صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
32
-174
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮگ زﯾﺘﻮن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ آرﯾﻦ در دو ﺷﺮاﯾﻂ دﻣﺎی ﻃﺒﯿﻌﯽ و اﺳﺘﺮس ﺳﺮﻣﺎﯾﯽ
صیفعلی ورمقانی، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی، هوشنگ لطف الهیان، محمد حسن زاده، هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (360.66 K)
-173
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﯿﻮه ﮐﺎﻣﻞ ﺑﻠﻮط ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، هرمز منصوری، صیفعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (266.21 K)
-172
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ ﺑﺮ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﺮﻣﺼﺮف ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﮔﺮاﻣﯿﻨﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﻏﺎﻟﺐ اﺳﺘﺎن اﯾﻼم ( ﻗﻠﻄﺎس، ﻧﺮﯾﺸﺖ و ﺑﻬﻤﻦ )
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیفعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (186.58 K)
-171
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ ﺑﺮ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﺮﻣﺼﺮف ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﮔﺮاﻣﯿﻨﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﻏﺎﻟﺐ اﺳﺘﺎن اﯾﻼم ( ﻗﻠﻄﺎس، ﻧﺮﯾﺸﺖ و ﺑﻬﻤﻦ ).
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیغلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
-170
اثر سطوح مختلف جایگزین بوته خیار به جای یونجه بر عملکرد بره های پرواری
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیفعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (360.5 K)
-169
استفاده از روش آزمون گاز در تعیین انرژی قابل متابولیسم و مصرف اختیاری علوفه مرتعی
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیفعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (368.14 K)
-168
بررسی وضعیت مدیریت پرورش، تغذیه و آب مزارع پرورش مرغ گوشتی در استان ایلام
صیفعلی ورمقانی، هوشنگ لطف الهیان، اکبر یعقوبفر، هوشنگ جعفری، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (353.09 K)
-167
بررسی شاخص های تولیدمثلی در گاوداریهای شیری صنعتی استان ایلام
یحیی عباسپور، علی اصغر مقدم، فتح االله سرحدی، صیفعلی ورمقانی، هوشنگ جعفری، قاسم مقصودی نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (364.57 K)
-166
تعیین ارزش غذایی علوفه مرتعی استان ایلام با استفاده از روشهای آزمایشگاهی
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، محمدعلی موسوی، صیفعلی ورمقانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.23 MB)
-165
تاثیر اقلیم بر میزان عناصر معدنی گیاهان مرتعی استان ایلام
صیفعلی ورمقانی، ماشالله محمدپور، محمد علی موسوی، هوشنگ جعفری، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.1 MB)
-164
ﺑﺮرﺳﯽ دو ﺳﯿﺴﺘﻢ ﭘﺮوارﺑﻨﺪی ﺻﻨﻌﺘﯽ و ﺳﻨﺘﯽ ﺑﺮه در اﺳﺘﺎن اﯾﻼم
یحیی عباسپور، هوشنگ جعفری، صیفعلی ورمقانی، قاسم مقصودی نژاد، احمد ناجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (170.19 K)
-163
ﺑﺮرﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﻣﺮﻏﺪارﯾﻬﺎی ﺻﻨﻌﺘﯽ ﮔﻮﺷﺘﯽ دراﺳﺘﺎن اﯾﻼم
یحیی عباسپور، صیفعلی ورمقانی، هوشنگ جعفری، جواد چراغی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (196.61 K)
-162
اثر سطوح مختلف مکمل ال-کارنیتین و پودر سیر بر سیستم ایمنی همورال جوجه های گوشتی سویه آرین در 21 و 42 روزگی
امین اله پورملکشاهی، مجتبی شیرخانی، علی خطیب جو، فرشید فتاح نیا، هوشنگ جعفری، صفیعلی ورمقانی، مریم قیصرزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (351.11 K)
-161
تاثیر غده کامل سیر بر فشار خون سیستولیک جوجه های گوشتی در دو شرایط دمای معمولی و استرس سرمایی
صیفعلی ورمقانی، محمد امیر کریمی ترشیزی، عبدالله حسینی، هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (101.51 K)
-160
تأثیر گیاه دارویی برگ زیتون بر اندام های ایمنی و اکسیداسیون چربی گوشت جوجه های گوشتی
صفیعلی ورمقانی، شعبان رحیمی، هوشنگ جعفری، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (285.98 K)
-159
اثر سطوح مختلف مکمل ال- کارنیتین و پودر سیر بر سیستم ایمنی سلولی جوجه های گوشتی سویه آرین در 21 و 42 روزگی
امین اله پورملکشاهی، مجتبی شیرخانی، علی خطیب جو، فرشید فتاح نیا، هوشنگ جعفری، صفیعلی ورمقانی، مریم قیصرزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (259.92 K)
-158
بررسی وضعیت و مسائل پرواربندی گوسفند در استان ایلام
یحیی عباسپور، فتح اله سرحدی، صیفعلی ورمقانی، هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.16 MB)
-157
بررسی اثر تغذیه تکمیلی (سطوح مختلف انرژی) بر میزان بره گیری در گوسفندان کردی استان ایلام
عیسی میرزایی، صیفعلی ورمقانی، هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (985.09 K)
-156
بررسی وضعیت تغذیه مرغداری های صنعتی جوجه های گوشتی استان ایلام
صیفعلی ورمقانی، محمد اکبری قرائ، هوشنگ لطف الهیان، اکبر یعقوبفر، هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.12 MB)
-155
اثرات استفاده از سطوح مختلف مغز و میوه کامل بلوط بر عملکرد جوجه های گوشتی
صیفعلی ورمقانی، محمدامیر کریمی ترشیزی، اکبر یعقوبفر، هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (214.06 K)
-154
اثر استفاده از گیاهان دارویی جغجغه و کور ( Capparis spinosa and Prosopis farcta) بر عملکرد جوجه های گوشتی
صفعلی ورمقانی، محمدامیر کریمی ترشیزی، هوشنگ لطف الهیان، هوشنگ جعفری، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (219.97 K)
-153
اثر سطح پروتئین غیرقابل تجزیه و اسید لینولئیک کونژوگه محافظت شده در شکمبه بر الگوی اسیدهای چرب در چربی زیرجلدی بزغاله های در حال رشد
امین اله پورملکشاهی، فرشید فتاح نیا، هوشنگ جعفری، صیفعلی ورمقانی، آرش آذرفر، گلناز تاسلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (608.28 K)
-152
بررسی جایگزینی میوه کامل بلوط با دانه جو و اثر آن بر توان پرواری بره های نر بومی
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، هرمز منصوری، صفیعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (319.64 K)
-151
ارزیابی وضعیت عناصر معدنی موجود در خون گوسفندان منطقه مهران
هوشنگ جعفری، علی مصطفی تهرانی، صفیعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (295.86 K)
-150
اثر تغذیه کمکی بر میانگین افزایش وزن روزانه، درصد بره زایی و بره گیری در گوسفندان کردی گله های عشایری استان ایلام
یحیی عباسپور، هوشنگ جعفری، صفیعلی ورمقانی، نسیم عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (303.95 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2