صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
24
1
ارزﯾﺎﺑﯽ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﯿﺮ و دارﭼﯿﻦ ﺗﺤﺖ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣایی
فهیمه دانشیار، محمد امین زاده، معصومه ولوی، هادی قنبرزاده، هادی سریر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (290.84 K)
2
بررﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺼﺮف ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺳﯿﺮ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﻠﺴﺘﺮول و ﺗﺮی ﮔﻠﯿﺴﯿﺮﯾﺪ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷتی
غلامرضا زابلی، مهدی جهانتیغ، محمود قزاقی، مرتضی اصغری، رحمت حق پرور، علی ملایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (349.21 K)
3
تاﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺳﯿﺮ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻣﻨﯽ ﻗﻮچ داﻻق
ماریا امینی، یوسف جعفری آهنگری، یحیی حسن پور، احمد بازیار، نور محمد تربتی نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (332.25 K)
4
بررسی تأثیر پودر سیر و آنتی اکسیدان بر عملکرد رشد و تجزیه لاشه جوجه های گوشتی
حمیدرضا وراثی، حسین ایراندوست، محمدرضا وراثی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.53 MB)
5
اثرات سطوح مختلف روغن کلزا، دانه ی باقلا و پودر سیر بر عملکرد، میزان کلسترول زرده ی تخممرغ و فراسنجه های ایمنی خون مرغ های تخمگذار
شهرام فرج اله زاده سالاری، علیرضا صفامهر، محمد حسین شهیر، صابر خدائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (199 K)
6
بررسی اثر سطوح مختلف سیر خام و پودر سیر بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
آمنه منصوری، مهرداد ایرانی، بهمن اسلامی، مهدی قادری جویباری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (176.52 K)
7
مقایسه چند عامل تغذیه ای تاثیرگذار بر کاهش کلسترول زرده تخم مرغ
سودابه مرادی، محمود شیوازاد، احمد زارع شحنه، سید احمد میر هادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.12 MB)
8
اثر سطوح مختلف مکمل ال-کارنیتین و پودر سیر بر سیستم ایمنی همورال جوجه های گوشتی سویه آرین در 21 و 42 روزگی
امین اله پورملکشاهی، مجتبی شیرخانی، علی خطیب جو، فرشید فتاح نیا، هوشنگ جعفری، صفیعلی ورمقانی، مریم قیصرزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (351.11 K)
9
تأثیر پودر سیر بر عملکرد، فراسنجه های خونی و صفات بافتی روده جوجه های گوشتی
عاطفه عابدینی، آیدین دخت نیک نیا، احسان علیدوست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (295.14 K)
10
بررسی اثرات پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر جمعیت سلول های خونی و ایمنی جوجه های گوشتی با جیره های حاوی درصد متفاوت چربی
زینب حیدرزاده، مسعود جعفری، علی خطیب جو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (264.08 K)
11
تاثیر پودر سیر بر تخمیر میکروبی شکمبه با استفاده از روش تولید گاز
ایلناز شیخ الاسلامی، اکبر تقی زاده، علی حسین خانی، غلامعلی مقدم، حسین جان محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (307.56 K)
12
اثر سطوح مختلف مکمل ال- کارنیتین و پودر سیر بر سیستم ایمنی سلولی جوجه های گوشتی سویه آرین در 21 و 42 روزگی
امین اله پورملکشاهی، مجتبی شیرخانی، علی خطیب جو، فرشید فتاح نیا، هوشنگ جعفری، صفیعلی ورمقانی، مریم قیصرزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (259.92 K)
13
بررسی اثر گیاهان دارویی سیر و شنبلیله در جیره بر کلسترول سرم خون مرغ های تخم گذار
محمد معتمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (320.41 K)
14
تأثیر گیاهان دارویی شنبلیله و سیر در جیره بر کیفیت تخم مرغ مرغ های تخم گذار
محمد معتمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (290.74 K)
15
اثرافزودن پودر سیر و شوید خشک به جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی در سنین اولیه
سعید خرمکی، فرید مسلمی پور، شریار مقصودلو، فریبا فریور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (309.88 K)
16
اثرافزودن پودر سیر و شوید خشک به جیره بر عملکرد و جمعیت باکتریایی بخش ایلئوم روده کوچک جوجه های گوشتی
سعید خرمکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (287.07 K)
17
اثر سطوح مختلف گیاهان دارویی پودر سیر و پودر شنبلیله بر ایمنوگلوبولین های خون مرغ تخم گذار
محمد معتمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (300.81 K)
18
اثر سطوح مختلف پودر سیر و پودر شنبلیله بر تولید و پروتئین های خون مرغ های تخم گذار
محمد معتمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (289.45 K)
19
بررسی اثرات پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد، قابلیت هضم چربی و خصوصیات روده جوجه های گوشتی
زینب حیدرزاده، علی خطیب جو، مسعود جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (333.69 K)
20
تاثیر پژمردن و برخی از افزودنی های بازدارنده تخمیر بر ترکیب شیمیایی، تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ یونجه
خسرو پارسائی مهر، حمید محمدزاده، علی حسینخانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (473.85 K)
21
اثر مخلوطی از پودر زردچوبه، فلفل سیاه و سیر بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه بلدرچین های ژاپنی
بهزاد فراقی، حسن درمانی کوهی، مجید متقی طلب، حسن صفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (731.42 K)
22
تاثیر استفاده همزمان از پودر سیر و دارچین بر سیستم آنتی اکسیدانی و برخی صفات عملکردی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی
معصومه ولوی، هادی سریر، همایون فرهنگ فر، اصغر زریان، جواد حسینی واشان، هادی قنبرزاده، زهرا ترابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.43 K)
23
تاثیر سطوح مختلف پودر سیر بر خصوصیات منی قوچ دالاق
ماریا امینی، یوسف جعفری آهنگری، یحیی حسن پور، احمد بازیار، نور محمد تربتی نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.95 K)
24
ارزیابی عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با پودر سیر و دارچین تحت استرس گرمایی
فهیمه دانش یار، معصومه ولوی، هادی سریر، محمد امین زاده، هادی قنبرزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (76.85 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه