تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام کنجاله کانولای میکرونیزه شده با استفاده از روش کیسه های نایلونی در گوسفند زل
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (39.83 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام گروه علوم دامی دانشکده علوم دامی و شیلات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری مازندران
2عضو هیات علمی گروه علوم دامی دانشکده علوم دامی و شیلات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری مازندران
3مدرس گروه علوم دامی موسسه آموزش عالی پیوند قائمشهر مازندران
4عضو هیئت علمی گروه علوم دامی موسسه آموزش عالی رودکی تنکابن مازندران
چکیده
کلیدواژه ها
فراسنجه؛ تجزیه پذیری؛ شکمبه؛ ماده خشک؛ پروتئین خام؛ کنجاله؛ کانولا؛ میکرونیزه؛ کیسه نایلونی؛ گوسفند زل