کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 84

-749 ﺿﺮورت ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻋﻠﻒ ﺧﺸﮏ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه و ﮐﺎﻫﺶ درﺻﺪ آن در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﺎوﻫﺎی شیری
ﺣﻤﯿﺪ اﻣﺎﻧﻠﻮ، داود زﺣﻤﺘﮑﺶ، نبی اﻟﻪ آﻗﺎزﯾﺎرﺗﯽ
مشاهده مقاله اصل مقاله 283.81 K

-748 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﺨﻢ ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ ﯾﻮنجه
و. ناصری، ف. هژیری، ف. کفیل زاده، ع. کرمپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 263.44 K

-747 بررﺳﯽ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﺳﺎﻧﺲﮔﯿﺮی ﺷﺪه ﮔﯿﺎه ﻣﺮزه ﺧﻮزستان ﺑﻪ ﺟﺎی ﯾﻮﻧﺠﻪ در ﭘﺮوارﺑﻨﺪی ﺑﺮهﻫﺎی ﻧﮋاد فراهانی
محمد وطن پرست، آرش آذرفر، حشمت اله خسروی نیا، حسین کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 274.54 K

-746 تعیین روﻧﺪ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای یوﻧﺠﻪ ( Medicago Sativa) در ﺳﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻓﻨﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ رﺷﺪ، ﺑﺎ روش ﮐﯿﺴﻪﻫای نایلونی
سعید مهدیزاده اردبیلی، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، جمال سیف دواتی، اردوان قربانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 188.7 K

-745 اثر دوﻣﻨﺒﻊ ﭼﺮﺑﯽ و اﻧﺪازه ﻗﻄﻌﺎت ﯾﻮﻧﺤﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﺗﻮﻟﯿﺪ ورﻓﺘﺎر ﻧﺸﺨﻮار در ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
مهدی صائبی فر، غلامرضا قربانی، محمد خوروش
مشاهده مقاله اصل مقاله 281.63 K

-744 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و ﻣﺎده آﻟﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن
هانا شیخ احمدی، آرش آذرفر، سعید محمدزاده، مجتبی زاهدی فر، علی کیانی، سرور مرادی، طاهره رحمتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 291.88 K

-743 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﮐﻨﮕﺮ(Cynara scolymus) ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﺮهﻫﺎی ﻣﺎده ﻟﺮی- ﺑﺨﺘﯿﺎری
مهدی دهقانی سانیج، احمد افضل زاده، کامران رضا یزدی، محمد علی نوروزیان، مهدی بهگر
مشاهده مقاله اصل مقاله 256.08 K

-742 تاﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی، ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ شکمبه، ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺘﻬﺎی ﺧﻮن و اﺑﻘﺎء ﻧﯿﺘﺮوژن در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻧﺮ ﺑﻠﻮچی
عطیه رحیمی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهمباسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 286.42 K

-741 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ارزش ﺗﻌﺬﯾﻪ ای ﻋﻠﻮﻓﻪ و داﻧﻪ ﺧﻠﺮ ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ وﮐﺎه ﮔﻨﺪم ﺑﻪ روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔاز
فواد فیروزی، عباسعلی ناصریان، سعید کامل ارومیه
مشاهده مقاله اصل مقاله 302.39 K

-740 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺳﻦ ﻣﺼﺮف ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮارﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
سید محسن حسینی، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، مهدی میرزایی، احمد ریاسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 272.89 K

-739 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ در ﺟﯿﺮه ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﺑﻠﻮﭼﯽ ﺑﺮ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی ﺳﻠﻮﻟﻮﻟﯿﺘﯿﮏ در ﺷﮑﻤﺒﻪ
سمانه قاسمی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، مهدی بهگر، شاهرخ قوتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 289.94 K

-738 تعیین ﺳﺎﺧﺘﺎر ﻣﻮﻟﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦﻫﺎ و ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪراتﻫﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﺪه ﺷﺪه در ﺳﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ و در ﺻﺒﺢ و ﺑﻌﺪازﻇﻬﺮ ﺑﺎ ﻃﯿﻒ سنجی FTIR
مجتبی یاری، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، غلامرضا قربانی، پرویز رضوانی مقدم، مهدی میرزایی، میلاد منافی، پیکیانج یو
مشاهده مقاله اصل مقاله 302.74 K

-737 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮔﯿﺎه ﮐﺎﻣﻞ ﺗﺮﯾﺘﯿﮑﺎﻟﻪ ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﺮ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﺨﻠﻮط ﺳﯿﻼژ آنﻫﺎ
دیدار نیکخواه، مسیح ا... فروزمند، مسعود برومند جزی، مرتضی نیکبخت
مشاهده مقاله اصل مقاله 384.79 K

-736 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﺎﻧﮕﯿﻦ ﻏﻠﻈﺖ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎن در ﻣﺮاﺣﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ رﺷﺪ و ﻧﻤﻮ.
فریبرز بدیعی مقدم، احمد رضا رنجبری، علی آخوندی، مهوش کوهی حبیبی، منصور صالحی
مشاهده مقاله

-735 تاثیر ساکارز یا نشاسته بر فراسنجه های تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز
فرخنده رضائی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.07 M

-734 بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری درمنه در جیره نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
محسن ساری، فاضل الماسی، سمیه سالاری، محسن تقی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.02 M

-733 تاثیر انواع مختلف کربوهیدرات های غیرالیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز
فرخنده رضایی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.34 M

-732 اثر سطوح مختلف علوفه گیاه کاسنی برعملکرد پرواری و خصوصیات کشتاری بره های بومی استان فارس
محمدرضا هاشمی، مجید هاشمی، بهمن ایلامی، حسین نورالهی، مظاهر صفدریان
مشاهده مقاله اصل مقاله 276.48 K

-731 اثر سن بهینه مصرف یونجه بر قابلیت هضم مواد مغذی و آمونیاک شکمبه ای گوساله های شیرخوار هلشتاین
محسن حسینی، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، الهه جهانیان، حسین فصیحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.23 M

-730 جدایی کره از مادر
علی بحرینی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.03 M

-729 ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری ضایعات میوه و تره بار با روش کیسه های نایلونی
سید غلامرضا موسوی، علی زمان دوستی، فرشید فتاح نیا، عابدین حیدری زادی، فاطمه توکلی نسب
مشاهده مقاله اصل مقاله 106.23 K

-728 مقایسه ترکیب شیمیایی علوفه مرتعی کما با یونجه
مرضیه حاج محمدی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 111.6 K

-727 بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری گل محمدی در تغذیه نشخوار کنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
محسن ساری، فاضل الماسی، سمیه سالاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 103.75 K

-726 بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری زنجبیل در جیره نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
محسن ساری، فاضل الماسی، سمیه سالاری، محسن تقی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.21 M

-725 بررسی تاثیر مصرف تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی برغلظت لپوپروتئین های خون در بره های پرواری
زینب کوه نشین، آرش آذرفر، حشمت الله خسروی نیا
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.46 M