| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 13 | ||
| 1 | اثر شرایط ذخیره سازی و سن مرغان بر وزن و ماده خشک تخم مرغ | |
| علی حسینی سیر، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، احمد احمدی، نرگس آشوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 370.83 K | ||
| 2 | ارتباط معیارهای کیفیت تخم مرغ با سن مرغ، دما و مدت ذخیره سازی | |
| علی حسینی سیر، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، نرگس آشوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 373.73 K | ||
| 3 | تعیین قابلیت هضم سیلاژ تفاله لیمو ترش و کاه گندم | |
| سید علی حسینی سیر، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، احمد احمدی، خلیل زابلی، نرگس آشوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.12 M | ||
| 4 | اثر دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم بر ویسکوزیته روده باریک، رطوبت، اسید اوریک بستر و عملکرد جوجه های گوشتی | |
| طاهره رنجبری، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، حسن علی عربی، خلیل زابلی، سارا میرزایی گودرزی، معصومه عباسی نژاد، نرگس آشوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.25 M | ||
| 5 | مقایسه قابلیت هضم اسیدهای آمینه دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم در مدفوع و ایلئوم جوجه های گوشتی | |
| طاهره رنجی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، محمد ربانی، فریدون افلاکی، حسن علی عربی، خلیل زابلی، سارا میرزایی گودرزی، معصومه عباسی نژاد، نرگس آشوری، لاله دشتی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.28 M | ||
| 6 | گوارش پذیری علف باغی، کاه گندم و کاه گندم غنی شده با اوره | |
| خلیل زابلی، محمد مهدی طباطبایی، علی حسینی سیر، احمد احمدی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، پویا زمانی، نرگس آشوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.12 M | ||
| 7 | تعیین قابلیت هضم سیلاژ کاه گندم با سطوح مختلف تفاله لیمو و اوره به روش آزمایشگاهی | |
| محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، سید علی حسینی سیر، حسن فضایلی، احمد احمدی، خلیل زابلی، حسن حجت، نرگس آشوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.05 M | ||
| 8 | اثر روش های مختلف تولک بری اجباری برعملکرد مرغان تخمگذار | |
| علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، علی حسینی سیر، نرگس آشوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 388.12 K | ||
| 9 | اثر سطوح مختلف جو بر ویسکوزیته محتویات روده باریک، درصد رطوبت و اسید اوریک بستر در جوجه های گوشتی | |
| سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، شهاب قاضی، محمد مهدی معینی، محمد مهدی طباطبایی، طاهره رنجبری، نرگس آشوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 997.97 K | ||
| 10 | تعیین ارزش غذایی تفاله خشک پرتقال در جیره های حاوی کاه غنی شده با اوره و کاه معمولی | |
| محمدصادق محبیان، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی، زهرا زمانی، نرگس آشوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 366.05 K | ||
| 11 | اثر فصل و سال بر گوارش پذیری مواد مغذی دانه جو در نشخوارکنندگان | |
| محمد مهدی طباطبایی، خلیل زابلی، احمد احمدی، علی اصغر ساکی، علی اکبر سبزی پرور، نعمت اله کیانی، نرگس آشوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 457.6 K | ||
| 12 | اثر اوره بر قابلیت هضم دانه گندم بوجاری پرک شده درگوسفند نژاد مهربان | |
| حمیدرضا آریا، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، منوچهر سوری، خلیل زابلی، علی حاتمی، نرگس آشوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 478.74 K | ||
| 13 | اثر دو منبع انرژی مختلف تفاله چغندرقند و دانه جو برغلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبه ،اوره پلاسما و اوره ادرار در گوسفند مهربان | |
| مریم برائتی، حسن علی عربی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، نرگس آشوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 360.87 K | ||