صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
34
-224
اﺛﺮ ﻣﺘﻘﺎﺑﻞ ﻓﺮآوری داﻧﻪ ﺟﻮ و ﻧﻮع روﻏﻦ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ و ﺗﻮازن ﻧﯿﺘﺮوژن در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﻠﻮﭼﯽ
یونس علی علی جو، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، محسن دانش مسگران، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
271.36 K
-223
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﻮع ﭼﺮﺑﯽ ﺟﯿﺮه و روش ﻓﺮآوری داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺮ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺟﻮﯾﺪن و ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ در اواﯾﻞ ﺷﯿﺮدهی
یونس علی علی جو، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، محسن دانش مسگران، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
275.57 K
-222
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ روش ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺮآوری داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻇﺎﻫﺮی ﺧﻮراک در ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎی شیری
علی جراح، غلامرضا قربانی، محمد خوروش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
187.08 K
-221
شمارش جمعیت کل باکتریهای شکمبه با استفاده از روش Real time-PCR
علی حسین خانی، مهدی مرادی، سید علی رضا وکیلی، حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
86.2 K
-220
بررسی اثر فراوری دانه جو با اوره، هیدروکسید سدیم و فرمالدئید برعملکرد بره های نر پرواری
رضا قنبری، پگاه نیک قدم، محمد شیری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.02 M
-219
اثر استفاده از دانه انار برعملکرد پروار گوساله های نر هلشتاین
ایمان احمدی صنوبری، عبدالمنصور طهماسبی، رضا وکیلی، آرام احمدی صنوبری، امید احمدی صنوبری، علی زنگنه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
808.81 K
-218
تعیین ترکیبات شیمیائی و انرژی قابل سوخت و ساز برخی از واریته های دانه جو استان آذربایجان شرقی
حسین جانمحمدی، اکبر تقی زاده، نصراالله پیرانی، مهدی مرسلی، علیرضا فصیحی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
395.28 K
-217
اثر منابع مختلف ازت و فرآوری دانه جو بر هضم مواد مغذی و تغییرات pH و آمونیاک شکمبه در گوسفند
احمد احمدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، سلمان افشار، علی اصغر ساکی، خلیل زابلی، پویا زمانی، سید علی حسینی سیر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.04 M
-216
اثر تنش حرارتی و نوع جیره بر گوارش پذیری مواد مغذی جیره (گوسفند مهربان)
محمد مهدی طباطبایی، خلیل زابلی، احمد احمدی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، علی اکبر سبز پرور، محمد تقی اخضر، سید علی حسینی سیر، نمت ا... کیانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.01 M
-215
تعیین ترکیبات شیمیایی دانه گندم و جو استان آذربایجان غربی
زینال همتی، رسول پیر محمدی، قادر منافی آذر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
383.06 K
-214
استفاده از روش تولید گاز در پیش گویی ارزش غذایی دانه جو عمل آوری شده با حرارت
ذبیح الله نعمتی، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
965.07 K
-213
اثر جایگزینی ذرت به جای جو بر تولید و ترکیبات شیر گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی
س.ه حسینی، ی روزبهان، ع. ر آقاشاهی، س.ع حسینی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
387.63 K
-212
تعیین اثر فرآوری بر ارزش غذایی دانۀ جو و مقایسه ضرایب قابلیت هضم جیره های متاثر از این فرآیند و منابع ازته مختلف در گوسفند
سلمان افشار، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، احمد احمدی، خلیل زابلی، پویا زمانی، علی حسینی سیر، زهرا زمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
394.03 K
-211
اثر فصل و سال بر گوارش پذیری مواد مغذی دانه جو در نشخوارکنندگان
محمد مهدی طباطبایی، خلیل زابلی، احمد احمدی، علی اصغر ساکی، علی اکبر سبزی پرور، نعمت اله کیانی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
457.6 K
-210
بررسی اثر روش های فرآوری مواد خوراکی بر اجزای تشکیل دهنده پروتئین و کربو هیدرات در سیستم CNC
یداله چاشنی دل، بهنام قربانی کوکنده، حسن حافظیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
397.1 K
-209
مقایسه دو سطح دانه جو و دو منبع ازته بر روی قابلیت هضم مواد مغذی جیره گوسفند مهربان
داریوش علیپور، شهاب صفری، محمد مهدی طباطبائی، علی اصغر ساکی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی، علی حاتمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
416.62 K
-208
تاثیر سطوح مختلف دانه جو و منابع ازته برروی برخی از پارامترهای شکمبه
شهاب صفری، محمد مهدی طباطبائی، علی اصغر ساکی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، پویا زمانی، داریوش علیپور، علی حاتمی، علی رزاقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
365.07 K
-207
اثرات نوع منبع چربی و کربوهیدرات جیره بر تولید و ترکیب شیر گاوهای شیرده هلشتاین
زانیار شکری، عثمان عزیزی، حسین جهانی عزیز آبادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
730.41 K
-206
تاثیر خیسانیدن کاه گندم و دانه جو بر رفتار نشخوار و جویدن در گوساله های پرواری هلشتاین
مهدی کاظمی بن چناری، جواد باقری، علی کمانی، محمد مشایخی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
297.36 K
-205
استفاده از سیلوی سورگوم شیرین در پرواربندی گوساله های نر
حیدر علی گل محمدی، حسن فضائلی، شهاب الدین مشرف، مهوش کوهی حبیبی، علی آخوندی، فریبرز بدیعی مقدم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
265.2 K
-204
بررسی دقت برخی از مدل های غیر خطی در پیش بینی کینتیک تخمیر شکمبه ای دانه جو در آزمون تولید گاز
سعید مرادی، خلیل زابلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
604.33 K
-203
اثر پرتوتابی گاما بر روی فراسنجه های تخمیری دانه جو با استفاده از تکنیک تولید گاز
شهرام میرشادی، اکبر تقی زاده، عین اله عبدی قزلچه، پروین صارمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
332.97 K
-202
اثر پرتوتابی گاما بر روی تجزیه پذیری پروتئن خام دانه جو با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ )
شهرام میرشادی، اکبر تقی زاده، پروین شورنگ، پروین صارمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
350.99 K
-201
تأثیر جایگزینی تفالۀ پرک ملاس دار چغندر قند به جای دانه جو در جیره های کم علوفه بر ویژگی های تخمیر شکمبه گوساله های نر هلشتاین
محسن مجتهدی، محسن دانش مسگران، علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
388.14 K
-200
استفاده از سیلاژ ذرت و علف خشک یونجه در جیره هایی بر پایه دانه ذرت و دانه جو درتغذیه گاوهای شیری
مرتضی نعمتی، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، ابراهیم قاسمی، مهدی میرزایی، فرزاد هاشم زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
536.32 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2