کلیدواژه ها = کنجاله | ||
تعداد مقالات: 17 | ||
1 | تاثیر ﻣﮑﻤﻞ آر ﮋﻧﯿﻦ در ﺟﯿﺮه ذرت-ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﭘﺮورش ﯾﺎﻓﺘﻪ در ارﺗﻔﺎع ﺑﺎﻻ | |
ﻣﺮﯾﻢ ﺣﯿﺪری ﻣﻘﺪم؛ ﻓﺮﯾﺒﺮز ﺧﻮاﺟﻌﻠﯽ؛ حسین حسن پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.33 K) | ||
2 | ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﭘﻨﺒﻪ دانه | |
سیدعلی ﺑﻄﺤﺎﯾﯽ؛ یوسف جعفری آهنگری؛ حسن یکتا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (168.82 K) | ||
3 | ﺑﺮرﺳﯽاﺛﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺎ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ و ﻣﮑﻤﻞ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی در سنین اولیه | |
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ فرامرز رستمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.88 K) | ||
4 | اﻣﮑﺎنﺳﻨﺠﯽ اﺳﺘﻔﺎده از ﮐﻨﺠﺎﻟﻪی ﮔﻮار و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢﻣﺮغ | |
احمد محبی فر؛ محمد احسانی؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.09 K) | ||
5 | اثر استفاده از کنجاله زیره در جیره غذایی گوسفندان قزل | |
حبیب اقدم شهریار؛ سعید هادیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB) | ||
6 | اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله پنبه دانه در جیره بر عملکرد بلدرچین سفید | |
علی پودینه؛ مهران مهری؛ محمود قزاقی؛ قاسم جلیلوند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.93 K) | ||
7 | اندازه گیری انرژی قابل سوخت وساز ظاهری کنجاله و روغن سویا و تعیین ترکیب اسیدهای آمینه کنجاله سویا برای جوجه های گوشتی | |
هادی حسینی؛ وجیهه صفرزاده؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (601.3 K) | ||
8 | بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری کنجاله پنبه دانه | |
علی بطحایی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ حسن یکتا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.85 K) | ||
9 | بررسی فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین برخی کنجاله های دانه های روغنی با استفاده از سیستم NorFor | |
سمیه پاشایی؛ تقی قورچی؛ فرزاد قنبری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.79 K) | ||
10 | تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام کنجاله کانولای میکرونیزه شده با استفاده از روش کیسه های نایلونی در گوسفند زل | |
الهه نادری کیا؛ اسدالله تیموری یانسری؛ هادی محمدزاده؛ صادق کریم زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.83 K) | ||
11 | بررسی تاثیر استفاده از کنجاله کانولای میکرونیزه شده با دو سطح از اندازه ی ذرات بر مصرف خوراک،قابلیت هضم ظاهری و افزایش وزن بره های پرواری زل | |
الهه نادری کیا؛ اسدا... تیموری یانسری؛ صادق کریم زاده؛ هادی محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.35 K) | ||
12 | اثر سن بر گوارش پذیری پیش سکومی پروتین کنجاله کلزا و ویژگی های لاشه بوقلمون های نژاد انگلیسی | |
فاطمه صائمی؛ محمدرضا رضوانی؛ امیر اخلاقی؛ محمدمهدی امتی؛ محمد دادپسند؛ هادی آتشی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.99 K) | ||
13 | بررسی قابلیت تخمین ارزش تغذیه ای کنجاله سویا از تغییرات رنگ با استفاده از مدل های ریاضی | |
محمد صدقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ پریسا رودی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.94 K) | ||
14 | تاثیر روش های فرآوری کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
محدثه طوسی مجرد؛ علیرضا صیداوی؛ محمد داداش بیگی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.96 K) | ||
15 | امکان سنجی استفاده از کنجاله ی گوار و آنزیم بر برخی فراسنجه های خونی و صفات کیفی تخم مرغ | |
محمد احسانی؛ مهران ترکی؛ احمد محبی فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.19 K) | ||
16 | بررسی اثرات سطوح مختلف کنجاله کانولا و مس بر حساسیت به آسیت و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | |
سینا پیوستگان؛ پرویز فرهومند؛ رسول شهروز؛ نگین دلقانی؛ امیر طلاطپه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (71.3 K) | ||
17 | تاثیر کنجاله بادام درختی (Prunus Amigdalus) بر کیفیت گوشت، اجزاء لاشه و وزن اندامهای داخلی بلدرچین ژاپنی | |
محمدعلی ارجمندی؛ محمد سالارمعینی؛ غلامرضا اسدی کرم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.87 K) |