نویسنده =
تعداد مقالات: 6

1 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﭘﺘﺎﻧﺴﯿﻞ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ ﺑﺮگ ﮐﻠﻢ ﺳﻔﯿﺪ و ﻗﺮﻣﺰ ﺑﻪ روش درون ﮐﯿﺴﻪ ای
ملک حسین دلاور، محسن کاظمی، عبدالمنصور طهماسبی، رضا ولیزاده، محمدمهدی محقی، محمد طاهر میرکوهی، غزاله بهرامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (174.7 K)

2 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﭘﺘﺎﻧﺴﯿﻞ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ ﺑﺮگ ﮐﻠﻢ ﺳﻔﯿﺪ و ﻗﺮﻣﺰ ﺑﻪ روش درون ﮐﯿﺴﻪ ایIn situ
ملک حسین دلاور، محسن کاظمی، عبدالمنصور طهماسبی، رضا ولیزاده، محمد مهدی محقی، محمد طاهر میرکوهی، غزاله بهرامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.94 K)

3 ﺑﺮرﺳﯽ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺣﺎﺻﻞ از ﻋﺼﺎره ﮔﯿﺮی ﻣﺎﻟﺖ ﺑﺼﻮرت ﺳﯿﻼژ در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮارﮐﻨﻨﺪﮔﺎن
محسن کاظمی، عبدالمنصور طهماسبی، رضا ولیزاده، ملک حسین دلاور، محمد مهدی محقی، غزاله بهرامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (299.95 K)

4 تعیین ارزش غذایی برخی از علوفه های مرتعی خراسان رضوی با استفاده از تکنیک تولید گاز و کیسه نایلونی
محسن کاظمی، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، مهدی محقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (525.36 K)

5 ارزش غذایی تفاله زیره سیاه در تغذیه گاوهای هلشتاین
محمد مهدی محقی، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، محسن کاظمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.62 K)

6 مقایسه ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری کاه زیره سیاه و زیره سبز
محسن کاظمی، عبدالمنصور طهماسبی، رضا ولی زاده، محسن دانش مسگران، کبری عرب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (501.59 K)