کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اﺛﺮ زردﭼﻮﺑﻪ، آوﯾﺸﻦ و دارﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
مریم محمدامینی، عبداله حسینی، فرید شریعتمداری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 386.35 K | ||
2 | ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده ﻫﻤﺰﻣﺎن از ﭘﻮدر ﺳﯿﺮ و دارﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ و ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺷﺮاﯾﻂ تنش گرمایی | |
معصومه ولوی، هادی سریر، همایون فرهنگ فر، جواد حسینی واشان، هادی قنبرزاده، زهرا ترابی، اصغر زربان | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 381.05 K | ||
3 | اثر Thyme و Cinnamon ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﻌﺎدل ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
آمنه رهنما، محسن افشار منش | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 830.31 K |