کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 39

-124 اثر ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﻠﻮغ ﻋﻠﻮﻓﻪ و اﻓﺰودﻧﯽ ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ ﺣﺎوی ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﻬﺎی ﻫﻤﻮﻻﮐﺘﯿﮏ و ﻫﺘﺮوﻻﮐﺘﯿﮏ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺗﺨﻤﯿﺮی و ﮐﭙﮏ زدگی سیلاژ ذرت
حمید محمدزاده، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، احمد هدایتی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.8 K)

-123 ﺗﻐﯿﯿﺮات ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ذرت ﺑﺎ رﻃﻮﺑﺖ ﺑﺎﻻ در ﻃﻮل 10ﻣﺎه ذﺧﯿﺮه ﺳﺎزی
اکبر اسدیان، شهاب الدین مشرف، علی آخوندی، حیدر علی گلمحمدی، پزمان آجیل چی، مجتبی زاهدی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.94 K)

-122 اﺛﺮ اﻓﺰودﻧﯽ ﻫﺎی ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﻻﻟﺴﯿﻞ ﺑﺮ ﻏﻠﻈﺖ ﻧﯿﺘﺮوژن آﻣﻮﻧﯿﺎﮐﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺳﯿﻼژ ذرت
کامران رضا یزدی، ندا نفریه، سید میلاد موسویان، محمد حسین آبادی، پیمان پراویان، امیر کدخدای، مرضیه صابری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.13 K)

-121 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودﻧﯽ ﻫﺎی ﻻﻟﺴﯿﻞ M-SO1 و ﻻﻟﺴﯿﻞ Fresh ﺑﺮ ﭘﺎﯾﺪاری pH ﺳﯿﻼژ ذرت ﺑﻌﺪ از ﺑﺎز ﺷﺪن
کامران رضا یزدی، ندا نفریه، سید میلاد موسوی، پیمان پراویان، محمد حسین آبادی، امیر کدخدایی، مرضیه صابری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.95 K)

-120 تاﺛﯿﺮ ﻋﻤﻞ آوری ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﻧﯽ ﺑﺎ اﻓﺰودﻧﯽ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ( ﻻﮐﺘﻮﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﭘﻼﻧﺘﺎروم ) و ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آن ﺑﺎ ﺳﯿﻼژ ذرت در ﭘﺮوارﺑﻨﺪی ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﻧﺮ گاومیش
محمدرضا مشایخی، سید مجید حسینی، عزیز کردونی، دانیال فرهادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.71 K)

-119 ﺑﺮرﺳﯽ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻓﺰودن ﺑﺎﮐﺘﺮی ( ﻻﮐﺘﻮﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﭘﻼﻧﺘﺎروم ) ﺑﻪ ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﻧﯽ و ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آن ﺑﺎ ﺳﯿﻼژ ذرت
محمدرضا مشایخی، بهاءالدین عالم زاده، بهاره طاهری دزفولی، حمیدرضا ایزدنیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (342.25 K)

-118 تاثیر تلقیح میکروبی سیلاژ ذرت بر پارامترهای تولیدی گاز در شرایط in vitro
جواد بیات کوهسار، عبدالمنصور طهماسبی، رشید صفری، عباسعلی ناصریان، رضا رضایی مکرم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (203.21 K)

-117 ارزیابی تأثیر تلقیح باکتریایی بر تجزیه پذیری شکمبه ای سیلاژ ذرت به روش کیسه های نایلونی
جواد بیات کوهسار، عبدالمنصور طهماسبی، رشید صفری، عباسعلی ناصریان، رضا رضایی مکرم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (185.12 K)

-116 تأثیر استفاده از سیلاژ ذرت، پوسته پسته و تفاله گوجه بر عملکرد بره های نر شال
رضا خداوردی، عباسعلی ناصریان، رضا جمشیدی، علی رزاقی، حامد کشفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (128.46 K)

-115 بررسی اثرات پری بیوتیک تجاری در جیره های بر پایه یونجه و سیلاژ ذرت برمصرف روزانه خوراک و اسیدیته و پروتوزوآی شکمبه در بزهای بومی آذربایجان غربی
مجتبی ایمانی حسنلویی، یونس علی علی جو، پرویز فرهومند، واعظ کرمی، محسن صحرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB)

-114 بررسی اثر جایگزینی سیلاژ بوته گوجه فرنگی با سیلاژ ذرت بر عملکرد گاوهای شیری هلشتاین
رضا خداوردی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی، احمد ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (353.63 K)

-113 تاثیر رقم و مرحله بلوغ علف ذرت بر کیفیت تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ آن
مسیح اله فروزمند، مسعود علیخانی، محمد خوروش، غلام رضا قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.58 MB)

-112 اثرات باکتری های مولد اسید لاکتیک بر خصوصیات تخمیر سیلاژ ذرت با ماده خشک پایین
خالد صادقی، محمد خوروش، غلام رضا قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.45 K)

-111 اثرات باکتری های مولد اسید لاکتیک بر عملکرد گاوهای شیری
اکبر قائم پور، محمد خوروش، غلام رضا قربانی، خالد صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.66 K)

-110 تاثیر دو منبع مختلف نشاسته ای همراه با هحصولات فرعی پسته بر تولید و درصد ترکیبات شیر گاوهای هلشتاین
امید حشمی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (453.44 K)

-109 بررسی تاثیر برخی افزودنی ها بر میکروبیولوژی سیلاژ ذرت
فرزاد قنبری، تقی قورچی، طیبه ابراهیمی، مرتضی خمیری، عبدالرضا حسین دوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.1 K)

-108 اثرات جایگزینی تفاله چغندرقند به جای سیلاژ ذرت بر مصرف خوراک، تولید و ترکیبات شیر گاوهای شیری هلشتاین
نیما نادری، غلامرضا قربانی، علی صادقی سفید مزگی، ایمانه صدر ارحامی، حمید رضا دادخواه، حسین حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.68 K)

-107 اثرات جایگزینی تفاله چغندرقند به جای سیلاژ ذرت بر فعالیت جویدن و الگوی تخمیرات شکمبه گاوهای شیری هلشتاین
نیما نادری، غلامرضا قربانی، علی صادقی سفید مزگی، ایمانه صدر ارحامی، محسن خسروی، مهدی صفاهانی لنگرودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.2 K)

-106 اثر پروبیوتیک بر روی ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در مراحل مختلف بلوغ
رحمت الله حق پرور، علی صالحی، کمال شجاعیان، مصطفی یوسف الهی، سیامک پارسایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (343.83 K)

-105 اثرات جایگزینی تفاله چغندر قند به جای سیلاژ ذرت بر هزینه های خوراک و درآمد شیر گاوهای شیری هلشتاین
نیما نادری، غلامرضا قربانی، علی صادقی سفید مزگی، ایمانه صدر ارحامی، محمد رحیمی، میلاد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.88 K)

-104 مقایسه اثر افزودن سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر معیارهای تخمیر سیلاژ ذرت 2
فرزانه نوروزی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.94 K)

-103 مقایسه اثر افزودنی باکتریایی یا سطوح مختلف پساب نشاسته بر ترکیب شیمیایی ذرت سیلو شده
فرزانه نوروزی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.52 K)

-102 اثر مقادیر مختلف اسانس گیاهان نعناع و رازیانه بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی
هادی قربانی، علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.54 K)

-101 تأثیر افسودن سیلاژ ذرت بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و تولید گاز سیلاژ یونجه
عباسعلی ناصریان، حجت قلی زاده، عطیه بهلولی، عطیه رحیمی، محمد صدیقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.77 K)

-100 بررسی اثر افزودن تکه های سیر و پیاز در برخی از شاخص های شیمیایی سیلاژ ذرت
حمید زینالی، شاهو مولودی، علی کارگری رضاپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.09 K)