نویسنده =
تعداد مقالات: 14

1 اثر سطوح مختلف مکمل ال-کارنیتین و پودر سیر بر سیستم ایمنی همورال جوجه های گوشتی سویه آرین در 21 و 42 روزگی
امین اله پورملکشاهی، مجتبی شیرخانی، علی خطیب جو، فرشید فتاح نیا، هوشنگ جعفری، صفیعلی ورمقانی، مریم قیصرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (351.11 K)

2 اثر پودر گیاه تشنه داری در جیره آغازین بر عملکرد، پاسخ ایمنی و جمعیت میکروبی ایلئوم جوجه های گوشتی
محمدحسین میرزائی، لادن اسماعیل زاده، علی خطیب جو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (343.64 K)

3 تأثیر عصاره آبی و الکلی گیاه تشنه داری بر سلول های خونی جوجه های گوشتی مبتلا به کلی باسیلوز
محمدحسین میرزائی، لادن اسماعیل زاده، علی خطیب جو، علی محمد بهرامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (339.96 K)

4 بررسی اثر ال-کارنیتین و اسید بوتیریک بر عملکرد جوجه های گوشتی
زهرا نوره، علی خطیب جو، فرشید فتاح نیا، محمد اکبری قرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (259.48 K)

5 بررسی اثر ال-کارنیتین و اسید بوتیریک بر برخی خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
زهرا نوره، علی خطیب جو، فرشید فتاح نیا، محمد اکبری قرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.98 K)

6 تاثیر سطوح مختلف صمغ گوار بر پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی
فرشته یعقوبی، زهرا نوره، محمد اکبری قرائی، علی خطیب جو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (510.66 K)

7 تأثیر سطوح مختلف صمغ گوار بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
فرشته یعقوبی، محمد اکبری قرائی، علی خطیب جو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.91 K)

8 بررسی اثرات پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر جمعیت سلول های خونی و ایمنی جوجه های گوشتی با جیره های حاوی درصد متفاوت چربی
زینب حیدرزاده، مسعود جعفری، علی خطیب جو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.08 K)

9 اثر سطوح مختلف مکمل ال- کارنیتین و پودر سیر بر سیستم ایمنی سلولی جوجه های گوشتی سویه آرین در 21 و 42 روزگی
امین اله پورملکشاهی، مجتبی شیرخانی، علی خطیب جو، فرشید فتاح نیا، هوشنگ جعفری، صفیعلی ورمقانی، مریم قیصرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (259.92 K)

10 بررسی اثرات پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد، قابلیت هضم چربی و خصوصیات روده جوجه های گوشتی
زینب حیدرزاده، علی خطیب جو، مسعود جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.69 K)

11 تأثیر اسانس گیاه خارگوش و پروبیوتیک بر عملکرد هفتگی بلدرچین های تخمگذار (هفته های اول تا ششم تولید)
حسن شیرزادی، حسین ناصرمنش، علی خطیب جو، محمد اکبری قرایی، کامران طاهرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (594.29 K)

12 تأثیر اسانس گیاه خارگوش و پروبیوتیک بر تولید هفتگی بلدرچین های تخمگذار (هفته های اول تا ششم تولید)
حسن شیرزادی، علی خطیب جو، محمد اکبری قرایی، حسین ناصرمنش، کامران طاهرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (671.8 K)

13 بررسی اثر گیاه دارویی شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra)، پروبیوتیک و آنتی بوتیک برپاسخ ایمنی جوجه های گوشتی چالش یافته با باکتری کمپیلوباکتر ژژونی
نسرین رشیدی، علی خطیب جو، کامران طاهرپور، محمد اکبری قرائی، حسن شیرزادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (745.58 K)

14 بررسی اثر گیاه دارویی شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) و پروبیوتیک بر برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی چالش یافته با انگل کوکسیدیوز
نسرین رشیدی، علی خطیب جو، کامران طاهرپور، محمد اکبری قرائی، حسن شیرزادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (613.38 K)