صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
7
1
ﺗﺎﺛﯿﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮزه ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺑﺮﺧﯽ ازﻓﺮآﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺰﻏﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﺑﻮﻣﯽ آذرﺑﺎﯾﺠﺎن ﻏﺮبی
امیر طلاتپه، پرویز فرهومند، یونس علی جو، اسلام نوروزی، سینا پیوستگان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (275.46 K)
2
تاﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻣﺎکویی
عباسعلی احمدی نقدهی، رسول پیرمحمدی، یونس علی جو، محسن صحرایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (261.09 K)
3
ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺎﻧﺲ رزﻣﺎری ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻓﺮار ﮐﻞ در ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻗﺰل
محمد صحرایی بلوردی، رسول پیر محمدی، ایرج برنوسی، یونس علی جو، حامد خلیل وند، عباسعلی احمدی نقدهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (262.95 K)
4
تاثیر سطوح مختلف کود مرغی بر عملکرد بره های نژاد قزل
محمد رضا رحیمی، رسول پیرمحمدی پیرمحمدی، یونس علی جو، محسن صحرایی، محمود بندری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (110.99 K)
5
تاثیر سطوح مختلف اسانس مرزه بر عملکرد و برخی از فراسنجه های خونی بزغاله های بومی آذربایجان غربی
امیر طلاتپه، پرویز فرهومند، یونس علی جو، اسلام نوروزی، سینا پیوستگان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.39 K)
6
تاثیر سطوح مختلف اسانس نعناع فلفلی بر مصرف خوراک و برخی فراسنجه های خونی گوسفندان ماکویی
عباسعلی احمدی نقدهی، رسول پیرمحمدی، یونس علی جو، محسن صحرایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.21 K)
7
تاثیر اسانس رزماری بر تولید اسیدهای چرب فرار کل در شکمبه و فراسنجه های خونی گوسفندان قزل
محسن صحرایی، رسول پیرمحمدی، ایرج برنومی، یونس علی جو، حامد خلیل وندی، عباسعلی احمدی نقدهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.77 K)