صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
28
1
ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺨﻤﯿﺮ ﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه ﺑﺮﺧﯽ ارﻗﺎم و ﻻﯾﻦ ﻫﺎی ﮔﻨﺪم
مجتبی زاهدی فر، حسن فضائلی، ابوالفضل عباسی، ناصر تیمور نژاد، علی مصطفی تهرانی، حسین غلامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (284.39 K)
2
ﺗﻐﯿﯿﺮات ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ذرت ﺑﺎ رﻃﻮﺑﺖ ﺑﺎﻻ در ﻃﻮل 10ﻣﺎه ذﺧﯿﺮه ﺳﺎزی
اکبر اسدیان، شهاب الدین مشرف، علی آخوندی، حیدر علی گلمحمدی، پزمان آجیل چی، مجتبی زاهدی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (308.94 K)
3
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و ﻣﺎده آﻟﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن
هانا شیخ احمدی، آرش آذرفر، سعید محمدزاده، مجتبی زاهدی فر، علی کیانی، سرور مرادی، طاهره رحمتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (291.88 K)
4
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﺟﻐﺮاﻓﯿﺎﯾﯽ و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی آب و ﻫﻮاﯾﯽ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﺳﺎﺧﺘﺎر ﻣﻠﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن
هانا شیخ احمدی، آرش آذرفر، سعید محمد زاده، مجتبی زاهدی فر، علی کیانی، سرور مرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (371.77 K)
5
تاﺛﯿﺮ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﺟﻐﺮاﻓﯿﺎﯾﯽ و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی آب و ﻫﻮاﯾﯽ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﺳﺎﺧﺘﺎر ﻣﻠﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن
هانا شیخ احمدی، آرش آذر فر، سعید محمدزاده، مجتبی زاهدی فر، علی کیانی، سرور مرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (421.79 K)
6
بررسی عملکرد ، ارزش غذایی و هزینه های تولید علوفه سبز جو با روش آبکشت(هایدروپونیک) و استفاده آن در گوساله های نر پرواری
حیدر علی گل محمدی، حسن فضایلی، مجتبی زاهدی فر، شهاب الدین مشرف، مهوش کوهی حبیبی، منصور صالحی، نصرت ا منتجبی، علیرضا آذربایجانی، علی اکبر شعاعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (381.62 K)
7
تعیین شاخص ارزش غذایی سرساخه تاغ (.Haloxylon sp) در استان کرمان
محمد ولی تکاسی، مجتبی زاهدی فر، بهزاد همتی، سید مجتبی سید مومن
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.26 MB)
8
تاثیر جایگزینی سطوح مختلف سر شاخه های دو گونه آتریپلکس (کانی سنس و لنتی فرمیس) با یونجه بر رشد بدن و تولید کرک بزهای رائینی
سید مجتبی سیدمومن، حسن فضائلی، مجتبی زاهدی فر، محمد ولی تکاسی، مهناز صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.1 MB)
9
مطالعه اثر خوراک حبه و حبه نشده در تشکیل سنگهای مجاری ادراری در بزغاله های نر رائینی
سید مجتبی سیدمومن، حسین غلامی، مجتبی زاهدی فر، کامران رضا یزدی، مهناز صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.15 MB)
10
بررسی امکان استفاده از آب پنیر در غنی سازی کاه گندم در واحدهای پرواربندی گوساله
محمد ولی تکاسی، سعید غلامی، مجتبی زاهدی فر، حسن فضائلی، مجتبی سید مومن، ابراهیم ابراهیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (379.16 K)
11
بررسی تاثیر سطوح مختلف اوره، ملاس و مدت زمان غنی سازی بر ترکیبات شیمیایی سرشاخه خرما
محمد هادی صادقی، مجتبی زاهدی فر، عبدالمهدی کبیری فرد، محمود دشتی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (743.57 K)
12
اثر افزودن پلی اتیلن گلیکول (PEG) بر میزان تولید گاز و قابلیت هضم ضایعات میوه
امیر رضا صفایی، حسن فضائلی، مجتبی زاهدی فر، سید احمد میر هادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.13 MB)
13
تعیین ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم تفاله دانه انار در تغذیه گوسفند
رضا فیضی، احمد قدرت نما، مجتبی زاهدی فر، محسن دانش مسگران، محسن رئیسیان زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.01 MB)
14
تأثیر سطوح مختلف کنسانتره بر سنتز پروتئین میکروبی در شکمبۀ گاومیش
یاشار وکیل فرجی، کاوۀ جعفری خورشیدی، مجتبی زاهدی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (385.46 K)
15
اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس به پوسته پسته سیلو شده بر روی تجزیه پذیری ماده خشک، قابلیت هضم ماده آلی و برآورد انرژی متابولیسمی به دو روش آزمایشگاهی (تیلی و تری و گاز تست)
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (402.27 K)
16
تعیین تجزیه پذیری پروتئین خام و فراسنجه های کیفیت سیلو در دو زمان مختلف سیلو کردن پوسته پسته سیلو شده با افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (385.02 K)
17
اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس بر میزان ترکیبات فنولی، تانن کل و تانن متراکم پوسته پسته سیلو شده
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (528.36 K)
18
تعیین ارزش غذایی و تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام پوسته پسته خشک شده و مقایسه آن با یونجه و کاه گندم
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (411.52 K)
19
اثرات سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم جیره و سن بر صفات عملکردی شتر یک کوهانه
ابوالفضل عباسی، مجتبی زاهدی فر، نجفقلی دبیری، ناصر تیمور نژاد، پولاد پورآزاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (101.95 K)
20
استفاده بهینه از ضایعات میوه و تره بار به عنوان خوراک دام
ابوالفضل عباسی، مجتبی زاهدی فر، ناصر تیمور نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (316.81 K)
21
بررسی مشکلات و اولویت های تحقیقاتی در بخش تغذیه دام و طیور کشور
ابوالفضل عباسی، علی جوانروح علی آبادی، محسن شوکت فدایی، عبدالرسول علامه، مجتبی زاهدی فر، ناصر تیموری نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.75 MB)
22
استفاده از تفاله ریشه شیرین بیان فرآوری شده با اوره در تغذیه بره های نر پرواری
عبدالحمید کریمی، مجتبی زاهدی فر، محمد کمالی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.05 MB)
23
اثر استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم و اسید پروپیونیک روی ضرایب هضمی سیلاژ علوفه کامل نیشکر
غلامعلی صنیعی، مجتبی زاهدی فر، ابراهیم فروغی نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (352.31 K)
24
اثر اسید تانیک روی میزان تولید گاز، قابلیت هضم ماده آلی و انرژی قابل متابولیسم یونجه
رضا فیضی، ولی اله کاشکی، مهران اباذری، مجتبی زاهدی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (392.19 K)
25
اثر افزودن اوره بر روی میزان تانن و تولید گاز پوست انار سیلو شده
رضا فیضی، محمد رئیسیان زاده، ولی اله کاشکی، مجتبی زاهدی فر، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (327.03 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2