صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
83
-224
اﺛﺮﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﺳﯿﻠﻮی ذرت ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﮐﺎه ﮔﻨﺪم ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﮔﺎز آﻣﻮﻧﯿﺎک ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ارزﯾﺎﺑﯽ اﻗﺘﺼﺎدی آزﻣﺎیش در جیره ﺗﻠﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
صمد صادقی، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (323.39 K)
-223
اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖﻫﺎی ﺧﻮن، ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺐ شیر بزهای سانن
مرتضی حسینی غفاری، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، محمد خوروش، سید علیرضا وکیلی، بهزاد خرمی، محمد هادی اعظمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (270.95 K)
-222
اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﺷﯿﺮ ﺑﺰﻫﺎی سانن
مرﺗﻀﯽ ﺣﺴﯿﻨﯽ ﻏﻔﺎری، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، محمد خوروش، سیدعلیرضا وکیلی، بهزاد خرمی، محمد هادی اعظمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (272.96 K)
-221
ارزﯾﺎﺑﯽ ﮔﻨﺪم ﺗﻘﻄﯿﺮی ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ آﻧﺰﯾﻢ اﻧﺪوﻓﯿﺪ دﺑلیو در ﺑﻬﺮه اﻗﺘﺼﺎدی ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار
ابراهیم فلاح نوملی، حسن کرمانشاهی، عبدالمنصور طهماسبی، حسن نصیری مقدم، علی گیلانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (381.88 K)
-220
اﺛﺮ ﻣﺘﻘﺎﺑﻞ ﻓﺮآوری داﻧﻪ ﺟﻮ و ﻧﻮع روﻏﻦ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ و ﺗﻮازن ﻧﯿﺘﺮوژن در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﻠﻮﭼﯽ
یونس علی علی جو، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، محسن دانش مسگران، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (271.36 K)
-219
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﻮع ﭼﺮﺑﯽ ﺟﯿﺮه و روش ﻓﺮآوری داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺮ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺟﻮﯾﺪن و ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ در اواﯾﻞ ﺷﯿﺮدهی
یونس علی علی جو، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، محسن دانش مسگران، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (275.57 K)
-218
ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ی ﺳﻮﯾﺎ و ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ی ﮐﻠﺰا در ﺷﺮاﯾﻂ ﺑﺮون تنی
جواد فلاحتی زو، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، محمدرضا نظری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (277.3 K)
-217
ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﯾﻮﻧﺠﻪ ی ﺧﺸﮏ و ﭘﻮدر ﻣﺎﻫﯽ ﺑﻪ روش ﻧﻮﯾﻦ ﺑﺮون تنی
جواد فلاحتی زو، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، محمدرضا نظری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (278.65 K)
-216
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح اﻓﺰاﯾﺸﯽ ﺳﺎﭘﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و pH ﺷﮑﻤﺒﻪ ﺑﺰﻏﺎﻟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﺳﺎﻧﻦ
محمدهادی اعظمی، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، مرتضی حسینی غفاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (273.29 K)
-215
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ در ﺟﯿﺮه ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﺑﻠﻮﭼﯽ ﺑﺮ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی ﺳﻠﻮﻟﻮﻟﯿﺘﯿﮏ در ﺷﮑﻤﺒﻪ
سمانه قاسمی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، مهدی بهگر، شاهرخ قوتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (289.94 K)
-214
اﺛﺮ ﺳﻮد، اوره، ﭘﺮﺗﻮ و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ( PEG ) در ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز و ﺑﺮآورد ﺳﻨﺘﺰ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
سمانه قاسمی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، مهدی بهگر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (286.09 K)
-213
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﭘﺘﺎﻧﺴﯿﻞ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ ﺑﺮگ ﮐﻠﻢ ﺳﻔﯿﺪ و ﻗﺮﻣﺰ ﺑﻪ روش درون ﮐﯿﺴﻪ ای
ملک حسین دلاور، محسن کاظمی، عبدالمنصور طهماسبی، رضا ولیزاده، محمدمهدی محقی، محمد طاهر میرکوهی، غزاله بهرامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (174.7 K)
-212
تاﺛﯿﺮ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﮑﺘﯿﻨﯽ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﺮ در ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
مرتضی کردی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی نژاد، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (269.89 K)
-211
اﺛﺮات ﭘﻮدر و ﻋﺼﺎره ﺑﺮگ ﮔﯿﺎه آﻟﻮﺋﻪ ورا ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مجتبی بشارتیان، جواد آرشامی، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی، رضا بهاری کاشانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (371 K)
-210
ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ و ﻣﮑﻤﻞ ﭘﻠﯽاﺗﯿﻠﻦ ﮔﻼﯾﮑﻮل ( PEG ) ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی، ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﺮ، ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖﻫﺎی ﭼﺮﺑﯽ ﺧﻮن و ﭘﺮوﻓﯿﻞ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﺷﯿﺮ در ﺑﺰﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﺳﺎﻧﻦ
عطیه رحیمی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (291.3 K)
-209
ارزﯾﺎﺑﯽ ﮔﻨﺪم ﺗﻘﻄﯿﺮی ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ آﻧﺰﯾﻢ اﻧﺪوﻓﯿﺪ دبلیو در ﺑﻬﺮه اﻗﺘﺼﺎدی ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار
ابراهیم فلاح نوملی، حسن کرمانشاهی، عبدالمنصور طهماسبی، حسن نصیری مقدم، علی گیلانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (383.17 K)
-208
اﺛﺮ ﻋﻤﻞ آوری ﮐﺎه ﮐﻠﺰا ﺑﺎ ﺳﻮد و ﻣﺎﯾﻊ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻇﺎﻫﺮی و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﺑﻠﻮچی
مرضیه باقری نسب، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (300.14 K)
-207
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﭘﺘﺎﻧﺴﯿﻞ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ ﺑﺮگ ﮐﻠﻢ ﺳﻔﯿﺪ و ﻗﺮﻣﺰ ﺑﻪ روش درون ﮐﯿﺴﻪ ایIn situ
ملک حسین دلاور، محسن کاظمی، عبدالمنصور طهماسبی، رضا ولیزاده، محمد مهدی محقی، محمد طاهر میرکوهی، غزاله بهرامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (173.94 K)
-206
ﺑﺮرﺳﯽ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺣﺎﺻﻞ از ﻋﺼﺎره ﮔﯿﺮی ﻣﺎﻟﺖ ﺑﺼﻮرت ﺳﯿﻼژ در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮارﮐﻨﻨﺪﮔﺎن
محسن کاظمی، عبدالمنصور طهماسبی، رضا ولیزاده، ملک حسین دلاور، محمد مهدی محقی، غزاله بهرامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (299.95 K)
-205
ﺑﺮرﺳﯽ اﺳﺘﻔﺎده از داﻧﻪ اﻧﺎر ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﺮ ﮔﺎوﻫﺎی شیری
ایمان احمدی صنوبری، امید احمدی صنوبری، عبدالمنصور طهماسبی، رضا وکیلی، حمیدرضا رضایی، علی زنگنه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (267.09 K)
-204
مطالعه ساختار مولکولی پروتئین ارقام سورگوم ایرانی با استفاده از تکنیک طیف سنجی فوریه مادون قرمز
حجت قلی زاده، عباسعتی ناصریان، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی، پی کوانگ یو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.31 MB)
-203
تاثیر استفاده مستقیم کشت های زنده باکتریایی برفراسنجه های تخمیری شکمبه ای در شرایط In Vitro
جواد بیات کوهسار، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، رضا رضایی مکرم، رشید صفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.07 MB)
-202
تاثیر تلقیح میکروبی سیلاژ ذرت بر پارامترهای تولیدی گاز در شرایط in vitro
جواد بیات کوهسار، عبدالمنصور طهماسبی، رشید صفری، عباسعلی ناصریان، رضا رضایی مکرم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (203.21 K)
-201
ارزیابی تأثیر تلقیح باکتریایی بر تجزیه پذیری شکمبه ای سیلاژ ذرت به روش کیسه های نایلونی
جواد بیات کوهسار، عبدالمنصور طهماسبی، رشید صفری، عباسعلی ناصریان، رضا رضایی مکرم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (185.12 K)
-200
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم واﺳﯿﺪ آﻣﯿﻨﻪ ﻟﯿﺰﯾﻦ ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﭘﻮﺳﺘﻪ و اﻧﺪازه ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در دوره اول ﺗﺨﻤﮕﺬاری
حسن محمدی عمارت، ابوالقاسم گلیان، عبدالمنصور طهماسبی، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (952.01 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4