی ورمقانی، محمدامیر کریمی ترشیزی، هوشنگ لطف الهیان، هوشنگ جعفری، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (219.97 K)
-78
اثر سطح پروتئین غیرقابل تجزیه و اسید لینولئیک کونژوگه محافظت شده در شکمبه بر الگوی اسیدهای چرب در چربی زیرجلدی بزغاله های در حال رشد
امین اله پورملکشاهی، فرشید فتاح نیا، هوشنگ جعفری، صیفعلی ورمقانی، آرش آذرفر، گلناز تاسلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (608.28 K)
-77
بررسی جایگزینی میوه کامل بلوط با دانه جو و اثر آن بر توان پرواری بره های نر بومی
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، هرمز منصوری، صفیعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (319.64 K)
-76
ارزیابی وضعیت عناصر معدنی موجود در خون گوسفندان منطقه مهران
هوشنگ جعفری، علی مصطفی تهرانی، صفیعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (295.86 K)
-75
اثر تغذیه کمکی بر میانگین افزایش وزن روزانه، درصد بره زایی و بره گیری در گوسفندان کردی گله های عشایری استان ایلام
یحیی عباسپور، هوشنگ جعفری، صفیعلی ورمقانی، نسیم عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (303.95 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2