کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 24 |
|
1 |
|
ارزﯾﺎﺑﯽ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﯿﺮ و دارﭼﯿﻦ ﺗﺤﺖ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣایی |
|
فهیمه دانشیار، محمد امین زاده، معصومه ولوی، هادی قنبرزاده، هادی سریر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 290.84 K
|
|
2 |
|
بررﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺼﺮف ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺳﯿﺮ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﻠﺴﺘﺮول و ﺗﺮی ﮔﻠﯿﺴﯿﺮﯾﺪ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷتی |
|
غلامرضا زابلی، مهدی جهانتیغ، محمود قزاقی، مرتضی اصغری، رحمت حق پرور، علی ملایی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 349.21 K
|
|
3 |
|
تاﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺳﯿﺮ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻣﻨﯽ ﻗﻮچ داﻻق |
|
ماریا امینی، یوسف جعفری آهنگری، یحیی حسن پور، احمد بازیار، نور محمد تربتی نژاد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 332.25 K
|
|
4 |
|
بررسی تأثیر پودر سیر و آنتی اکسیدان بر عملکرد رشد و تجزیه لاشه جوجه های گوشتی |
|
حمیدرضا وراثی، حسین ایراندوست، محمدرضا وراثی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.53 M
|
|
5 |
|
اثرات سطوح مختلف روغن کلزا، دانه ی باقلا و پودر سیر بر عملکرد، میزان کلسترول زرده ی تخممرغ و فراسنجه های ایمنی خون مرغ های تخمگذار |
|
شهرام فرج اله زاده سالاری، علیرضا صفامهر، محمد حسین شهیر، صابر خدائی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 199 K
|
|
6 |
|
بررسی اثر سطوح مختلف سیر خام و پودر سیر بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی |
|
آمنه منصوری، مهرداد ایرانی، بهمن اسلامی، مهدی قادری جویباری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 176.52 K
|
|
7 |
|
مقایسه چند عامل تغذیه ای تاثیرگذار بر کاهش کلسترول زرده تخم مرغ |
|
سودابه مرادی، محمود شیوازاد، احمد زارع شحنه، سید احمد میر هادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.12 M
|
|
8 |
|
اثر سطوح مختلف مکمل ال-کارنیتین و پودر سیر بر سیستم ایمنی همورال جوجه های گوشتی سویه آرین در 21 و 42 روزگی |
|
امین اله پورملکشاهی، مجتبی شیرخانی، علی خطیب جو، فرشید فتاح نیا، هوشنگ جعفری، صفیعلی ورمقانی، مریم قیصرزاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 351.11 K
|
|
9 |
|
تأثیر پودر سیر بر عملکرد، فراسنجه های خونی و صفات بافتی روده جوجه های گوشتی |
|
عاطفه عابدینی، آیدین دخت نیک نیا، احسان علیدوست |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 295.14 K
|
|
10 |
|
بررسی اثرات پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر جمعیت سلول های خونی و ایمنی جوجه های گوشتی با جیره های حاوی درصد متفاوت چربی |
|
زینب حیدرزاده، مسعود جعفری، علی خطیب جو |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 264.08 K
|
|
11 |
|
تاثیر پودر سیر بر تخمیر میکروبی شکمبه با استفاده از روش تولید گاز |
|
ایلناز شیخ الاسلامی، اکبر تقی زاده، علی حسین خانی، غلامعلی مقدم، حسین جان محمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 307.56 K
|
|
12 |
|
اثر سطوح مختلف مکمل ال- کارنیتین و پودر سیر بر سیستم ایمنی سلولی جوجه های گوشتی سویه آرین در 21 و 42 روزگی |
|
امین اله پورملکشاهی، مجتبی شیرخانی، علی خطیب جو، فرشید فتاح نیا، هوشنگ جعفری، صفیعلی ورمقانی، مریم قیصرزاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 259.92 K
|
|
13 |
|
بررسی اثر گیاهان دارویی سیر و شنبلیله در جیره بر کلسترول سرم خون مرغ های تخم گذار |
|
محمد معتمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 320.41 K
|
|
14 |
|
تأثیر گیاهان دارویی شنبلیله و سیر در جیره بر کیفیت تخم مرغ مرغ های تخم گذار |
|
محمد معتمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 290.74 K
|
|
15 |
|
اثرافزودن پودر سیر و شوید خشک به جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی در سنین اولیه |
|
سعید خرمکی، فرید مسلمی پور، شریار مقصودلو، فریبا فریور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 309.88 K
|
|
16 |
|
اثرافزودن پودر سیر و شوید خشک به جیره بر عملکرد و جمعیت باکتریایی بخش ایلئوم روده کوچک جوجه های گوشتی |
|
سعید خرمکی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 287.07 K
|
|
17 |
|
اثر سطوح مختلف گیاهان دارویی پودر سیر و پودر شنبلیله بر ایمنوگلوبولین های خون مرغ تخم گذار |
|
محمد معتمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 300.81 K
|
|
18 |
|
اثر سطوح مختلف پودر سیر و پودر شنبلیله بر تولید و پروتئین های خون مرغ های تخم گذار |
|
محمد معتمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 289.45 K
|
|
19 |
|
بررسی اثرات پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد، قابلیت هضم چربی و خصوصیات روده جوجه های گوشتی |
|
زینب حیدرزاده، علی خطیب جو، مسعود جعفری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 333.69 K
|
|
20 |
|
تاثیر پژمردن و برخی از افزودنی های بازدارنده تخمیر بر ترکیب شیمیایی، تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ یونجه |
|
خسرو پارسائی مهر، حمید محمدزاده، علی حسینخانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 473.85 K
|
|
21 |
|
اثر مخلوطی از پودر زردچوبه، فلفل سیاه و سیر بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه بلدرچین های ژاپنی |
|
بهزاد فراقی، حسن درمانی کوهی، مجید متقی طلب، حسن صفری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 731.42 K
|
|
22 |
|
تاثیر استفاده همزمان از پودر سیر و دارچین بر سیستم آنتی اکسیدانی و برخی صفات عملکردی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی |
|
معصومه ولوی، هادی سریر، همایون فرهنگ فر، اصغر زریان، جواد حسینی واشان، هادی قنبرزاده، زهرا ترابی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 37.43 K
|
|
23 |
|
تاثیر سطوح مختلف پودر سیر بر خصوصیات منی قوچ دالاق |
|
ماریا امینی، یوسف جعفری آهنگری، یحیی حسن پور، احمد بازیار، نور محمد تربتی نژاد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 40.95 K
|
|
24 |
|
ارزیابی عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با پودر سیر و دارچین تحت استرس گرمایی |
|
فهیمه دانش یار، معصومه ولوی، هادی سریر، محمد امین زاده، هادی قنبرزاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 76.85 K
|