صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
84
-649
ﺿﺮورت ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻋﻠﻒ ﺧﺸﮏ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه و ﮐﺎﻫﺶ درﺻﺪ آن در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﺎوﻫﺎی شیری
ﺣﻤﯿﺪ اﻣﺎﻧﻠﻮ، داود زﺣﻤﺘﮑﺶ، نبی اﻟﻪ آﻗﺎزﯾﺎرﺗﯽ
مشاهده مقاله
اصل مقاله
283.81 K
-648
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﺨﻢ ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ ﯾﻮنجه
و. ناصری، ف. هژیری، ف. کفیل زاده، ع. کرمپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
263.44 K
-647
بررﺳﯽ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﺳﺎﻧﺲﮔﯿﺮی ﺷﺪه ﮔﯿﺎه ﻣﺮزه ﺧﻮزستان ﺑﻪ ﺟﺎی ﯾﻮﻧﺠﻪ در ﭘﺮوارﺑﻨﺪی ﺑﺮهﻫﺎی ﻧﮋاد فراهانی
محمد وطن پرست، آرش آذرفر، حشمت اله خسروی نیا، حسین کریمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
274.54 K
-646
تعیین روﻧﺪ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای یوﻧﺠﻪ ( Medicago Sativa) در ﺳﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻓﻨﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ رﺷﺪ، ﺑﺎ روش ﮐﯿﺴﻪﻫای نایلونی
سعید مهدیزاده اردبیلی، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، جمال سیف دواتی، اردوان قربانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
188.7 K
-645
اثر دوﻣﻨﺒﻊ ﭼﺮﺑﯽ و اﻧﺪازه ﻗﻄﻌﺎت ﯾﻮﻧﺤﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﺗﻮﻟﯿﺪ ورﻓﺘﺎر ﻧﺸﺨﻮار در ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
مهدی صائبی فر، غلامرضا قربانی، محمد خوروش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
281.63 K
-644
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و ﻣﺎده آﻟﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن
هانا شیخ احمدی، آرش آذرفر، سعید محمدزاده، مجتبی زاهدی فر، علی کیانی، سرور مرادی، طاهره رحمتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
291.88 K
-643
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﮐﻨﮕﺮ(Cynara scolymus) ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﺮهﻫﺎی ﻣﺎده ﻟﺮی- ﺑﺨﺘﯿﺎری
مهدی دهقانی سانیج، احمد افضل زاده، کامران رضا یزدی، محمد علی نوروزیان، مهدی بهگر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
256.08 K
-642
تاﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی، ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ شکمبه، ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺘﻬﺎی ﺧﻮن و اﺑﻘﺎء ﻧﯿﺘﺮوژن در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻧﺮ ﺑﻠﻮچی
عطیه رحیمی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهمباسی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
286.42 K
-641
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ارزش ﺗﻌﺬﯾﻪ ای ﻋﻠﻮﻓﻪ و داﻧﻪ ﺧﻠﺮ ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ وﮐﺎه ﮔﻨﺪم ﺑﻪ روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔاز
فواد فیروزی، عباسعلی ناصریان، سعید کامل ارومیه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
302.39 K
-640
ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺳﻦ ﻣﺼﺮف ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮارﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
سید محسن حسینی، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، مهدی میرزایی، احمد ریاسی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
272.89 K
-639
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ در ﺟﯿﺮه ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﺑﻠﻮﭼﯽ ﺑﺮ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی ﺳﻠﻮﻟﻮﻟﯿﺘﯿﮏ در ﺷﮑﻤﺒﻪ
سمانه قاسمی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، مهدی بهگر، شاهرخ قوتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
289.94 K
-638
تعیین ﺳﺎﺧﺘﺎر ﻣﻮﻟﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦﻫﺎ و ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪراتﻫﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﺪه ﺷﺪه در ﺳﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ و در ﺻﺒﺢ و ﺑﻌﺪازﻇﻬﺮ ﺑﺎ ﻃﯿﻒ سنجی FTIR
مجتبی یاری، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، غلامرضا قربانی، پرویز رضوانی مقدم، مهدی میرزایی، میلاد منافی، پیکیانج یو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
302.74 K
-637
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮔﯿﺎه ﮐﺎﻣﻞ ﺗﺮﯾﺘﯿﮑﺎﻟﻪ ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﺮ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﺨﻠﻮط ﺳﯿﻼژ آنﻫﺎ
دیدار نیکخواه، مسیح ا... فروزمند، مسعود برومند جزی، مرتضی نیکبخت
مشاهده مقاله
اصل مقاله
384.79 K
-636
ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﺎﻧﮕﯿﻦ ﻏﻠﻈﺖ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎن در ﻣﺮاﺣﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ رﺷﺪ و ﻧﻤﻮ.
فریبرز بدیعی مقدم، احمد رضا رنجبری، علی آخوندی، مهوش کوهی حبیبی، منصور صالحی
مشاهده مقاله
-635
تاثیر ساکارز یا نشاسته بر فراسنجه های تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز
فرخنده رضائی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.07 M
-634
بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری درمنه در جیره نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
محسن ساری، فاضل الماسی، سمیه سالاری، محسن تقی زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.02 M
-633
تاثیر انواع مختلف کربوهیدرات های غیرالیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز
فرخنده رضایی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.34 M
-632
اثر سطوح مختلف علوفه گیاه کاسنی برعملکرد پرواری و خصوصیات کشتاری بره های بومی استان فارس
محمدرضا هاشمی، مجید هاشمی، بهمن ایلامی، حسین نورالهی، مظاهر صفدریان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
276.48 K
-631
اثر سن بهینه مصرف یونجه بر قابلیت هضم مواد مغذی و آمونیاک شکمبه ای گوساله های شیرخوار هلشتاین
محسن حسینی، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، الهه جهانیان، حسین فصیحی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.23 M
-630
جدایی کره از مادر
علی بحرینی زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.03 M
-629
ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری ضایعات میوه و تره بار با روش کیسه های نایلونی
سید غلامرضا موسوی، علی زمان دوستی، فرشید فتاح نیا، عابدین حیدری زادی، فاطمه توکلی نسب
مشاهده مقاله
اصل مقاله
106.23 K
-628
مقایسه ترکیب شیمیایی علوفه مرتعی کما با یونجه
مرضیه حاج محمدی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
111.6 K
-627
بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری گل محمدی در تغذیه نشخوار کنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
محسن ساری، فاضل الماسی، سمیه سالاری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
103.75 K
-626
بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری زنجبیل در جیره نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
محسن ساری، فاضل الماسی، سمیه سالاری، محسن تقی زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.21 M
-625
بررسی تاثیر مصرف تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی برغلظت لپوپروتئین های خون در بره های پرواری
زینب کوه نشین، آرش آذرفر، حشمت الله خسروی نیا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.46 M
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4