تاثیرسورگوم پر تانن با و بدون آنزیم درجیره غذایی برعملکرد جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (440.94 K)
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1محمد رضا عبادی؛ 2علی طورچیان؛ 3عبدالرسول علامه؛ 4امیرداور فروزنده؛ 3سعید اسماعیل خانیان؛ 3شهاب الدین مشرف
1استادیار پژوهشی مرکزتحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی اصفهان
2دانش آموخته دانشگاه آزاد سلامی واحد خوراسگان اصفهان
3استادیارپژوهشی مرکزتحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی اصفهان
4استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحدخوراسگان اصفهان
چکیده
کلیدواژه ها