صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
29
-74
ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﻤﯽ ﭘﻮﺳﺖ و ﭼﺮم ﺑﺰﻫﺎی ﻣﺎده ﺧﻮزﺳﺘﺎن
ابوالقاسم لواف، مهناز صالحی، زهرا عبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (321.51 K)
-73
ارزﯾﺎﺑﯽ ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﮔﻮﺷﺖ ﺷﺘﺮ ﺗﮏ ﮐﻮﻫﺎﻧﻪ در ﻻﺷﻪ ﻫﺎی ﻧﺮ و ﻣﺎده ﻃﯽ دوره ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوار
زهرا عبادی، مرجان برازجانی، سید فضل ا... موسوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (337.17 K)
-72
مقاﯾﺴﻪ آﻟﻮدﮔﯽ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﻻﺷﻪ ﮔﺎو و ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﮐﺸﺘﺎر ﺷﺪه در ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎﻫﻬﺎ سنتی و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﺳﺘﺎن ﺗﻬﺮان
زهرا عبادی، مهناز صالحی، حمیدرضا انصاری رنانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (272.19 K)
-71
ﺗﻌﯿﯿﻦ اﺛﺮ ﺳﻦ دام ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت اﻟﯿﺎف ﺑﺰﻫﺎی ﻣﺎده اﺳﺘﺎن ﻓﺎرس
شراره نگهداری، مهناز صالحی، زهرا عبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (357.41 K)
-70
ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻻﺷﻪ از ﻧﻈﺮ ﮐﻠﯽ ﻓﺮم، ﺳﺎﻟﻤﻮﻧﻼ و ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﻬﺎی ﺳﺮﻣﺎدوﺳﺖ در ﺧﻂ ﺗﺨﻠﯿﻪ ﺷﮑﻢ و ﭼﯿﻠﺮ ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎﻫﻬﺎی صنعتی ﻣﺮغ اﺳﺘﺎن ﯾﺰد
محمدرضا مفیدی، مهدی شکوهمند، محمد صادق سعید آبادی، زهرا عبادی، فیروز عقابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (372.21 K)
-69
ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻻﺷﻪ از ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎرش ﮐﻠﯽ ﻣﯿﮑﺮوﺑﻬﺎ در ﺧﻂ ﺗﺨﻠﯿﻪ ﺷﮑﻢ و ﭼﯿﻠﺮﮐﺸﺘﺎرﮔﺎﻫﻬﺎی ﺻﻨﻌﺘﯽ ﻣﺮغ اﺳﺘﺎن ﯾﺰد
محمد رضا مفیدی، مهدی شکوهمند، محمد صادق سعید آبادی، زهرا عبادی، فیروز عقابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (286.58 K)
-68
ارزیابی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته سیلو شده برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری
زهرا عبادی، علی مهدوی، نادر پاپی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (91.11 K)
-67
فرآوری بیولوژیکی پسماندهای کشاورزی
زهرا عبادی، نادر پاپی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (191.13 K)
-66
تاثیر مقادیر مختلف مس خوراک برمقدار مس موجود در سرم، پشم و پوست بره های مغانی
مهناز صالحی، علی مصطفی تهرانی، ابولفضل عباسی، زهرا عبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.28 MB)
-65
بررسی اثر فصل بر تغییر میران آلودگی میکروبی لاشه گاو و گوساله در کشتارگاه های سنتی استان تهران
زهرا عبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (565.88 K)
-64
اثر جیره حاوی پسماند عمل آوری شده میوه و تره بار برترکیب املاح گوشت گوسفند
زهرا عبادی، مهناز صالحی، ابوالفضل عباسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.67 MB)
-63
تعیین انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای چرب پودرکرم خاکی در مقایسه با پودر ماهی (داخلی و وارداتی)
زهرا عبادی، احمد میرهادی، اکبر یعقوب فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (434.65 K)
-62
بررسی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته (خشک شده) برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری
زهرا عبادی، علی مهدوی، علیرضا آقا شاهی، احمد میرهادی، فضل ا.. موسوی، کیانوش سامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (423.54 K)
-61
تعیین ترکیبات پودر کرم خاکی حاصل از بقایای کشاورزی و صنعتی
زهرا عبادی، کیانوش سامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.38 MB)
-60
ارزﯾﺎﺑﯽ وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﭼﺮم ﺷﺘﺮﻣﺮغ در ﻧﻮاﺣﯽ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺪن
مهناز صالحی، ژاله میرعبدالباقی، محمدعلی کمالی سروستانی، زهرا عبادی، بهرام لطف الله نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (272 K)
-59
ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ ﮔﻮﺷﺖ ﺷﺘﺮ ﻃﯽ دورهﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوار
زهرا عبادی، مهناز صالحی، حمیدرضا انصاری رنانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (284.35 K)
-58
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻓﺼﻞ ﺑﺮ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻣﯿﺰان آﻟﻮدﮔﯽ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﻻﺷﻪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ و ﺑﺰ در ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎﻫﻬﺎی ﺳﻨﺘﯽ اﺳﺘﺎن ﺗﻬﺮان
زهرا عبادی، محمود حاج اکبری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (257.96 K)
-57
خصوصیات و فعالیت فولیکولی شترهای یک و دو کوهانه مناطق مختلف کشور
حمیدرضا انصاری رنانی، زهرا عبادی، نصرت الله طاهر پور، مهناز صالحی، بهرام لطف الله نیا، مجید افشار، سعید پرناک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.03 MB)
-56
بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت شتر یک کوهانه و آمیخته
زهرا عبادی، فتح الله سرحدی، سید فضل الله موسوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.31 MB)
-55
اثر وزن کشتار بر برخی صفات کمی و کیفی لاشه در گوساله های نر پرواری
حسین حسینی، فیروز عقابی، ابوالفضل عباسی، زهرا عبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.02 MB)
-54
مطالعه رشد و تکثیر کرم خاکی با استفاده از ضایعات مختلف صنعتی و کشاورزی
زهرا عبادی، عباس گرامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.38 MB)
-53
بررسی اثر املاح جیره بر مقدار آهن و روی گوشت گوسفند پرواری
زهرا عبادی، مهناز صالحی، ابوالفضل عباسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (397 K)
-52
ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر آمیخته (تک کوهانه ودوکوهانه) طی دوره های مختلف پروار
زهرا عبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (390.41 K)
-51
تعیین اثر سن دام بر خصوصیات الیاف بزهای ماده استان فارس
شراره نگهداری، مهناز صالحی، زهرا عبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.59 K)
-50
ارزیابی کمی پوست و چرم بزهای ماده خوزستان
ابوالقاسم لواف، مهناز صالحی، زهرا عبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.41 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2