صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
28
-74
اثر مکمل روغن سویا و روغن ماهی برقابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در بزهای مهابادی
داریوش فخاری، ابوالفضل زالی، مهدی گنج خانلو، محمد مرادی شهر بابک، میرحسین نجفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.35 MB)
-73
اندازه گیری الگوی اسید های چرب منابع مختلف روغن مصرفی در جیره طیور
ناهید منوچهری اردستانی، حسین ایراندوست، علی پارسا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.66 MB)
-72
اندازه گیری خصوصیات فیزیکی شیمیایی منابع مختلف روغن قابل استفاده در تغذیه طیور
حسین ایراندوست، علی پارسا، ناهید منوچهری اردستانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.69 MB)
-71
اثر روغن سویای حرارت دیده در تغذیۀ مرغ های تخم گذار
علی نوبخت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (81.65 K)
-70
بررسی تاثیر سطوح و نسبت های اختلاط روغن سویا و اسید چرب آن بر عملکرد جوجه های گوشتی
احمد افضل زاده، فهیمه بیطرف، داود شریفی، محمد هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (531.2 K)
-69
بررسی اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و مکمل روغن سویا بر مصرف خوراک و قابلیّت هضم گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل شیردهی
مهدی خلیل ارجمندی، اسدا... تیموری یانسری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (432.18 K)
-68
بررسی اثرات نوع چربی به همراه امولسیفیه کننده ها بر عملکرد جوجه های گوشتی
فرشته جمیلی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (139.81 K)
-67
تعیین سطح بهینه چربی در جیره غذایی زنبور عسل
هادی غلامی قره سو، بهروز دستار، غلامعلی نهضتی پاقلعه، علیرضا مرادی، محمد قربانی، بهاره شعبانپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (364.74 K)
-66
اثر روغن سویا بر جوجه درآوری و ترکیب اسیدچرب تخم بلدرچین ژاپنی
شهرام گلزار ادبی، سلمان نومی، علیرضا فانی، احد ایازی، سهراب آذر فر، رسول پورحسن
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (371.58 K)
-65
تاثیر شکل فیزیکی چربی (روغن سویا و پودر روغن سویا) و سطوح مختلف کلسیم بر عملکرد مرغهای تخمگذار و کیفیت پوسته تخم مرغ
سید محمد هاشمی، مرتضی بکی بندر آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (990.25 K)
-64
تعیین انرژی قابل متابولیسم پودر چربی و روغن سویا و تاثیر آنها بر میزان ابقاء کلسیم و خاکستر جیره
سید محمد هاشمی، مرتضی بیکی بندر آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.08 MB)
-63
اثر ویتامین "ای" در جیره های حاوی روغن سویا بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین
حسن علی عربی، محسن بیات، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، داریوش علیپور، پویا زمانی، احمد احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (401.94 K)
-62
اثر روغن سویا بر عملکرد و راندمان لاشه در جوجه های گوشتی
مهدی نایب پور، پرویز فرهومند، حمید داورپور، احسان ضیایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (414.48 K)
-61
تاثیر استفاده از چربی های اشباع و غیراشباع در جیره بر صفات عملکردی جوجه های گوشتی
حسین نژاد سجادی، نعمت ضیایی، مرتضی ستائی مختاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (378.16 K)
-60
اثر افزودن پودر پوست انار به جیره های دارای چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند، محمدجواد ضمیری، عبدالله درخشنده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (281.78 K)
-59
اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند، محمدجواد ضمیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (322.9 K)
-58
اثرات سطوح مختلف امگا- 3 در دوره های زمانی متفاوت بر فراسنجه های خونی و عملکرد سیستم ایمنی جوجه های گوشتی ماده
نیما غیاثی نژاد، فرشید خیری، جواد پوررضا، جواد نصر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (307.79 K)
-57
اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر تیتر آنتی بادی و ویژگی های لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی، نرگس صیادپور، راضیه ایران پرست، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری، محمد دادپسند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (378.4 K)
-56
اثر افزودن پودر پوست انار به جیره ی دارای چربی بر تیتر آنتی بادی و ویژگی های لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند، محمدجواد ضمیری، بهمن ناصر پور، محمد حبیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (289.95 K)
-55
اثر افزودن عصاره ی هسته ی انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی
نرگس صیادپور، محمدرضا رضوانی، امیر اخلاقی، محمدتقی گلمکانی، شهرام رحیمی، راضیه ایران پرست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (322.94 K)
-54
عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با روغن سویا در دوره های مختلف پرورش
محسن محمدطاقی، نیما ایلا، حشمت اله خسروی نیا، بهروز یاراحمدی، کریم باقری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (197.59 K)
-53
اندازه گیری انرژی قابل سوخت وساز ظاهری کنجاله و روغن سویا و تعیین ترکیب اسیدهای آمینه کنجاله سویا برای جوجه های گوشتی
هادی حسینی، وجیهه صفرزاده، ابوالقاسم گلیان، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (601.3 K)
-52
تغذیه زود هنگام با زرده تخم مرغ و اثر آن بر وزن و طول روده کوچک جوجه های گوشتی
موسی حسینی نشلی، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو، محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (438.33 K)
-51
تاثیر منبع روغن سویا و سطوح مختلف ویتامین E بر الگوی اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع فسفولیپیدهای زرده تخم مرغ
حسین ایراندوست، ناهید منوچهری اردستانی، حمید محمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (260.94 K)
-50
اثرات نوع منبع چربی و کربوهیدرات جیره بر تولید و ترکیب شیر گاوهای شیرده هلشتاین
زانیار شکری، عثمان عزیزی، حسین جهانی عزیز آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (730.41 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2