نویسنده =
تعداد مقالات: 13

1 اثر دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم بر ویسکوزیته روده باریک، رطوبت، اسید اوریک بستر و عملکرد جوجه های گوشتی
طاهره رنجبری، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، حسن علی عربی، خلیل زابلی، سارا میرزایی گودرزی، معصومه عباسی نژاد، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

2 مقایسه قابلیت هضم اسیدهای آمینه دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم در مدفوع و ایلئوم جوجه های گوشتی
طاهره رنجی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، محمد ربانی، فریدون افلاکی، حسن علی عربی، خلیل زابلی، سارا میرزایی گودرزی، معصومه عباسی نژاد، نرگس آشوری، لاله دشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)

3 اثر سطوح مختلف جو بر ویسکوزیته محتویات روده باریک، درصد رطوبت و اسید اوریک بستر در جوجه های گوشتی
سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، شهاب قاضی، محمد مهدی معینی، محمد مهدی طباطبایی، طاهره رنجبری، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (997.97 K)

4 اثر سطوح مختلف جو با و بدون استفاده از آنزیم بر قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین به روش in-vitro و عملکرد جوجه های گوشتی
سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، شهاب قاضی، محمد مهدی معینی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، پویا زمانی، حسن علی عربی، لاله دشتی، معصومه عباسی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1007.95 K)

5 تاثیر گرنید آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی و مدفوع اسیدهای آمینه در جیره های بر پایه جو با استفاده از مارکر در جوجه های گوشتی
سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، شهاب قاضی، محمد مهدی معینی، محمد ربانی، فریدون افلاکی، طاهره رنجبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (920.8 K)

6 اثرات جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون مرغ های تخم گذار های - لاین 36-W
سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، نرگس محمدی، پویا زمانی، سودا جنگی اقدام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (647.31 K)

7 اثرات جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر صفات کیفی تخم مرغ مرغ های تخمگذار هایلاین 36-W
سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، نرگس محمدی، پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (405.74 K)

8 تاثیر سطوح مختلف روغن اکسید شده بر برخی پارامترهای خونی در مرغ های تخم گذار
پرستو چراغی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، سارا میرزایی گودرزی، احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (475.31 K)

9 تأثیر سطوح مختلف روغن اکسید شده بر برخی خصوصیات کبد در مرغ های تخمگذار
پرستو چراغی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، سارا میرزایی گودرزی، احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (499.04 K)

10 اثر استرانتیوم بر پارامترهای خونی و استخوانی در مرغ های تخمگذار
زهرا مصطفایی، علی اصغر ساکی، سارا میرزایی گودرزی، حسن علی عربی، عباس عاشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (681.79 K)

11 اثر تزریق درون تخم مرغی لتروزول، عصاره های ریشه گزنه و سیر برصفات ثانویه جنسی و وزن گناد چپ در جوجه های گوشتی
زینب باردل، علی اصغر ساکی، عباس فرح آوز، سارا میرزایی گودرزی، احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (809.45 K)

12 مقایسه ی قابلیت هضم مواد مغذی و خصوصیات مورفولوژی ایلئوم و سکوم در پاسخ به فیبرهای نامحلول در جوجه های گوشتی
یاسمن موسوی، علی اصغر ساکی، سارا میرزایی گودرزی، احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.33 K)

13 اثر جایگزینی ذرت با بوجاری گندم وتریتیکاله مکمل شده با آنزیم زایلاناز بر صفات فیزیولوژیکی پولت های تخم گذار
نفیسه مرادی اورنگ، علی اصغر ساکی، سارا میرزایی گودرزی، احمد احمدی، پروانه احمدبیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (750.35 K)