کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 34

-174 اﺛﺮ ﻣﺘﻘﺎﺑﻞ ﻓﺮآوری داﻧﻪ ﺟﻮ و ﻧﻮع روﻏﻦ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ و ﺗﻮازن ﻧﯿﺘﺮوژن در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﻠﻮﭼﯽ
یونس علی علی جو، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، محسن دانش مسگران، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.36 K)

-173 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﻮع ﭼﺮﺑﯽ ﺟﯿﺮه و روش ﻓﺮآوری داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺮ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺟﻮﯾﺪن و ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ در اواﯾﻞ ﺷﯿﺮدهی
یونس علی علی جو، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، محسن دانش مسگران، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.57 K)

-172 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ روش ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺮآوری داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻇﺎﻫﺮی ﺧﻮراک در ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎی شیری
علی جراح، غلامرضا قربانی، محمد خوروش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (187.08 K)

-171 شمارش جمعیت کل باکتریهای شکمبه با استفاده از روش Real time-PCR
علی حسین خانی، مهدی مرادی، سید علی رضا وکیلی، حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (86.2 K)

-170 بررسی اثر فراوری دانه جو با اوره، هیدروکسید سدیم و فرمالدئید برعملکرد بره های نر پرواری
رضا قنبری، پگاه نیک قدم، محمد شیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

-169 اثر استفاده از دانه انار برعملکرد پروار گوساله های نر هلشتاین
ایمان احمدی صنوبری، عبدالمنصور طهماسبی، رضا وکیلی، آرام احمدی صنوبری، امید احمدی صنوبری، علی زنگنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (808.81 K)

-168 تعیین ترکیبات شیمیائی و انرژی قابل سوخت و ساز برخی از واریته های دانه جو استان آذربایجان شرقی
حسین جانمحمدی، اکبر تقی زاده، نصراالله پیرانی، مهدی مرسلی، علیرضا فصیحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.28 K)

-167 اثر منابع مختلف ازت و فرآوری دانه جو بر هضم مواد مغذی و تغییرات pH و آمونیاک شکمبه در گوسفند
احمد احمدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، سلمان افشار، علی اصغر ساکی، خلیل زابلی، پویا زمانی، سید علی حسینی سیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

-166 اثر تنش حرارتی و نوع جیره بر گوارش پذیری مواد مغذی جیره (گوسفند مهربان)
محمد مهدی طباطبایی، خلیل زابلی، احمد احمدی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، علی اکبر سبز پرور، محمد تقی اخضر، سید علی حسینی سیر، نمت ا... کیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

-165 تعیین ترکیبات شیمیایی دانه گندم و جو استان آذربایجان غربی
زینال همتی، رسول پیر محمدی، قادر منافی آذر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.06 K)

-164 استفاده از روش تولید گاز در پیش گویی ارزش غذایی دانه جو عمل آوری شده با حرارت
ذبیح الله نعمتی، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (965.07 K)

-163 اثر جایگزینی ذرت به جای جو بر تولید و ترکیبات شیر گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی
س.ه حسینی، ی روزبهان، ع. ر آقاشاهی، س.ع حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.63 K)

-162 تعیین اثر فرآوری بر ارزش غذایی دانۀ جو و مقایسه ضرایب قابلیت هضم جیره های متاثر از این فرآیند و منابع ازته مختلف در گوسفند
سلمان افشار، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، احمد احمدی، خلیل زابلی، پویا زمانی، علی حسینی سیر، زهرا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.03 K)

-161 اثر فصل و سال بر گوارش پذیری مواد مغذی دانه جو در نشخوارکنندگان
محمد مهدی طباطبایی، خلیل زابلی، احمد احمدی، علی اصغر ساکی، علی اکبر سبزی پرور، نعمت اله کیانی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (457.6 K)

-160 بررسی اثر روش های فرآوری مواد خوراکی بر اجزای تشکیل دهنده پروتئین و کربو هیدرات در سیستم CNC
یداله چاشنی دل، بهنام قربانی کوکنده، حسن حافظیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.1 K)

-159 مقایسه دو سطح دانه جو و دو منبع ازته بر روی قابلیت هضم مواد مغذی جیره گوسفند مهربان
داریوش علیپور، شهاب صفری، محمد مهدی طباطبائی، علی اصغر ساکی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی، علی حاتمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (416.62 K)

-158 تاثیر سطوح مختلف دانه جو و منابع ازته برروی برخی از پارامترهای شکمبه
شهاب صفری، محمد مهدی طباطبائی، علی اصغر ساکی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، پویا زمانی، داریوش علیپور، علی حاتمی، علی رزاقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.07 K)

-157 اثرات نوع منبع چربی و کربوهیدرات جیره بر تولید و ترکیب شیر گاوهای شیرده هلشتاین
زانیار شکری، عثمان عزیزی، حسین جهانی عزیز آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (730.41 K)

-156 تاثیر خیسانیدن کاه گندم و دانه جو بر رفتار نشخوار و جویدن در گوساله های پرواری هلشتاین
مهدی کاظمی بن چناری، جواد باقری، علی کمانی، محمد مشایخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.36 K)

-155 استفاده از سیلوی سورگوم شیرین در پرواربندی گوساله های نر
حیدر علی گل محمدی، حسن فضائلی، شهاب الدین مشرف، مهوش کوهی حبیبی، علی آخوندی، فریبرز بدیعی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.2 K)

-154 بررسی دقت برخی از مدل های غیر خطی در پیش بینی کینتیک تخمیر شکمبه ای دانه جو در آزمون تولید گاز
سعید مرادی، خلیل زابلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (604.33 K)

-153 اثر پرتوتابی گاما بر روی فراسنجه های تخمیری دانه جو با استفاده از تکنیک تولید گاز
شهرام میرشادی، اکبر تقی زاده، عین اله عبدی قزلچه، پروین صارمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.97 K)

-152 اثر پرتوتابی گاما بر روی تجزیه پذیری پروتئن خام دانه جو با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ )
شهرام میرشادی، اکبر تقی زاده، پروین شورنگ، پروین صارمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.99 K)

-151 تأثیر جایگزینی تفالۀ پرک ملاس دار چغندر قند به جای دانه جو در جیره های کم علوفه بر ویژگی های تخمیر شکمبه گوساله های نر هلشتاین
محسن مجتهدی، محسن دانش مسگران، علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.14 K)

-150 استفاده از سیلاژ ذرت و علف خشک یونجه در جیره هایی بر پایه دانه ذرت و دانه جو درتغذیه گاوهای شیری
مرتضی نعمتی، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، ابراهیم قاسمی، مهدی میرزایی، فرزاد هاشم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (536.32 K)