صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
5
1
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﺎﻧﻮﻻی ﻓﺮآوری ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﯿﺪ ﮐﻠﺮﯾﺪرﯾﮏ و اﻧﺪازه ذرات ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﯿﺮ در ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
حبیب تقوی کرگان، اسدا... تیموری یانسری، سبحان گلچین گله دونی، حسین صمدی واسکسی، مینا صالح حق گو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (268.77 K)
2
بررﺳﯽ درﺟﺎت ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﻨﺎﺑﻊ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻨﯽ و اﻧﺪازه ذرات ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺟﯿﺮه ﺑﺮﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺧﻮراک در ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
حبیب تقوی گرگان، اسدا... تیموری یانسری، حسن صمدی واسکسی، سبحان گلچین گله دونی، مینا صالح حق گو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (263.47 K)
3
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﺎﻧﻮﻻی ﻓﺮآوری ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﯿﺪ ﮐﻠﺮﯾﺪرﯾﮏ و اﻧﺪازه ذرات ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﯿﺮ در ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ.
حبیب تقوی کرگان، اسدا... تیموری یانسری، سبحان گلچین گله دونی، حسین صمدی واسکسی، مینا صالح حق گو
مشاهده مقاله
4
بررسی اثرات کنجاله کانولای فرآوری شده با اسید کلریدریک و اندازه ذرات علوفه یونجه بر مصرف خوراک و عملکرد تولید شیر در گاوهای شیرده هلشتاین
حبیب تقوی گرگان، اسداله تیموری یانسری، سبحان گلچین گله دونی، حسین صمدی واسکسی، مینا صالح حق گو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.17 K)
5
بررسی درجات مختلف تجزیه پذیری منابع پروتئینی و اندازه ذرات علوفه جیره بر مصرف خوراک و قابلیت هضم خوراک در گاوهای شیرده هلشتاین
حبیب تقوی کرگان، اسدا.. تیموری یانسری، حسین صمدی واسکسی، سبحان گلچین گله دونی، مینا صالح حق گو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (79.93 K)