نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 13 | ||
1 | اثر شرایط ذخیره سازی و سن مرغان بر وزن و ماده خشک تخم مرغ | |
علی حسینی سیر، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، احمد احمدی، نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.83 K) | ||
2 | ارتباط معیارهای کیفیت تخم مرغ با سن مرغ، دما و مدت ذخیره سازی | |
علی حسینی سیر، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.73 K) | ||
3 | تعیین قابلیت هضم سیلاژ تفاله لیمو ترش و کاه گندم | |
سید علی حسینی سیر، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، احمد احمدی، خلیل زابلی، نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB) | ||
4 | اثر دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم بر ویسکوزیته روده باریک، رطوبت، اسید اوریک بستر و عملکرد جوجه های گوشتی | |
طاهره رنجبری، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، حسن علی عربی، خلیل زابلی، سارا میرزایی گودرزی، معصومه عباسی نژاد، نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB) | ||
5 | مقایسه قابلیت هضم اسیدهای آمینه دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم در مدفوع و ایلئوم جوجه های گوشتی | |
طاهره رنجی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، محمد ربانی، فریدون افلاکی، حسن علی عربی، خلیل زابلی، سارا میرزایی گودرزی، معصومه عباسی نژاد، نرگس آشوری، لاله دشتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB) | ||
6 | گوارش پذیری علف باغی، کاه گندم و کاه گندم غنی شده با اوره | |
خلیل زابلی، محمد مهدی طباطبایی، علی حسینی سیر، احمد احمدی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، پویا زمانی، نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB) | ||
7 | تعیین قابلیت هضم سیلاژ کاه گندم با سطوح مختلف تفاله لیمو و اوره به روش آزمایشگاهی | |
محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، سید علی حسینی سیر، حسن فضایلی، احمد احمدی، خلیل زابلی، حسن حجت، نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB) | ||
8 | اثر روش های مختلف تولک بری اجباری برعملکرد مرغان تخمگذار | |
علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، علی حسینی سیر، نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.12 K) | ||
9 | اثر سطوح مختلف جو بر ویسکوزیته محتویات روده باریک، درصد رطوبت و اسید اوریک بستر در جوجه های گوشتی | |
سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، شهاب قاضی، محمد مهدی معینی، محمد مهدی طباطبایی، طاهره رنجبری، نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (997.97 K) | ||
10 | تعیین ارزش غذایی تفاله خشک پرتقال در جیره های حاوی کاه غنی شده با اوره و کاه معمولی | |
محمدصادق محبیان، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی، زهرا زمانی، نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.05 K) | ||
11 | اثر فصل و سال بر گوارش پذیری مواد مغذی دانه جو در نشخوارکنندگان | |
محمد مهدی طباطبایی، خلیل زابلی، احمد احمدی، علی اصغر ساکی، علی اکبر سبزی پرور، نعمت اله کیانی، نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (457.6 K) | ||
12 | اثر اوره بر قابلیت هضم دانه گندم بوجاری پرک شده درگوسفند نژاد مهربان | |
حمیدرضا آریا، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، منوچهر سوری، خلیل زابلی، علی حاتمی، نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (478.74 K) | ||
13 | اثر دو منبع انرژی مختلف تفاله چغندرقند و دانه جو برغلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبه ،اوره پلاسما و اوره ادرار در گوسفند مهربان | |
مریم برائتی، حسن علی عربی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.87 K) |