صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
37
-124
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ال ـ ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ و ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮدﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺎ 14 روزگی
محمد مظفرحسینی، جواد نصر، فرشید خیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (301.77 K)
-123
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﺮاﮐﻢ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺿﺮوری ﻣﺤﺪود ﮐﻨﻨﺪه و ﻣﺪت ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﯿﺮه ﭘﯿﺶ آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ رﺷﺪ و ﻧﻤﻮ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش و برخی ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
سهیل یوسفی، منصور رضایی، زربخت انصاری پیرسرائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (353.98 K)
-122
ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده ﻫﻤﺰﻣﺎن از ﭘﻮدر ﺳﯿﺮ و دارﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ و ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺷﺮاﯾﻂ تنش گرمایی
معصومه ولوی، هادی سریر، همایون فرهنگ فر، جواد حسینی واشان، هادی قنبرزاده، زهرا ترابی، اصغر زربان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (381.05 K)
-121
اﺛﺮ ژل ﮔﯿﺎه آﻟﻮﺋﻪ ورا Aloe vera ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا حسن بیگی لاکه، محمد روستایی علی مهر، محمود حقیقیان رودسری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (385.45 K)
-120
اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣایی
رامین حبیبی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، زهرا دارابی، سارا شیریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (285.79 K)
-119
اﺛﺮ ﻏﻠﻈﺖ ﺟﯿﺮه و اﻓﺰودن آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﻫﺎ ﺑﺮ ﻫﻮرﻣﻮن ﻫﺎی ﺗﯿﺮوﺋﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﺳﺮﻣﺎﯾﯽ
اشرف چرم گر، محمدحسین شهیر، حمیدرضا طاهری، محمدحسین نعمتی، افشین حیدری نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (456.01 K)
-118
اﺛﺮ ﻏﻠﻈﺖ اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه و اﻓﺰودن آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﻫﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﻨﺶ ﺳﺮﻣﺎﯾﯽ
اشرف چرم گر، محمدحسین شهیر، حمیدرضا طاهری، محمدحسین نعمتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (389.2 K)
-117
ﺗﺄﺛﯿﺮ اﻧﺪازه ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﮐﻠﯿﻨﻮﭘﺘﯿﻠﻮﻟﯿﺖ ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﻫﺎی رﺷﺪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
بهمن پریزادیان کاوان، محمود شمس شرق، سعید حسنی، یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (276.14 K)
-116
اﺛﺮ روش ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺮآوری ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﻣﯿﻮه ﺑﻠﻮط
لیلا قایدی، محمد هوشمند، سیامک پارسایی، فاطمه حجتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (284.02 K)
-115
اثرات روش ﻋﻤﻞ آوری ﺧﻮراک و ﻧﻮع آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ و ﻓﺴﻔﺮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوره آغازین
نیلوفر گودرزی، محمد محمدرضایی، زینب پناهپور، عباسعلی قیصری، مجید طغیانی، محسن قاسمی نژاد، میثم کوچک زاد اصفهانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (357.36 K)
-114
اﺛﺮ روش ﻓﺮآوری ﺧﻮراک و ﻧﻮع ﻓﯿﺒﺮ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد، راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوره آغازین
زینب پناهپور، محمد محمدرضایی، عباسعلی قیصری، محمدمهدی قیصری، محسن قاسمی نژاد، میثم کوچک آزاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (366.67 K)
-113
اثر اﻓﺰودن اﺳﺎﻧﺲ اﺳﻄﻮﺧﻮدوس Lavandula angustifolia ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ شراﯾﻂ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣﺎیی
نسیم بیدار، حسن نصیری مقدم، احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (358.61 K)
-112
اثرات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺧﺸﮏ ﻣﯿﻮه ﺳﻤﺎق ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻇﺮﻓﯿﺖ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﺣﺮارتی
شلیر فیضی، احمد کریمی، قربانعلی صادقی، اسعد وزیری، تیمور جوادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (375.23 K)
-111
پرورش ﺧﻮراک ﻣﺼﺮﻓﯽ و وزن ﺑﺪن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دورهﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺎ و ﺑﺪون ﺑﺘﺎﻣﺎﻧﺎﻧﺎز ﺑﺮ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮔﻮآر
فهمیه پور ملائی، رضا وکیلی، امیر مختارپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (369.83 K)
-110
ﺗﺎﺛﯿﺮ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ ﻫﺎی آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﻫﻮﻣﻮرال ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ اﺳﺘﺮس ﺳﺮﻣﺎئی
رحیمه اسماعیلی، محمدحسین شهیر، محمدحسین نعمتی، رحمان رستم خانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (360.39 K)
-109
اﺛﺮ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ ﻫﺎی آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﻠﻔﺎت ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ اﺳﺘﺮس ﺳﺮﻣﺎئی
رحیمه اسماعیلی، محمدحسین شهیر، محمدحسین نعمتی، رحمان رستم خانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (354.58 K)
-108
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ آرژنین در ﺟﯿﺮه ذرت-ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﭘﺮورش ﯾﺎﻓﺘﻪ در ارﺗﻔﺎع ﺑﺎﻻ
مریم حیدری مقدم، فریبرز خواجعلی، حسین حسن پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (346.37 K)
-107
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺷﺪت و ﻣﺪت زﻣﺎن ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﺧﻮراک در اواﯾﻞ دوره ﭘﺮورش ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ آب و ﻫﻮای شرجی گیلان
حسین محمدزاده کراتی، مجید متقی طلب
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (384.01 K)
-106
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺑﺘﺎﺋﯿﻦ ﺑﺮ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﭘﺮزﻫﺎی روده ﮐﻮﭼﮏ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺷﻮری آب
مسعود اله قلی، علی تبعیدیان، مجید طغیانی، صدرا آل صاحب فصول، محمد محمدرضایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (361.69 K)
-105
تعیین زﯾﺴﺖ ﻓﺮاﻫﻤﯽ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺑﺮاﺳﺎس ﭘﺎﺳﺦ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
شیلا هادی نیا، محمود شیوا زاد، حسین مروج، مجید اله یاری شهر اسب، محمدمهدی نبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (424.04 K)
-104
ﺗﻌﯿﯿﻦ زﯾﺴﺖ ﻓﺮاﻫﻤﯽ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺑﺮاﺳﺎس ﭘﺎﺳﺦ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
شیلا هادی نیا، محمود شیوازاد، حسین مروج، مجید اله یاری شهر اسب، محمدمهدی نبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (430.13 K)
-103
تاثیر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣایی
هادی قنبرزاده، حسین شجاعی، نظر فضلی، آرش امیدی، معصومه ولوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (269.77 K)
-102
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻓﺮاﯾﻨﺪ ﻫﺎی اﭘﯽ ژﻧﺘﯿﮏ درﻃﯽ دوره اﻧﮑﻮﺑﺎﺳﯿﻮن ﺑﺮ ﺑﯿﺎن ژن ﻫﺎی ﻣﺤﻮر ﺗﯿﺮوﺗﺮوﭘﯿﻦ هیپوتالاموس و ﻣﻘﺎوم ﺳﺎزی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺑﻪ ﺳﺮﻣﺎ
رسول کریمی، محمدحسین شهیر، محمدطاهر هرکی نژاد، رحمان رستم خانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (615.75 K)
-101
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﻃﻮب ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ذرت-ﺳﻮﯾﺎ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
محمد حقیقت، نظر افضلی، حسین نعیمی پور یونسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (857.6 K)
-100
ارزﯾﺎﺑﯽ اﺛﺮات ﻣﺘﻘﺎﺑﻞ اﺳﺘﻔﺎده از ﮔﻠﺴﯿﺮﯾﺪﻫﺎی اﺳﯿﺪ ﺑﻮﺗﯿﺮﯾﮏ و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭼﻨﺪ ﺳﻮﯾﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﺠﺎری
حسین محمدزاده کراتی، محسن آیت اللهی، سعید حبیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.26 MB)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2