صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
14
1
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﺎﻧﻮﻻی ﻓﺮآوری ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﯿﺪ ﮐﻠﺮﯾﺪرﯾﮏ و اﻧﺪازه ذرات ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﯿﺮ در ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
حبیب تقوی کرگان، اسدا... تیموری یانسری، سبحان گلچین گله دونی، حسین صمدی واسکسی، مینا صالح حق گو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (268.77 K)
2
اﺛﺮات اﻧﺪازه ذرات ﯾﻮﻧﺠﻪ روی ﺗﻮزﯾﻊ اﻧﺪازة ذرات ﻣﺤﺘﻮﯾﺎت ﺷﮑﻤﺒﻪ ای و ﻣﺪﻓﻮع در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ زل
سبحان گلچین گله دونی، اسدا... تیموری یانسری، حبیب تقوی کرگان، حسین صمدی واسکسی، لیلا خلوتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (280.03 K)
3
بررﺳﯽ درﺟﺎت ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﻨﺎﺑﻊ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻨﯽ و اﻧﺪازه ذرات ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺟﯿﺮه ﺑﺮﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺧﻮراک در ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
حبیب تقوی گرگان، اسدا... تیموری یانسری، حسن صمدی واسکسی، سبحان گلچین گله دونی، مینا صالح حق گو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (263.47 K)
4
اثرات اﻧﺪازه ذرات ﯾﻮﻧﺠﻪ روی وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﻣﻮاد ﺧﻮراﮐﯽ و ﺟﻮﯾﺪن اوﻟﯿﻪ روی ﺗﻮزﯾﻊ اﻧﺪازه ذرات ﻣﻮاد ﺧﻮراﮐﯽ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ زل
سبحان گلچین گله دونی، اسدا... تیموری یانسری، حسین صمدی واسکسی، حبیب تقوی کرگان، لیلا خلوتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (279.78 K)
5
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﺎﻧﻮﻻی ﻓﺮآوری ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﯿﺪ ﮐﻠﺮﯾﺪرﯾﮏ و اﻧﺪازه ذرات ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﯿﺮ در ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ.
حبیب تقوی کرگان، اسدا... تیموری یانسری، سبحان گلچین گله دونی، حسین صمدی واسکسی، مینا صالح حق گو
مشاهده مقاله
6
تعیین ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری ماده خشک شبدر برسیم در مراحل مختلف رشد رویشی
سبحان گلچین گله دونی، اسدالله تیموری یانسری، هادی محمدزاده، ایوب فرهادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.43 MB)
7
تعیین ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری الیاف نامحلول در شوینده خنثی شبدر برسیم در مراحل مختلف رشد رویشی
سبحان گلچین گله دونی، اسدا... تیموری یانسری، هادی محمد زاده، حسین صمدی واسکسی، حبیب تقوی کرگان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.32 MB)
8
اثرات پرتوهای یونساز بر ترکیبات ضد تغذیه ای و قابلیت هضم نشاسته و پروتئین دانه غلات و بقولات در جوجه های گوشتی
سبحان گلچین گله دونی، علی اصغر صادقی، علی نیکخواه، پروین شورنگ، اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (314.59 K)
9
بررسی اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و فرآوری با اسید منابع پروتئینی بر ترکیبات شیمیایی، فازهای جامد و مایع، فازهای قابل عبور و غیر قابل عبور شکمبه ای در گوسفند زل
سبحان گلچین گله دونی، اسداله تیموری یانسری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (296.84 K)
10
بررسی اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و فراوری با اسید منابع پروتئینی بر مصرف خوراک، قابلیت هضم و رفتار جویدن در گوسفند زل
سبحان گلچین گله دونی، اسداله تیموری یانسری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (302.71 K)
11
بررسی اثرات کنجاله کانولای فرآوری شده با اسید کلریدریک و اندازه ذرات علوفه یونجه بر مصرف خوراک و عملکرد تولید شیر در گاوهای شیرده هلشتاین
حبیب تقوی گرگان، اسداله تیموری یانسری، سبحان گلچین گله دونی، حسین صمدی واسکسی، مینا صالح حق گو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.17 K)
12
اثرات اندازه ذرات یونجه روی توزیع اندازه ذرات محتویات شکمبه ای و مدفوع در گوسفند زل
سبحان گلچین گله دونی، اسد ا.. تیموری یانسری، حبیب تقوی کرگان، حسین صمدی واسکسی، لیلا خلوتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.16 K)
13
بررسی درجات مختلف تجزیه پذیری منابع پروتئینی و اندازه ذرات علوفه جیره بر مصرف خوراک و قابلیت هضم خوراک در گاوهای شیرده هلشتاین
حبیب تقوی کرگان، اسدا.. تیموری یانسری، حسین صمدی واسکسی، سبحان گلچین گله دونی، مینا صالح حق گو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (79.93 K)
14
اثرات اندازه ذرات یونجه روی ویژگی های فیزیکی مواد خوراکی و جویدن اولیه روی توزیع اندازه ذرات مواد خوراکی
سبحان گلچین گله دونی، اسد ا.. تیموری یانسری، حسین صمدی واسکی، حبیب تقوی کرگان، لیلا خلوتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (36.55 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه