نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | تاﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻣﺎکویی | |
عباسعلی احمدی نقدهی، رسول پیرمحمدی، یونس علی جو، محسن صحرایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (261.09 K) | ||
2 | ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺎﻧﺲ رزﻣﺎری ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻓﺮار ﮐﻞ در ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻗﺰل | |
محمد صحرایی بلوردی، رسول پیر محمدی، ایرج برنوسی، یونس علی جو، حامد خلیل وند، عباسعلی احمدی نقدهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.95 K) | ||
3 | تاثیر سطوح مختلف اسانس نعناع فلفلی بر مصرف خوراک و برخی فراسنجه های خونی گوسفندان ماکویی | |
عباسعلی احمدی نقدهی، رسول پیرمحمدی، یونس علی جو، محسن صحرایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.21 K) | ||
4 | تاثیر اسانس رزماری بر تولید اسیدهای چرب فرار کل در شکمبه و فراسنجه های خونی گوسفندان قزل | |
محسن صحرایی، رسول پیرمحمدی، ایرج برنومی، یونس علی جو، حامد خلیل وندی، عباسعلی احمدی نقدهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.77 K) |