نویسنده =
تعداد مقالات: 6

1 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﭘﺘﺎﻧﺴﯿﻞ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ ﺑﺮگ ﮐﻠﻢ ﺳﻔﯿﺪ و ﻗﺮﻣﺰ ﺑﻪ روش درون ﮐﯿﺴﻪ ای
ملک حسین دلاور، محسن کاظمی، عبدالمنصور طهماسبی، رضا ولیزاده، محمدمهدی محقی، محمد طاهر میرکوهی، غزاله بهرامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 174.7 K

2 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﭘﺘﺎﻧﺴﯿﻞ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ ﺑﺮگ ﮐﻠﻢ ﺳﻔﯿﺪ و ﻗﺮﻣﺰ ﺑﻪ روش درون ﮐﯿﺴﻪ ایIn situ
ملک حسین دلاور، محسن کاظمی، عبدالمنصور طهماسبی، رضا ولیزاده، محمد مهدی محقی، محمد طاهر میرکوهی، غزاله بهرامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 173.94 K

3 ﺑﺮرﺳﯽ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺣﺎﺻﻞ از ﻋﺼﺎره ﮔﯿﺮی ﻣﺎﻟﺖ ﺑﺼﻮرت ﺳﯿﻼژ در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮارﮐﻨﻨﺪﮔﺎن
محسن کاظمی، عبدالمنصور طهماسبی، رضا ولیزاده، ملک حسین دلاور، محمد مهدی محقی، غزاله بهرامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 299.95 K

4 تعیین ارزش غذایی برخی از علوفه های مرتعی خراسان رضوی با استفاده از تکنیک تولید گاز و کیسه نایلونی
محسن کاظمی، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، مهدی محقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 525.36 K

5 ارزش غذایی تفاله زیره سیاه در تغذیه گاوهای هلشتاین
محمد مهدی محقی، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، محسن کاظمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 366.62 K

6 مقایسه ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری کاه زیره سیاه و زیره سبز
محسن کاظمی، عبدالمنصور طهماسبی، رضا ولی زاده، محسن دانش مسگران، کبری عرب
مشاهده مقاله اصل مقاله 501.59 K