کلیدواژه ها = دانه سویا
تعداد مقالات: 6

1 ﺑﺮﺷﺘﻪ ﮐﺮدن و اﮐﺴﺘﺮود ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻧﯿﺘﺮوژن و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم داﻧﻪ ﺳﻮیا
فرشید فتاح نیا؛ ابراهیم عبدی؛ سید غلامرضا موسوی؛ علی نقی شکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.48 K)

2 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﮔﻮﺷﺖ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺳﻮﯾﺎ و ﻣﮑﻤﻞ وﯾﺘﺎمین E
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ فرامرز رستمی؛ یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (918.3 K)

3 مطالعه روند تجزیه پذیری پروتئین دانه سویای عمل آوری شده با روش های فیزیکی با کیسه های نایلونی و الکتروفورز ژل پلی آکریلامید
امین اکبریان؛ مجید جعفری؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ پروین شورنگ؛ ابراهیم قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.69 K)

4 پاسخ های تولید گاوهای شیرده هلشتاین به دانه سویای فرآیند شده با روش های فیزیکی
امین اکبریان؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ پروین شورنگ؛ ابراهیم قاسمی؛ مجید جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (422.35 K)

5 اثر سطوح مختلف دانه سویای خام و حرارت داده شده بر عملکرد و برخی از فراسنجه های خونی بره های در حال رشد نژاد افشاری
هادی خورسند؛ امیر داور فروزنده شهرکی؛ جعفر یدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (229.3 K)

6 اثر برشته کردن و اکسترود کردن بخش های نیتروژن و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام دانه سویا
فرشید فتاح نیا؛ ابراهیم عبدی؛ سید غلامرضا موسوی؛ علی نقی شکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.35 K)