صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
11
1
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﯿﻠﻮ ﮐﺮدن ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﭘﺴﻤﺎﻧﺪﻫﺎی دو وارﯾﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ در ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش in situ
علی صالحی، مصطفی یوسف الهی، حمیدرضا میرزایی، رحمت اله حق پرور، ﻣﺤﻤﺪ معصومی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (187.29 K)
2
ﺑﺮرﺳﯽ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﭘﺴﻤﺎﻧﺪﻫﺎی دو وارﯾﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﻗﺒﻞ و ﺑﻌﺪ ﺳﯿﻠﻮ ﺑﻪ روش دو ﻣﺮﺣﻠﻪای ﺗﯿﻠﯽ و ﺗﺮی در ﻣﻨﻄﻘه ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی (ﺑﺮدﺳﮑﻦ)
علی صالحی، مصطفی یوسف الهی، حمیدرضا میرزایی، علیرضا ﺷﯿﺒﮏ، مجید ابراهیم پور، محمدرضا امینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (184.59 K)
3
ﻧﺎﻟﯿﺰ ﮐﯿﻔﯽ ﻋﺼﺎره اﺗﺎﻧﻮﻟﯽ ﺑﺮهﻣﻮم ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی ﺑﻪ روش ﮔﺎز ﮐﺮوﻣﺎﺗﻮﮔﺮاﻓﯽ و ﻃﯿﻒ ﺳﻨﺠﯽ ﺟﺮﻣﯽ ( GC/MS)
سید ناصر خالقی میران، محمد امیر کریمی ترشیزی، محمد رضا یاسمی، سکینه بابایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (364.6 K)
4
بررسی وضعیت تولید شیر و تولید مثل گاوداری های صنعتی شیری استان خراسان رضوی
امید گلزاری محمد آباد، علیرضا فروغی، ایمان ناصری نسری، علی زنگنه، فاطمه حیدری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (331.34 K)
5
بررسی تمایلات نسبی تولیدکنندگان محصول سالم(مطالعه موردی گوشت مرغ)
محمد ثوابی، علی صالحی، محمد معصومی، محمد مظهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (424.64 K)
6
بررسی سودآوری واحدهای گاو شیری در استان خراسان رضوی
اکبر شیری، داودعلی ساقی، محمد رضا بیرجندی، احمد محدث، ابوالفضل عباسی، غلامرضا اشرفی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (370.55 K)
7
بررسی اثر پلی اتیلن گلیکول بر گوارش پذیری پسمانده های چهار واریته پسته در خراسان (رضوی)
علی صالحی، مصطفی یوسف الهی، رحمت الله حق پرور، مسلم مسلمی نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (265.22 K)
8
آنالیز کیفی عصاره اتانول بره موم خراسان رضوی به روش گاز کروماتو گرافی و طیف سنجی جرمی (GC/MS)
ناصر خالقی میران، محمد امیر کریمی ترشیزی، محمدرضا باسامی، سکینه بابایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.56 K)
9
برآورد مولفه های واریانس و تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید شیر در گاوهای براون سوئیس خراسان رضوی
سونیا زکی زاده، هما شهیدی، رضا زرقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.97 K)
10
بررسی تاثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی پسماندهای دو واریته پسته در خراسان رضوی با استفاده از روش in situ
علی صالحی، مصطفی یوسف الهی، حمیدرضا میرزایی، رحمت الله حق پرور، محمد معصومی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (79.7 K)
11
بررسی ارزش غذایی و قابلیت هضم پسماندهای دو واریته پسته قبل و بعد سیلو به روش دو مرحله ای تیلی و تری در منطقه خراسان رضوی (بردسکن)
علی صالحی، مصطفی یوسف الهی، حمیدرضا میرزایی، علیرضا شیبک، مجید ابراهیم پور، محمدرضا امینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.79 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه