کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 تعیین عامل موثر فیزیکی کاه برنج با استفاده از فیبر شیمیایی و خصوصیات فیزیکی در تغذیه نشخوارکنندگان :1 تعیین خصوصیات شیمیایی و فیزیکی
اسدا.. تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.43 K)

2 بررسی تأثیر اندازه ذرات روی خصوصیات فیزیکی کاه برنج به عنوان یک منبع فیبر موثر فیزیکی
سعید بنی یعقوب، اسداالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.56 K)

3 تعیین عامل موثر فیزیکی کاه برنج با استفاده از فیبر شیمیایی و خصوصیات فیزیکی در تغذیه نشخوارکنندگان 2 :مصرف خوراک و فعالیت جویدن دام
اسدا.. تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (344.01 K)

4 بررسی اثرات فرآوری سویا بر شاخص انتخاب و فعالیت جویدن در گاوهای شیری هلشتاین در اواسط شیردهی
ایمانه صدرارحامی، غلامرضا قربانی، علی صادقی سفیدمزگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.24 K)

5 بررسی اثرات منابع پروتئینی با نرخ تجزیه متفاوت و اندازه ذرات (قطعات) علوفه جیره بر فعالیت جویدن و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین
حبیب تقوی کرگان، اسدالله تیموری یانسری، صادق کریم زاده، علی اصغر مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.32 K)

6 اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و مکمل روغن سویا بر موثر بودن فیزیکی فیبر جیره در گوسفند
وحیده آقاجانی، اسداله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (208.86 K)

7 بررسی اثرات کنجاله کانولای فرآوری شده با اسید کلریدریک و اندازه ذرات علوفه یونجه بر مصرف خوراک و عملکرد تولید شیر در گاوهای شیرده هلشتاین
حبیب تقوی گرگان، اسداله تیموری یانسری، سبحان گلچین گله دونی، حسین صمدی واسکسی، مینا صالح حق گو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.17 K)

8 بررسی درجات مختلف تجزیه پذیری منابع پروتئینی و اندازه ذرات علوفه جیره بر مصرف خوراک و قابلیت هضم خوراک در گاوهای شیرده هلشتاین
حبیب تقوی کرگان، اسدا.. تیموری یانسری، حسین صمدی واسکسی، سبحان گلچین گله دونی، مینا صالح حق گو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.93 K)