نویسنده = حسن نصیری مقدم | ||
تعداد مقالات: 50 | ||
1 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره روﻏﻨﯽ ﮔﻞ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻬﺎر ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ درﮔﯿﺮ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺗﺘﺮاﮐﻠﺮﯾﺪ ﮐﺮﺑﻦ | |
ریحانه واحد؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.52 K) | ||
2 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﻟﯿﺰﯾﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی | |
محمدصادق حسینی مقدم؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن نصیری مقدم؛ احمدرضا راجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.21 K) | ||
3 | مقایسه اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﮔﯿﺎه دارﭼﯿﻦ ﺑﺎ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ وﯾﺮﺟﯿﻨﯿﺎﻣﺎﯾﺴﯿﻦ و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭘﺮﯾﻤﺎﻻک ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟه های گوشتی | |
محمدعلی بهروز لک؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مرتضی بهروزلک | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.96 K) | ||
4 | ارزﯾﺎﺑﯽ ﮔﻨﺪم ﺗﻘﻄﯿﺮی ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ آﻧﺰﯾﻢ اﻧﺪوﻓﯿﺪ دﺑلیو در ﺑﻬﺮه اﻗﺘﺼﺎدی ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار | |
ابراهیم فلاح نوملی؛ حسن کرمانشاهی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن نصیری مقدم؛ علی گیلانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.88 K) | ||
5 | ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﮔﯿﺎه دارﭼﯿﻦ ﺑﺎ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ وﯾﺮﺟﯿﻨﯿﺎﻣﺎﯾﺴﯿﻦ و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭘﺮﯾﻤﺎﻻک ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟه ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
محمدعلی بهروزلک؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مرتضی بهروز لک | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.33 K) | ||
6 | اثر اﻓﺰودن اﺳﺎﻧﺲ اﺳﻄﻮﺧﻮدوس Lavandula angustifolia ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ شراﯾﻂ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣﺎیی | |
نسیم بیدار؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.61 K) | ||
7 | ارزﯾﺎﺑﯽ ﮔﻨﺪم ﺗﻘﻄﯿﺮی ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ آﻧﺰﯾﻢ اﻧﺪوﻓﯿﺪ دبلیو در ﺑﻬﺮه اﻗﺘﺼﺎدی ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار | |
ابراهیم فلاح نوملی؛ حسن کرمانشاهی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن نصیری مقدم؛ علی گیلانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.17 K) | ||
8 | تأثیر افزودن عصاره برگ زیتون (.Olea europaea L) و آلفا-توکوفریل استات در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی از سن 7 تا 28 روزگی | |
محمدجواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.15 MB) | ||
9 | تأثیر سطوح متیونین، پروتئین و پیه بر روی کیفیت تخم مرغ در مرغ های تخم گذار در انتهای دوره تولید | |
حسن نصیری مقدم؛ محمدجواد آگاه؛ محمدرضا کاظمی فرد؛ جواد حسینی؛ محمد طاهر میرکزهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.25 MB) | ||
10 | مقایسه ترکیبات شیمیایی ارقام جو اقلیم های مختلف ایران | |
عین اله عبدی قزلجه؛ محسن دانش مسگران؛ حسن نصیری مقدم؛ علی وکیلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB) | ||
11 | اثر مکمل ویتامین E(آلفا توکوفرول استات) بر پاسخ های ایمنی وابسته به خون و سلول در جوجه های گوشتی | |
علیرضا حسابی نا مقی؛ حسن نصیری مقدم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.51 K) | ||
12 | اثر مکمل ویتامین C (محلول و همراه خوراک) بر عملکرد و ایمنی سلولی در جوجه های گوشتی | |
علیرضا حسابی نامقی؛ حسن نصیری مقدم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.3 K) | ||
13 | اثر جو تخمیر شده با لاکتوباسیلوس و جو مکمل شده با آنزیم بر عملکرد و فراسنجه های لیپیدی خون جوجه های گوشتی | |
حسین لنگری؛ محمد حسینی؛ نظر افضلی؛ حسن نصیری مقدم؛ همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.14 K) | ||
14 | بررسی اثر افزودن پروبیوتیک حاوی استرپتوکوکوس و بیفیدوباکتریوم برسطح کلسترول، تری گلیسیرید و HDLسرم جوجه های گوشتی | |
زهرا حسینی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ غلامعلی کلیدری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (412.11 K) | ||
15 | بررسی اثر افزودن پروبیوتیک حاوی استرپتوکوکوس و بیفیدوباکتریوم بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
زهرا حسینی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ غلامعلی کلیدری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.58 K) | ||
16 | تاثیر سطوح مختلف تفاله مالت و آنزیم بر عملکرد و ویسکوزیته شیره گوارشی در جیره های غذایی جوجه های گوشتی | |
جواد حسینی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محمد کاظمی فر؛ محمد جواد آگاه؛ محمد طاهر میرکزهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.6 K) | ||
17 | تعیین قابلیت هضم ایلئومی ظاهری پروتئین خام و اسیدهای آمینه پودر گوشت و استخوان در جوجه های گوشتی | |
حسین جانمحمدی؛ حسن نصیری مقدم؛ جواد پوررضا؛ محسن دانش مسگران؛ ابوالقاسم گلیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB) | ||
18 | تاثیر سطوح متفاوت دانه کامل آفتابگردان بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
سمیه سالاری؛ حسن نصیری مقدم؛ جواد آرشامی؛ ابوالقاسم گلیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.3 K) | ||
19 | تاثیر جیوه های حاوی اسید کلریدریک و نمکهای آنیونی بر مواد معدنی و pH ادرار و خصوصیات سلامتی گاوهای خشک هلشتاین | |
طاهره محمد آبادی؛ محسن دانش مسگران؛ حسن نصیری مقدم؛ مرتضی چاجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (971.12 K) | ||
20 | اثر افزودن مازاد ویتامین A ،ویتامین E و روی به جیره پایه گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و ریخت سنجی روده جوجه های گوشتی | |
محمدرضا اکبری؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم؛ علیرضا هروی موسوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.13 K) | ||
21 | اندازه گیری اکسیداسیون اسید آمینه شاخص برای تعیین احتیاجات اسید آمینه در نیمچه های مرغ مادر | |
احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (543.72 K) | ||
22 | اثر متقابل بنتونیت سدیم با رنگدانه بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ مرغهای تخمگذار از 36-48هفتگی | |
حمیده هاشمی پور؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن نصیری مقدم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.2 K) | ||
23 | بررسی اثرات مکمل لیزین و متیونین بر عملکرد و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی | |
حسن نصیری مقدم؛ علیرضا حسابی نامقی؛ محمد رضا بیرجندی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (739.99 K) | ||
24 | تأثیر گندم آسیاب شده، بنتونیت سدیم و آمت بر بهبود کیفیت پلت و عملکرد جوجه های گوشتی | |
محمد جواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم؛ حسین نوراللهی؛ مظاهر صفدریان؛ نامدار اسکندری شیری؛ جواد حسینی؛ محمد کاظمی فرد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.41 K) | ||
25 | تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری نشاسته ارقام مختلف جو ایران با روش برون تنی | |
عیناله عبدی قزلجه؛ محسن دانش مسگران؛ حسن نصیری مقدم؛ علی رضا وکیلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.37 K) |