صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
34
-124
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ارزش ﺗﻌﺬﯾﻪ ای ﻋﻠﻮﻓﻪ و داﻧﻪ ﺧﻠﺮ ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ وﮐﺎه ﮔﻨﺪم ﺑﻪ روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔاز
فواد فیروزی، عباسعلی ناصریان، سعید کامل ارومیه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (302.39 K)
-123
ﺗﺠﺰﯾﻪ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﺰان ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﮐﺎه ﮔﻨﺪم و ﺟﻮ و داﻧﻪ ﺟﻮ ﺗﻮﻟﯿﺪی در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎن
فریبرز بدیعی مقدم، شهاب الدین مشرف، علی آخوندی، مهوش کوهی حبیبی، منصور صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (308.39 K)
-122
تعیین قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم در شتر
هادی بهزاد، تقی قورچی، سعید حسینی، جعفر باشتینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (130.78 K)
-121
اثر فرآوری کاه گندم با اوره بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری با روش کیسه های نایلونی
سید غلامرضا موسوی، علی زمان دوستی، فرشید فتاح نیا، سید علی اصغر خدایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (125.86 K)
-120
تخمین هضم پذیری آزمایشگاهی کاه گندم با جیره های حاوی بنتونیت سدیم
محمد جواد خلیفه، طاهره محمد آبادی، مرتضی چاجی، سمیه سالاری، خلیل میرزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (141.66 K)
-119
مقایسه خوش خوراکی پسماندهای رستوران با برخی مواد رایج در تغذیه دام
مهدی مرادی، علی حسین خانی، صادق علیجانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (222.48 K)
-118
بررسی اثر جایگزینی کاه گندم با مقادیر مختلف کاه زیره سبز بر عملکرد بره های نر مغانی
یونس اسماعیل جامی، علیرضا فروغی، الیاس ابراهیمی خرم آبادی، سعید عبدی تازیک، وحید شمس آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (156.93 K)
-117
بررسی اثر جایگزینی کاه گندم با مقادیر مختلف کاه زیره سبز بر فراسنجه های شکمبه ای و خونی بره های نر مغانی
یونس اسماعیل جامی، علیرضا فروغی، الیاس ابراهیمی خرم آبادی، سعید عبدی تازیک، وحید شمس آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (135.8 K)
-116
تاثیر عمل آوری با قارچ پلوروتوس فلوریدا برقابلیت استفاده از کاه گندم در جیره میش های آبستن نژاد کرمانی
محمد مهدی شریفی حسینی، امید دیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.27 MB)
-115
تعیین قابلیت هضم سیلاژ تفاله لیمو ترش و کاه گندم
سید علی حسینی سیر، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، احمد احمدی، خلیل زابلی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.12 MB)
-114
مقایسه قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین کاه نخود با کاه گندم به روش in vivo
امید خراسانی، نجفقلی دبیری، موسی اسلامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (922.68 K)
-113
بررسی تاثیر سطوح مختلف کاه گندم عمل آوری شده با آب پنیر و اوره بر عملکرد بره های پرواری
امید دیانی، محمدرضا ثابت پی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (942.39 K)
-112
مقایسه استفاده از سیلاژ مرکبات با سیلاز ذرت در پرواربندی بره های پرواری گوسفند کرمانی
محمد مهدی شریفی حسینی، امید دیانی، محمد علی ارجمندی، محمدرضا ثابت پی، احسان نصیری فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.11 MB)
-111
تعیین قابلیت هضم سیلاژ کاه گندم با سطوح مختلف تفاله لیمو و اوره به روش آزمایشگاهی
محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، سید علی حسینی سیر، حسن فضایلی، احمد احمدی، خلیل زابلی، حسن حجت، نرگس آشوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.05 MB)
-110
اثر بخار آب تحت فشار در سطوح مختلف رطوبت و زمان عمل آوری بر ارزش غذایی کاه گندم
هرمز منصوری، نوید اصغرزاده قشلاقچای، فرهاد فرودی، مجتبی زاهدیفر، کیوان کرکودی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.5 MB)
-109
مقایسه بستر کاه گندم و پوسته برنج برعملکرد جوجه های گوشتی
مجید صباغ زاده کازرونی، علی دادبوستانی، روح اله زحمتکش، غلام عباس ایزدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (167.32 K)
-108
بررسی استفاده از تفاله چغندرقند سیلو شده با کاه گندم و یا باگاس نیشکر در مقایسه با سیلاژ ذرت در تغذیه گاومیش های شیرده
ابراهیم فروغی نیا، حسن فضائلی، حمید رضا ایزدنیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (376.72 K)
-107
بررسی تجزیه پذیری کاه گندم عمل آوری شده با روشهای مختلف با استفاده از فن کیسه های نایلونی
داود قربان نژاد، علی میرزا آقازاده، ناصر ماهری، سراین رزاق زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (410.35 K)
-106
تعیین ارزش غذایی و تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام پوسته پسته خشک شده و مقایسه آن با یونجه و کاه گندم
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (411.52 K)
-105
مقایسه ی قابلیت هضم مواد مغذی و خصوصیات مورفولوژی ایلئوم و سکوم در پاسخ به فیبرهای نامحلول در جوجه های گوشتی
یاسمن موسوی، علی اصغر ساکی، سارا میرزایی گودرزی، احمد احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (390.33 K)
-104
تاثیر خیسانیدن کاه گندم و دانه جو بر رفتار نشخوار و جویدن در گوساله های پرواری هلشتاین
مهدی کاظمی بن چناری، جواد باقری، علی کمانی، محمد مشایخی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (297.36 K)
-103
اثر کاه گندم عمل آوری نشده و عمل آوری شده بر رفتار مصرف خوراک در گاوهای شیرده
محمد دالوند، میر حسین بیرانوند، بهروز یاراحمدی، کریم قربانی، ابراهیم جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (267.7 K)
-102
تاثیر سطوح مختلف برگ خرما بر عملکرد بره های بلوچی
امین صلاحی، رضا ولی زاده، مهدی محمودی ابیانه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (233.69 K)
-101
جایگزینی سطوح مختلف کاه گندم با برگ خرما بر سلامتی بره های بلوچی
امین صلاحی، رضا ولی زاده، مهدی محمودی ابیانه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (234.21 K)
-100
مقایسه ارزش غذایی سه گونه گیاه شورزیست با کاه گندم و یونجه
مهدی محمودی ابیانه، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، امین صلاحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (392.21 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2