کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 99

-149 اﺛﺮﺗﻔﺎﻟﻪ ﺳﯿﺐ ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
زﻫﺮا ﺣﯿﺪری، ﻗﺮﺑﺎﻧﻌﻠﯽ ﺻﺎدﻗﯽ، اﺣﻤﺪ ﮐﺮﯾﻤﯽ، ﻋﺜﻤﺎن ﻋﺰﯾﺰی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.38 K)

-148 پیاﻣﺪ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺎ ﯾﺎ ﺑﺪون ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ در دوره آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا امیدی کوشک قاضی، منوچهر هاشمی دهقی، مختار خواجوی، مصطفی محقق دولت آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.9 K)

-147 ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺎ ﯾﺎ ﺑﺪون ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ در دوره آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا امیدی کوشت قاضی، منوچهر هاشمی دهقی، مختار خواجوی، مصطفی قادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.53 K)

-146 اثر ﻧﻮع و ﺳﻄﺢ آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز و ﻧﺴﺒﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﻪ ﻓﺴﻔﺮ ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد، راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ و ﻏﻠﻈﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ وﻓﺴﻔﺮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺳﻦ21 روزگی
میثم کوچک زاده اصفهانی، علی تبعیدیان، محمد محمدرضایی، نیلوفر گودرزی، زینب پناهپور، عباسعلی قیصری، محسن قاسمی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.45 K)

-145 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر وﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار
علی اصغر ساکی، م رابط، س میرزایی، پ زمانی، م عباسی نژاد، ا.م وطن خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.35 K)

-144 اثر عرق خارشتر بر عملکرد جوجه های گوشتی
پری نسا عبدالهی، نظر افضلی، هادی سریر، محمد حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

-143 اثر سطوح مختلف تفاله زیتون و آنزیم ناتوزیم P2 بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی
جعفر جعفری، مرتضی چاجی، محمد بوجارپور، سمیه سالاری، طاهره محمد آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.88 K)

-142 استفاده از پودر هسته خرما فرآوری شده با آنزیم بر عملکرد و فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
جمال آمینی کانی سیران، مهدی تقی نژاد رودبنه، محمد افروزیه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.17 K)

-141 تعیین ارزش غذایی هسته خرما در تغذیه جوجه های گوشتی
مجتبی زاغری، محمد مهدی قاسمی، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.63 K)

-140 تأثیر استفاده ازمکمل آنزیمی تجزیه کننده پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای در جیره های حاوی کنجاله کلزا بر روی عملکرد جوجه های گوشتی
امید احمدآلی، موسی اسلامی، نجفقلی دبیری، جمال فیاضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.95 K)

-139 تاثیر فرم دانه گندم(کامل و خردشده) با وبدون آنزیم برعملکرد ، فیزیولوژی دستگاه گوارش و مورفولوژی روده باریک در جوجه های گوشتی
خدیجه رحیمی، میر وحید ساداتی، جاوید فرج پورسلماسی، رامین آراسته
مشاهده مقاله | اصل مقاله (444.02 K)

-138 تاثیر سطوح مختلف برگ زیتون بر فعالیت آنزیم ها و غلظت هورمون های تیروئیدی سرم خون جوجه های گوشتی در دو شرایط دمای طبیعی و استرس سرمایی
صیفعلی ورمقانی، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی، هوشنگ لطف الهیان، محمد حسن زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (934.25 K)

-137 استفاده از سطوح متفاوت سبوس گندم و تاثیر آن روی صفات لاشه جوجه های گوشتی
سمیه دیمه، نظر افضلی، آرش امیدی، محمد حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (186.9 K)

-136 تاثیر سطوح افزایشی تریتیکاله با و بدون آنزیم بر عملکرد و برخی از خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
مرتضی اسماعیلی، امیر حسین طغیانی، علی تبعیدیان، مهدی زمانی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (177.73 K)

-135 تاثیر کنجاله تخم پنبه مکمل شده با لایزین و آنزیم بر عملکرد مرغان تخم گذار در انتهای دوره
خشایار پورنیا، علی اصغر ساکی، مهدی طباطبایی، پویا زمانی، جلال سالاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (202.86 K)

-134 تاثیر استفاده از پودر هسته ی خرما به همراه مکمل آنزیمی بتا- ماناناز در جیره غذایی بر عملکرد مرغان تخمگذار و صفات کیفی تخم مرغ
وحید براتیان، مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (220.07 K)

-133 تاثیر استفاده از سه مولتی آنزیم تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه جو بر حسب ارزش تغذیه ای آنزیم ها
عادل مفتخر زاده، حسین مروج، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (188.88 K)

-132 بررسی اثر سه مولتی آنزیم تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم برحسب ارزش تغذیه ای آنزیم ها
عادل مفتخرزاده، حسین مروج، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (196.08 K)

-131 اثر محدودیت زود هنگام خوراک با آنزیم بر عملکرد، توسعه اندام های گوارشی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
مسعود پلنگی، وحید رضایی پور، مهرداد ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.56 K)

-130 تاثیرسورگوم پر تانن با و بدون آنزیم درجیره غذایی برعملکرد جوجه های گوشتی
محمد رضا عبادی، علی طورچیان، عبدالرسول علامه، امیرداور فروزنده، سعید اسماعیل خانیان، شهاب الدین مشرف
مشاهده مقاله | اصل مقاله (440.94 K)

-129 اثرات آنزیم، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی
محمد فاضلی نسب، فرید شریعتمداری، عبداله حسینی، مازیار محیطی اصلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.26 K)

-128 تاثیر استفاده از تفاله ی زیتون در جیره غذایی با و بدون آنزیم بر عملکرد مرغان تخمگذار و صفات کیفی تخم مرغ
محمد احسانی، محمد زارعی، مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.42 K)

-127 بررسی تاثیر افزودن تفاله ی زیتون با و بدون آنزیم در جیره ی غذایی بر شمارش تفریقی گلبول های سفید و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در مرغان تخمگذار
محمد احسانی، محمد زارعی، مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (175.47 K)

-126 اثر استفاده از سبوس گندم با و بدون آنزیم بر رشد و عملکرد جوجه های گوشتی
سمیه دیمه، نظر افضلی، آرش امیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (151.7 K)

-125 تعیین اثر درجه حرارت در پلت کردن جیره های غذایی حاوی آنزیم روی عملکرد جوجه های گوشتی
شیدا شفیعی، اکبر یعقوب فر، بهاره طاهری دزفولی، احمد براتی بلداجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.78 K)