صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
11
1
متابولیسم مس و تغییرات غلظت اوره پلاسما تحت تأثیر مکمل اوره و گوگرد در گوسفند مهربان
زهرا زمانی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی، علی حسینی سیر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (452.88 K)
2
اثر سطوح مختلف مکمل اوره و گوگرد بر سنتز پروتئین میکروبی و متابولیسم ازت در گوسفند مهربان
زهرا زمانی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، علی اصغر ساکی، خلیل زابلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (395.83 K)
3
اثر موننسین، جو عمل آوری شده، اوره و کنجاله سویا بر غلظت اوره و گلوکز خون گوسفند نژاد مهربان
محمد مهدی طباطبایی، شهرام نجفی، احمد احمدی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، خلیل زابلی، زهرا زمانی، محمد حسین رحمتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.03 MB)
4
اثر سطوح مختلف کبالت جیره بر غلظت ویتامین B12پلاسما بره های نر مهربان
شهاب بیشه سری، حسن علی عربی، محمد مهدی طباطبائی، داریوش علیپور، احمد احمدی، زهرا زمانی، نسترن ایزدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (379.5 K)
5
تعیین قابلیت هضم جیره و مقدار کل اسیدهای چرب فرار به روش in vitroدر اثر استفاده از مکمل اوره و گوگرد
حسن علیعربی، محمدمهدی طباطبایی، زهرا زمانی، پویا زمانی، خلیل زابلی، شهاب بیشه سری، مهناز شادروح
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (450.54 K)
6
تعیین اثر فرآوری بر ارزش غذایی دانۀ جو و مقایسه ضرایب قابلیت هضم جیره های متاثر از این فرآیند و منابع ازته مختلف در گوسفند
سلمان افشار، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، احمد احمدی، خلیل زابلی، پویا زمانی، علی حسینی سیر، زهرا زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (394.03 K)
7
مقایسه قابلیت هضم جیره های حاوی سطوح مختلف تفاله خشک پرتقال با کاه غنی شده و کاه معمولی
زهرا زمانی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، محمدصادق محبیان، علی حسینی سیر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (364.42 K)
8
تعیین ارزش غذایی تفاله خشک پرتقال در جیره های حاوی کاه غنی شده با اوره و کاه معمولی
محمدصادق محبیان، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی، زهرا زمانی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (366.05 K)
9
تعیین قابلیت هضم و ترکیب شیمیایی یونجه در مراحل شروع گلدهی و گلدهی کامل در چین اول و دوم
بابک یزدی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، شاهین واعظی، فرخ کفیل زاده، خلیل زابلی، زهرا زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (391.18 K)
10
بررسی تغییرات غلظت گلوکز پلاسما و قابلیت هضم مواد مغذی در جیره های حاوی مکمل اوره و گوگرد در گوسفند مهربان
محمدمهدی طباطبایی، زهرا زمانی، حسن علی عربی، پویا زمانی، علی اصغر ساکی، خلیل زابلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (385.92 K)
11
اثر تیمول به شکل معمولی و کپسوله شده بر غلظت گلوکز پلاسما و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه
زهرا زمانی، داریوش علیپور، حمیدرضا مقیمی، علیرضا مرتضوی، مصطفی صفاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (367.06 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه