نویسنده =
تعداد مقالات: 50

26 ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم یونجه مزرعه دانشگاه آزاد ساوه در چین اول و دوم در شروع گلدهی
بابک یزدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (963.81 K)

27 تاثیر ویتامین "ای" و روغن سویا بر سلامت غده پستان گاوهای شیرده
محسن بیات، حسن علی عربی، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، پویا زمانی، احمد احمدی، شهاب بیشه سری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.14 K)

28 اثر ویتامین "ای" در جیره های حاوی روغن سویا بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین
حسن علی عربی، محسن بیات، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، داریوش علیپور، پویا زمانی، احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (401.94 K)

29 تعیین اثر فرآوری بر ارزش غذایی دانۀ جو و مقایسه ضرایب قابلیت هضم جیره های متاثر از این فرآیند و منابع ازته مختلف در گوسفند
سلمان افشار، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، احمد احمدی، خلیل زابلی، پویا زمانی، علی حسینی سیر، زهرا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.03 K)

30 اثر فصل و سال بر گوارش پذیری مواد مغذی دانه جو در نشخوارکنندگان
محمد مهدی طباطبایی، خلیل زابلی، احمد احمدی، علی اصغر ساکی، علی اکبر سبزی پرور، نعمت اله کیانی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (457.6 K)

31 بررسی قابلیت هضم مواد مغذی در جیره های با سطوح مختلف انرژی و پروتئین در گوسفند مهربان
احمد احمدی، نسترن ایزدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، شهاب بیشهسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (444.96 K)

32 اثر دو منبع مختلف انرژی برغلظت برخی فراسنجه های شکمبه و گلوکز پلاسما درگوسفند مهربان
مریم برائتی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، داریوش علیپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.14 K)

33 اثر دو منبع انرژی مختلف تفاله چغندرقند و دانه جو برغلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبه ،اوره پلاسما و اوره ادرار در گوسفند مهربان
مریم برائتی، حسن علی عربی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.87 K)

34 اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر غلظت برخی فراسنجه های خونی در گوسفند مهربان
نسترن ایزدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، احمد احمدی، داریوش علیپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (447.31 K)

35 اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر غلظت برخی فراسنجه های شکمبه در گوسفند مهربان
نسترن ایزدی، حسن علی عربی، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (405.46 K)

36 تعیین قابلیت هضم دانه ماشک در سطوح مختلف
سپیده افروزی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، علی حاتمی، امیر ساسان محسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.4 K)

37 گوارش پذیری مواد مغذی جیره های حاوی سطوح مختلف دانه ماشک
امیر ساسان محسنی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، علی حاتمی، سپیده افروزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.04 K)

38 مطالعه ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم کنجاله کلزا در تغذیه گوسفند
سعید کاویان، محمد مهدی طباطبایی، خلیل زابلی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

39 بررسی اثر آنزیم های فیبرولیتیک برون زاد بر عملکرد گاوهای هلشتاین در اوایل شیردهی
علی محمودی، حسین علی عربی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، پویا زمانی، علی رزاقی، مصیب تقوی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (217.25 K)

40 اثر فرآوری های فیزیکی و شیمیایی کنجاله سویا بر برخی فراسنجه های خون و شکمبه در بره های پرواری نر مهربان
علی حاتمی، محمد مهدی طباطبایی، پویا زمانی، داریوش علیپور، حسن علی عربی، حورا بهزادی، امیر فدایی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (482.52 K)

41 اثر منابع مختلف روی بر برخی پارامترهای خون بره های نر مهربان
امیر فدایی فر، حسن علی عربی، محمد مهدی طباطبایی، پویا زمانی، علی اصغر بهاری، جواد رشیدی، علی حاتمی، زهرا بختیاری، امیر حسین دزفولیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.71 K)

42 اثر منابع مختلف روی بر عملکرد بره های در حال رشد مهربان
امیر فدایی فر، حسن علی عربی، محمد مهدی طباطبایی، پویا زمانی، علی اصغر بهاری، علی حاتمی، شهاب بیشه سری، امیرحسین دزفولیان، قاسم براتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (307.77 K)

43 ارزیابی ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی بوته سیب زمینی غنی شده با اوره و ملاس
حورا بهزادی فرد، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، داریوش علیپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.42 K)

44 اثرات اختلاف کاتیون - آنیون جیره بر عملکرد گاوهای شیری در دوره نزدیک زایش و اوایل شیردهی
علی رزاقی، حسن علی عربی، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، پویا زمانی، مصیب تقوی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (413.26 K)

45 اثر اختلاف کاتیون - آنیون جیره بر تولید شیر، غلظت مواد معدنی و سلامتی گاوهای شیری هلشتاین
علی رزاقی، حسن علی عربی، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، پویا زمانی، داریوش علیپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.28 K)

46 اثر سطح و نوع مکمل مس بر مس پلاسما، سرولوپلاسمین سرم و پارامترهای هماتولوژی بره نر مهربان
امیر حسین دزفولیان، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، داریوش علیپور، علی اصغر بهاری، جواد رشیدی، زهرا بختیاری، امیر فدایی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (478.3 K)

47 اثر سطوح مختلف مکمل های آلی روی و مس بر وزن بره های نر مهربان
سلیمه ترکاشون، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، پویا زمانی، داریوش علیپور، امیرحسین دزفولیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.33 K)

48 اثر سطوح مختلف مکمل های آلی روی و مس بر غلظت ویتامین A سرم خون بره های نر مهربان
سلیمه ترکاشون، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، پویا زمانی، داریوش علیپور، قاسم براتی حسن آبادی، زهرا بختیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.15 K)

49 مقایسه اثر جیره های حاوی کنجاله های سویا و کلزای فرآوری شده با حرارت و اسید بر مقدار بتاکاروتن و ویتامین A سرم خون بره های نر مهربان
علی اصغر بهاری، علی حاتمی، محمد مهدی طباطبایی، پویا زمانی، داریوش علیپور، حسن علی عربی، زهرا بختیاری، فرید رشیدی، موسی قلی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.68 K)

50 بررسی اثر مکمل روی بر چگونگی عملکرد تولید مثلی در میش های نژاد مهربان از دوران قوچ اندازی تا زایمان
فاطمه سرشاری، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، پویا زمانی، مرتضی یاوری، مصطفی خدا بنده لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.54 K)