کلیدواژه ها = کنجاله
تعداد مقالات: 17

1 تاثیر ﻣﮑﻤﻞ آر ﮋﻧﯿﻦ در ﺟﯿﺮه ذرت-ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﭘﺮورش ﯾﺎﻓﺘﻪ در ارﺗﻔﺎع ﺑﺎﻻ
ﻣﺮﯾﻢ ﺣﯿﺪری ﻣﻘﺪم؛ ﻓﺮﯾﺒﺮز ﺧﻮاﺟﻌﻠﯽ؛ حسین حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.33 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﭘﻨﺒﻪ دانه
سیدعلی ﺑﻄﺤﺎﯾﯽ؛ یوسف جعفری آهنگری؛ حسن یکتا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (168.82 K)

3 ﺑﺮرﺳﯽاﺛﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺎ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ و ﻣﮑﻤﻞ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی در سنین اولیه
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ فرامرز رستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.88 K)

4 اﻣﮑﺎنﺳﻨﺠﯽ اﺳﺘﻔﺎده از ﮐﻨﺠﺎﻟﻪی ﮔﻮار و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢﻣﺮغ
احمد محبی فر؛ محمد احسانی؛ مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.09 K)

5 اثر استفاده از کنجاله زیره در جیره غذایی گوسفندان قزل
حبیب اقدم شهریار؛ سعید هادیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

6 اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله پنبه دانه در جیره بر عملکرد بلدرچین سفید
علی پودینه؛ مهران مهری؛ محمود قزاقی؛ قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.93 K)

7 اندازه گیری انرژی قابل سوخت وساز ظاهری کنجاله و روغن سویا و تعیین ترکیب اسیدهای آمینه کنجاله سویا برای جوجه های گوشتی
هادی حسینی؛ وجیهه صفرزاده؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (601.3 K)

8 بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری کنجاله پنبه دانه
علی بطحایی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ حسن یکتا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.85 K)

9 بررسی فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین برخی کنجاله های دانه های روغنی با استفاده از سیستم NorFor
سمیه پاشایی؛ تقی قورچی؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.79 K)

10 تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام کنجاله کانولای میکرونیزه شده با استفاده از روش کیسه های نایلونی در گوسفند زل
الهه نادری کیا؛ اسدالله تیموری یانسری؛ هادی محمدزاده؛ صادق کریم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.83 K)

11 بررسی تاثیر استفاده از کنجاله کانولای میکرونیزه شده با دو سطح از اندازه ی ذرات بر مصرف خوراک،قابلیت هضم ظاهری و افزایش وزن بره های پرواری زل
الهه نادری کیا؛ اسدا... تیموری یانسری؛ صادق کریم زاده؛ هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.35 K)

12 اثر سن بر گوارش پذیری پیش سکومی پروتین کنجاله کلزا و ویژگی های لاشه بوقلمون های نژاد انگلیسی
فاطمه صائمی؛ محمدرضا رضوانی؛ امیر اخلاقی؛ محمدمهدی امتی؛ محمد دادپسند؛ هادی آتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.99 K)

13 بررسی قابلیت تخمین ارزش تغذیه ای کنجاله سویا از تغییرات رنگ با استفاده از مدل های ریاضی
محمد صدقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ پریسا رودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.94 K)

14 تاثیر روش های فرآوری کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
محدثه طوسی مجرد؛ علیرضا صیداوی؛ محمد داداش بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.96 K)

15 امکان سنجی استفاده از کنجاله ی گوار و آنزیم بر برخی فراسنجه های خونی و صفات کیفی تخم مرغ
محمد احسانی؛ مهران ترکی؛ احمد محبی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.19 K)

16 بررسی اثرات سطوح مختلف کنجاله کانولا و مس بر حساسیت به آسیت و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
سینا پیوستگان؛ پرویز فرهومند؛ رسول شهروز؛ نگین دلقانی؛ امیر طلاطپه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (71.3 K)

17 تاثیر کنجاله بادام درختی (Prunus Amigdalus) بر کیفیت گوشت، اجزاء لاشه و وزن اندامهای داخلی بلدرچین ژاپنی
محمدعلی ارجمندی؛ محمد سالارمعینی؛ غلامرضا اسدی کرم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.87 K)