صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
28
-274
ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺨﻤﯿﺮ ﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه ﺑﺮﺧﯽ ارﻗﺎم و ﻻﯾﻦ ﻫﺎی ﮔﻨﺪم
مجتبی زاهدی فر، حسن فضائلی، ابوالفضل عباسی، ناصر تیمور نژاد، علی مصطفی تهرانی، حسین غلامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (284.39 K)
-273
ﺗﻐﯿﯿﺮات ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ذرت ﺑﺎ رﻃﻮﺑﺖ ﺑﺎﻻ در ﻃﻮل 10ﻣﺎه ذﺧﯿﺮه ﺳﺎزی
اکبر اسدیان، شهاب الدین مشرف، علی آخوندی، حیدر علی گلمحمدی، پزمان آجیل چی، مجتبی زاهدی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (308.94 K)
-272
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و ﻣﺎده آﻟﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن
هانا شیخ احمدی، آرش آذرفر، سعید محمدزاده، مجتبی زاهدی فر، علی کیانی، سرور مرادی، طاهره رحمتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (291.88 K)
-271
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﺟﻐﺮاﻓﯿﺎﯾﯽ و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی آب و ﻫﻮاﯾﯽ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﺳﺎﺧﺘﺎر ﻣﻠﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن
هانا شیخ احمدی، آرش آذرفر، سعید محمد زاده، مجتبی زاهدی فر، علی کیانی، سرور مرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (371.77 K)
-270
تاﺛﯿﺮ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﺟﻐﺮاﻓﯿﺎﯾﯽ و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی آب و ﻫﻮاﯾﯽ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﺳﺎﺧﺘﺎر ﻣﻠﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن
هانا شیخ احمدی، آرش آذر فر، سعید محمدزاده، مجتبی زاهدی فر، علی کیانی، سرور مرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (421.79 K)
-269
بررسی عملکرد ، ارزش غذایی و هزینه های تولید علوفه سبز جو با روش آبکشت(هایدروپونیک) و استفاده آن در گوساله های نر پرواری
حیدر علی گل محمدی، حسن فضایلی، مجتبی زاهدی فر، شهاب الدین مشرف، مهوش کوهی حبیبی، منصور صالحی، نصرت ا منتجبی، علیرضا آذربایجانی، علی اکبر شعاعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (381.62 K)
-268
تعیین شاخص ارزش غذایی سرساخه تاغ (.Haloxylon sp) در استان کرمان
محمد ولی تکاسی، مجتبی زاهدی فر، بهزاد همتی، سید مجتبی سید مومن
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.26 MB)
-267
تاثیر جایگزینی سطوح مختلف سر شاخه های دو گونه آتریپلکس (کانی سنس و لنتی فرمیس) با یونجه بر رشد بدن و تولید کرک بزهای رائینی
سید مجتبی سیدمومن، حسن فضائلی، مجتبی زاهدی فر، محمد ولی تکاسی، مهناز صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.1 MB)
-266
مطالعه اثر خوراک حبه و حبه نشده در تشکیل سنگهای مجاری ادراری در بزغاله های نر رائینی
سید مجتبی سیدمومن، حسین غلامی، مجتبی زاهدی فر، کامران رضا یزدی، مهناز صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.15 MB)
-265
بررسی امکان استفاده از آب پنیر در غنی سازی کاه گندم در واحدهای پرواربندی گوساله
محمد ولی تکاسی، سعید غلامی، مجتبی زاهدی فر، حسن فضائلی، مجتبی سید مومن، ابراهیم ابراهیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (379.16 K)
-264
بررسی تاثیر سطوح مختلف اوره، ملاس و مدت زمان غنی سازی بر ترکیبات شیمیایی سرشاخه خرما
محمد هادی صادقی، مجتبی زاهدی فر، عبدالمهدی کبیری فرد، محمود دشتی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (743.57 K)
-263
اثر افزودن پلی اتیلن گلیکول (PEG) بر میزان تولید گاز و قابلیت هضم ضایعات میوه
امیر رضا صفایی، حسن فضائلی، مجتبی زاهدی فر، سید احمد میر هادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.13 MB)
-262
تعیین ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم تفاله دانه انار در تغذیه گوسفند
رضا فیضی، احمد قدرت نما، مجتبی زاهدی فر، محسن دانش مسگران، محسن رئیسیان زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.01 MB)
-261
تأثیر سطوح مختلف کنسانتره بر سنتز پروتئین میکروبی در شکمبۀ گاومیش
یاشار وکیل فرجی، کاوۀ جعفری خورشیدی، مجتبی زاهدی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (385.46 K)
-260
اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس به پوسته پسته سیلو شده بر روی تجزیه پذیری ماده خشک، قابلیت هضم ماده آلی و برآورد انرژی متابولیسمی به دو روش آزمایشگاهی (تیلی و تری و گاز تست)
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (402.27 K)
-259
تعیین تجزیه پذیری پروتئین خام و فراسنجه های کیفیت سیلو در دو زمان مختلف سیلو کردن پوسته پسته سیلو شده با افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (385.02 K)
-258
اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس بر میزان ترکیبات فنولی، تانن کل و تانن متراکم پوسته پسته سیلو شده
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (528.36 K)
-257
تعیین ارزش غذایی و تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام پوسته پسته خشک شده و مقایسه آن با یونجه و کاه گندم
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (411.52 K)
-256
اثرات سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم جیره و سن بر صفات عملکردی شتر یک کوهانه
ابوالفضل عباسی، مجتبی زاهدی فر، نجفقلی دبیری، ناصر تیمور نژاد، پولاد پورآزاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (101.95 K)
-255
استفاده بهینه از ضایعات میوه و تره بار به عنوان خوراک دام
ابوالفضل عباسی، مجتبی زاهدی فر، ناصر تیمور نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (316.81 K)
-254
بررسی مشکلات و اولویت های تحقیقاتی در بخش تغذیه دام و طیور کشور
ابوالفضل عباسی، علی جوانروح علی آبادی، محسن شوکت فدایی، عبدالرسول علامه، مجتبی زاهدی فر، ناصر تیموری نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.75 MB)
-253
استفاده از تفاله ریشه شیرین بیان فرآوری شده با اوره در تغذیه بره های نر پرواری
عبدالحمید کریمی، مجتبی زاهدی فر، محمد کمالی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.05 MB)
-252
اثر استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم و اسید پروپیونیک روی ضرایب هضمی سیلاژ علوفه کامل نیشکر
غلامعلی صنیعی، مجتبی زاهدی فر، ابراهیم فروغی نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (352.31 K)
-251
اثر اسید تانیک روی میزان تولید گاز، قابلیت هضم ماده آلی و انرژی قابل متابولیسم یونجه
رضا فیضی، ولی اله کاشکی، مهران اباذری، مجتبی زاهدی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (392.19 K)
-250
اثر افزودن اوره بر روی میزان تانن و تولید گاز پوست انار سیلو شده
رضا فیضی، محمد رئیسیان زاده، ولی اله کاشکی، مجتبی زاهدی فر، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (327.03 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2