صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
18
1
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻋﺼﺎرة ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﯿﺎن ﺑﺮ ﺗﯿﺘﺮ آﻧﺘﯽﺑﺎدی و ﻧﺴﺒﺖ ﻫﺘﺮوﻓﯿﻞ ﺑﻪ ﻟﻤﻔﻮﺳﯿﺖ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
حسن خمیس آبادی، قاسم پورحسابی، شهاب قاضی، رضا ناصری هرسینی، ناصر مرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (365.93 K)
2
اثرات سطوح مختلف ضایعات دانه ماش بر عملکرد جوجه های گوشتی
قاسم پورحسابی، شهاب قاضی، حسن خمیس آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (378.09 K)
3
اثر سطوح مختلف پروبیوتیک و اسید آلی روی سیستم ایمنی در مرغان تخمگذار
سعید مرادی، شهاب قاضی، محمد حامد سلاجقه، مریم سلیمی، مینا محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (216.43 K)
4
تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله خشک گوجه فرنگی در جیره غذایی بر صفات کیفی تخم مرغ
شهاب قاضی، مینا محمدی، امید مظفری، مریم سلیمی، محمد حامد سلاجقه
مشاهده مقاله
5
تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی در جیره غذایی بر عملکرد مرغان تخمگذار
شهاب قاضی، مینا محمدی، امید مظفری، مریم سلیمی، محمد حامد سلاجقه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (191.01 K)
6
اثر سطح مواد مغذی در دوره های آغازین و پایانی پرورش بر عملکرد و توسعه دستگاه گوارش در جوجه گوشتی
سید علی حسینی سیر، علی اصغر ساکی، شهاب قاضی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، پویا زمانی، حسن علی عربی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (997.21 K)
7
اثر استفاده از سطوح مختلف ضایعات دانه لوبیای قرمز بر عملکرد جوجه های گوشتی
حسن خمیس آبادی، شهاب قاضی، اکبر یعقوبفر، قاسم پورحسابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.11 MB)
8
اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس به همراه آنزیم فیتاز بر صفات عملکردی ، کیفی تخم مرغ و فسفر دفعی در مرغان تخمگذار
محمد پورمصطفی سوگلی تپه، شهاب قاضی، رضا مهدوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (433.48 K)
9
مقایسه سطوح مختلف کنجاله سویا (روغن گیری شده با روش حلال و مکانیکی) بر عملکرد و تغییرات طول روده باریک جوجه های گوشتی
معصومه عباسی نژاد، علی اصغر ساکی، شهاب قاضی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، حسن علی عربی، طاهره رنجبری، سارا میرزایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.13 MB)
10
اثر سطوح مختلف کروم آلی و معدنی بر عملکرد ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط استرس گرمائی
اکرم بهرامی، محمد مهدی معینی، شهاب قاضی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (158.27 K)
11
تاثیر گلوکومانان های مستخرج از دیواره مخمر بر پارامتر های اقتصادی مرغ های گوشتی پرورش یافته در تراکم گله متفاوت
فرانک دوستی، حشمت اله خسروی نیا، شهاب قاضی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (448.91 K)
12
تعیین ارزش غذایی پوست صنوبر به منظور استفاده در تغذیه دام
محمد مهدی معینی، منوچهر سوری، شهاب قاضی، شهاب پاینده، محمود خیر آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.23 MB)
13
اثر سطوح مختلف جو بر ویسکوزیته محتویات روده باریک، درصد رطوبت و اسید اوریک بستر در جوجه های گوشتی
سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، شهاب قاضی، محمد مهدی معینی، محمد مهدی طباطبایی، طاهره رنجبری، نرگس آشوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (997.97 K)
14
اثر سطوح مختلف جو با و بدون استفاده از آنزیم بر قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین به روش in-vitro و عملکرد جوجه های گوشتی
سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، شهاب قاضی، محمد مهدی معینی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، پویا زمانی، حسن علی عربی، لاله دشتی، معصومه عباسی نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1007.95 K)
15
تاثیر گرنید آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی و مدفوع اسیدهای آمینه در جیره های بر پایه جو با استفاده از مارکر در جوجه های گوشتی
سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، شهاب قاضی، محمد مهدی معینی، محمد ربانی، فریدون افلاکی، طاهره رنجبری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (920.8 K)
16
بررسی مقدماتی وضعیت زنبورداری صنعتی در استان کرمانشاه
حمیدرضا صحرایی، شهاب قاضی، بهاره قطب
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (344.25 K)
17
بررسی اثرات جایگزینی سطوح مختلف سیب زمینی ( Solanum tuberosum) با ذرت بر عملکرد جوجه های گوشتی
شهاب قاضی، محمد حامد سلاجقه، مینا محمدی، مریم سلیمی، امید مظفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (250.24 K)
18
مقایسه عملکرد شش سویه تجاری جوجه گوشتی موجود در ایران
محمد حیدری، محمد مهدی معینی، شهاب قاضی، حسن خمیس آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.02 MB)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه