نویسنده = مهران ترکی | ||
تعداد مقالات: 39 | ||
26 | اثر مکمل ویتامین E و روی در جیره غذایی بر فراسنجه های خونی مرغهای تخم گذار در شرایط استرس سرمایی | |
لیلا الله دانه؛ مهران ترکی؛ مریم رجبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (530.28 K) | ||
27 | اثرات مکمل کروم متیونین، اکسید روی و اسید آسکوربیک جیره غذایی بر نسبت هتروفیل به لنفوسیت خون مرغهای تخمگذار در شرایط تنش گرمایی | |
مژده کرمی؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (604.81 K) | ||
28 | استفاده از تفاله گوجه فرنگی در جیره غذایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ بر جیره پایه گندم در مرغان تخم گذار | |
روح الله قاسمی؛ مهران ترکی؛ حسینعلی قاسمی؛ محمد زارعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.3 K) | ||
29 | سطوح مختلف بالانس الکترولیتی و پروتئین خام جیره غذایی بر عملکرد و ویژگی های کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار | |
روح الله قاسمی؛ مهران ترکی؛ حسینعلی قاسمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.03 K) | ||
30 | تاثیر استفاده از پربیوتیک و پروبیوتیک در جیره غذایی بر عملکرد مرغان تخم گذار،فراسنجه های بیوشیمیایی و فیزیولوژی خون و صفات کیفی تخم مرغ | |
سیف الله کاشانی؛ احمد محبی فر؛ میثم افسری؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.59 K) | ||
31 | اثرات استفاده از پربیوتیک، پروبیوتیک و سینبیوتیک در جیره غذایی مرغان تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ | |
میثم افسری اکبرآبادی؛ محمد احسانی؛ محمد زارعی؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.06 K) | ||
32 | اثر استفاده از سطوح مختلف تفاله زیتون و پروبیوتیک در جیره غذایی بر عملکرد مرغان تخم گذار | |
میثم افسری اکبرآبادی؛ احمد محبی فر؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.58 K) | ||
33 | امکان سنجی استفاده از کنجاله ی گوار و آنزیم بر برخی فراسنجه های خونی و صفات کیفی تخم مرغ | |
محمد احسانی؛ مهران ترکی؛ احمد محبی فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.19 K) | ||
34 | تاثیر استفاده از سطوح مختلف سبوس برنج و آنزیم فیتاز در جیره غذایی بر عملکرد مرغ تخمگذار | |
احمد محبی فر؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.19 K) | ||
35 | بررسی ارتباط بین فعالیت تخمدان های چپ و راست و الگوی تخمک گذاری در گاوهای هلشتاین | |
حامد کرمی؛ مهران ترکی؛ روح الله مرادی نژاد؛ وحید پیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.24 K) | ||
36 | تاثیر عصاره الکلی بره موم و ویتامین C در جیره غذایی مرغان تخم گذار بر وزن بدن، درصد تخم مرغهای غیرطبیعی و برخی پارامترهای کیفی تخم مرغ در شرایط تنش گرمایی | |
ژیلا سلطانی؛ سمیرا زنگنه؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.37 K) | ||
37 | تاثیر افزودن عصاره الکلی بره بوم و اسانس زیره سیز بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی | |
ژیلا سلطانی؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.38 K) | ||
38 | تاثیر سطوج جیره ای کروم پیکولینات و ویتامین C بر درصد تولید تخم مرغ، میزان خوراک مصرفی و برخی شاخص های کیفی تخم در مرغان تخم گذار در شرایط تنش گرمایی | |
سمیرا زنگنه؛ ژیلا سلطانی؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.41 K) | ||
39 | تاثیر استفاده از تفاله زیتون و آنزیم بتاماتاتاز در جیره ی غذایی مرغان تخم گذار بر وزن بدن، درصد تخم مرغ های غیرطبیعی و برخی پارامترهای کیفی تخم مرغ | |
سمیرا زنگنه؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.51 K) |