صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
14
1
تعیین ترکیبات شیمیایی گیاه مرتعی تاغ در سه مرحله رشد
مسلم باشتنی، جلیل فرزادمهر، نظر افضلی، محمد شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.15 MB)
2
اندازه گیری مواد مغذی واریته های مختلف توت استان مازندران برای تغذیه کرم ابریشم
حمیده مطهری، منصور رضایی، علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (393.14 K)
3
تاثیر عمل آوری حرارتی بر ترکیب شیمیایی پنبه دانه
انیس کریم کشته، یوسف مصطفی لو، آشورمحمد قره باش، فرزاد قنبری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (229.78 K)
4
بررسی وضعیت تغذیه مرغداری های صنعتی جوجه های گوشتی استان ایلام
صیفعلی ورمقانی، محمد اکبری قرائ، هوشنگ لطف الهیان، اکبر یعقوبفر، هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.12 MB)
5
تعیین ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی گیاه مورینگا (Moringa oleifera)
آرش آذرفر، زهرا امینی فرد، ایوب عزیزی، مظاهر هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (464.41 K)
6
مقایسه گوشت شتر و گوشت گوساله از نظرکیفیت و ترکیبات شیمیایی
امیر احمدپور، مرتضی رضایی ثانی، موسی زرین، جواد حبیبی زاد، رحمان یوسفی، رضا صدیقی وثاق
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (466.85 K)
7
تعیین ارزش غذایی علف خارشتر در تغذیه نشخوار کنندگان با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ)
بهجت خسروی، کمال شجاعیان، زهرا فیروز کوهی مقدم، ابراهیم افشاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (269.7 K)
8
مقایسه خصوصیات فیزیکو شیمیایی عسل عرضه شده مناطق مختلف در فروشگاه های اهر
مجتبی مودب گسکرئی، مقصود بشارتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (823 K)
9
مقایسه خصوصیات فیزیکو شیمیایی عسل مناطق مختلف عرضه شده در فروشگاه های تبریز
مقصود بشارتی، مجتبی مودب گسکرئی، زهرا مرادی قراجه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (762.05 K)
10
بررسی ارزش غذایی گیاه پی کل ( Smyrniopsis aucheri ) در مراحل مختلف فنولوژی در استان کهگیلویه و بویراحمد
جلال محمدی دم طسوج، مرتضی اصغری مقدم، مصطفی یوسف الهی، سیامک پارسایی، زهره حبیبی، خداداد اجتهادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (342.22 K)
11
تعیین کیفیت علوفه گونه سلمه تره (chenopodium album) در سه مرحله فنولوژیکی رشد
حمیده حیدری، مسلم باشتنی، محمدرضا اصغری، حسین نعیمی پور نونسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (301.98 K)
12
بررسی ترکیبات شیمیایی سرشاخه های گیاه مرتعی کهورک در مراحل مختلف رشد
محمد امین زاده، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، جلیل فرزادمهر، مهدی ناقوس
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.2 K)
13
بررسی تغییرات پروتئین خام،انرژی،چربی و خاکستر در پنج گونه مرتعی مورد مصرف گوسفند و بز در مراتع استان چهارمحال و بختیاری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.27 K)
14
اثر فیتاز میکروبی و پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ایلتومی مواد مغذی و خاکستر استخوان ران جوجه های گوشتی
علیرضا سقائی، میرداریوش شکوری، بهمن نویدشاد، ایوب بدرزاده، شعله هوشیار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (72.15 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه