نویسنده =
تعداد مقالات: 13

1 اثر شرایط ذخیره سازی و سن مرغان بر وزن و ماده خشک تخم مرغ
علی حسینی سیر، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، احمد احمدی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.83 K)

2 ارتباط معیارهای کیفیت تخم مرغ با سن مرغ، دما و مدت ذخیره سازی
علی حسینی سیر، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.73 K)

3 تعیین قابلیت هضم سیلاژ تفاله لیمو ترش و کاه گندم
سید علی حسینی سیر، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، احمد احمدی، خلیل زابلی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

4 اثر دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم بر ویسکوزیته روده باریک، رطوبت، اسید اوریک بستر و عملکرد جوجه های گوشتی
طاهره رنجبری، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، حسن علی عربی، خلیل زابلی، سارا میرزایی گودرزی، معصومه عباسی نژاد، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

5 مقایسه قابلیت هضم اسیدهای آمینه دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم در مدفوع و ایلئوم جوجه های گوشتی
طاهره رنجی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، محمد ربانی، فریدون افلاکی، حسن علی عربی، خلیل زابلی، سارا میرزایی گودرزی، معصومه عباسی نژاد، نرگس آشوری، لاله دشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)

6 گوارش پذیری علف باغی، کاه گندم و کاه گندم غنی شده با اوره
خلیل زابلی، محمد مهدی طباطبایی، علی حسینی سیر، احمد احمدی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، پویا زمانی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

7 تعیین قابلیت هضم سیلاژ کاه گندم با سطوح مختلف تفاله لیمو و اوره به روش آزمایشگاهی
محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، سید علی حسینی سیر، حسن فضایلی، احمد احمدی، خلیل زابلی، حسن حجت، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

8 اثر روش های مختلف تولک بری اجباری برعملکرد مرغان تخمگذار
علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، علی حسینی سیر، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.12 K)

9 اثر سطوح مختلف جو بر ویسکوزیته محتویات روده باریک، درصد رطوبت و اسید اوریک بستر در جوجه های گوشتی
سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، شهاب قاضی، محمد مهدی معینی، محمد مهدی طباطبایی، طاهره رنجبری، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (997.97 K)

10 تعیین ارزش غذایی تفاله خشک پرتقال در جیره های حاوی کاه غنی شده با اوره و کاه معمولی
محمدصادق محبیان، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی، زهرا زمانی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.05 K)

11 اثر فصل و سال بر گوارش پذیری مواد مغذی دانه جو در نشخوارکنندگان
محمد مهدی طباطبایی، خلیل زابلی، احمد احمدی، علی اصغر ساکی، علی اکبر سبزی پرور، نعمت اله کیانی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (457.6 K)

12 اثر اوره بر قابلیت هضم دانه گندم بوجاری پرک شده درگوسفند نژاد مهربان
حمیدرضا آریا، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، منوچهر سوری، خلیل زابلی، علی حاتمی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (478.74 K)

13 اثر دو منبع انرژی مختلف تفاله چغندرقند و دانه جو برغلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبه ،اوره پلاسما و اوره ادرار در گوسفند مهربان
مریم برائتی، حسن علی عربی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.87 K)