ﺑﺮﺷﺘﻪ ﮐﺮدن و اﮐﺴﺘﺮود ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻧﯿﺘﺮوژن و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم داﻧﻪ ﺳﻮیا
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (286.48 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1اﺳﺘﺎدﯾﺎر داﻧﺸﮕﺎه اﯾﻼم
2داﻧﺶ آﻣﻮﺧﺘﻪﻫﺎی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ داﻧﺸﮕﺎه اﯾﻼم
چکیده
کلیدواژه ها