نویسنده = |
تعداد مقالات: 70 |
|
-99 |
|
اﺛﺮ اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﻠﻨﯿﻮم ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻟﯿﭙﯿﺪی ﺧﻮن ﺑﺮهﻫﺎی در ﺣﺎل رﺷﺪ ﻣﻬﺮﺑﺎن |
|
رضا علیمحمدی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، سیمین یونس نیا |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 283.06 K
|
|
-98 |
|
ﺑﺮرﺳﯽ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ اﺛﺮات ﻧﻮع ﺟﯿﺮه وﺣﺬف ﭘﺮو ﺗﻮزوآ ﺑﺮ ﺗﺠﺰﯾﻪ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 در ﻣﺤﯿﻂ شکمبه |
|
مصطفی خدابنده لو، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، داریوش علیپور، علی اصغر ساکی، مهدی دهقان بنادکی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 179.44 K
|
|
-97 |
|
ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮات آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 در ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪای ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از آزﻣﻮن ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز |
|
مصطفی خدابنده لو، حسن علی عربی، مصطفی ملکی، داریوش علیپور، علی اصغر ساکی، مهدی دهقان بنادکی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 273.33 K
|
|
-96 |
|
اﺛﺮاﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺷﺎخ وﺑﺮگ ﺧﺸﮏ ﺷﺪه وﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺳﯿﺐ زﻣﯿﻨﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری ﻧﮋاد ﻣﻬﺮﺑﺎن |
|
محمود قدبیگی، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، جواد رشیدی، شهین یادگاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 269.56 K
|
|
-95 |
|
اثر اﺳﺘﻔﺎده از ﻧﺴﺒﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮگ و ﺳﺎﻗﻪ ﺧﺸﮏ ﺷﺪه وﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺳﯿﺐ زﻣﯿﻨﯽ ﺑﺮ ﺿﺮاﯾﺐ ﻫﻀﻤﯽ ﺧﻮراک در ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری ﻧﮋاد ﻣﻬﺮﺑﺎن |
|
محمود قدبیگی، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، جواد رشیدی، شهین یادگاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 180.45 K
|
|
-94 |
|
اثر اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﻠﻨﯿﻮم ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻣﻘﺪار ﻫﻮرﻣﻮنﻫﺎی ﺗﯿﺮوﺋﯿﺪی در ﺑﺮهﻫﺎی در ﺣﺎل رﺷﺪ ﻣﻬﺮﺑﺎن |
|
رضا علیمحمدی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، سیمین یونس نیا |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 276.15 K
|
|
-93 |
|
متابولیسم مس و تغییرات غلظت اوره پلاسما تحت تأثیر مکمل اوره و گوگرد در گوسفند مهربان |
|
زهرا زمانی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی، علی حسینی سیر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 452.88 K
|
|
-92 |
|
اثر سطوح مختلف مکمل اوره و گوگرد بر سنتز پروتئین میکروبی و متابولیسم ازت در گوسفند مهربان |
|
زهرا زمانی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، علی اصغر ساکی، خلیل زابلی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 395.83 K
|
|
-91 |
|
اثر مکمل ید بر کلسترول زرده تخم مرغ و عملکرد مرغان تخم گذار |
|
مهدیه اصلانی فریسار، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، پویا زمانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 172.8 K
|
|
-90 |
|
اثر سطوح مختلف مخلوط اسیدهای آلی و آنالوگ مایع هیدروکسی متیونین بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
علی اصغر ساکی، پویا زمانی، حسن علی عربی، مرتضی افتخاری، رضا ناصری هرسینی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 191.97 K
|
|
-89 |
|
بررسی اثر رشد جبرانی بر خصوصیات لاشه در بره های نر در حال رشد کردی |
|
رضا صفری، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، احمد احمدی، فاطمه بانکی زاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 417.92 K
|
|
-88 |
|
اثر استفاده از اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک محرک رشد در جیره ی جوجه های گوشتی بر انرژی قابل متابولیسم ظاهری و تصحیح شده برای تعادل ازت |
|
علی اصغر ساکی، مجتبی حقیقت، پویا زمانی، حسن علی عربی، احمد احمدی، عابد رحمانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 400.69 K
|
|
-87 |
|
بررسی عوامل مؤثر بر بازده پروتئین خام در گاوهای شیرده |
|
پویا زمانی، رضا میرایی آشتیانی، مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، داریوش علیپور، خلیل زابلی، احمد احمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 385.88 K
|
|
-86 |
|
اثر روش های مختلف تولک بری اجباری برعملکرد مرغان تخمگذار |
|
علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، علی حسینی سیر، نرگس آشوری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 388.12 K
|
|
-85 |
|
اثر سطوح مختلف کبالت جیره بر غلظت ویتامین B12پلاسما بره های نر مهربان |
|
شهاب بیشه سری، حسن علی عربی، محمد مهدی طباطبائی، داریوش علیپور، احمد احمدی، زهرا زمانی، نسترن ایزدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 379.5 K
|
|
-84 |
|
اثر مکمل کبالت بر عملکرد تولیدی بره های نر مهربان |
|
شهاب بیشه سری، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، داریوش علیپور، احمد احمدی، رضا ناصری، محسن بیات |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 383.91 K
|
|
-83 |
|
تاثیر ویتامین "ای" و روغن سویا بر سلامت غده پستان گاوهای شیرده |
|
محسن بیات، حسن علی عربی، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، پویا زمانی، احمد احمدی، شهاب بیشه سری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 402.14 K
|
|
-82 |
|
اثر ویتامین "ای" در جیره های حاوی روغن سویا بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین |
|
حسن علی عربی، محسن بیات، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، داریوش علیپور، پویا زمانی، احمد احمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 401.94 K
|
|
-81 |
|
تعیین اثر فرآوری بر ارزش غذایی دانۀ جو و مقایسه ضرایب قابلیت هضم جیره های متاثر از این فرآیند و منابع ازته مختلف در گوسفند |
|
سلمان افشار، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، احمد احمدی، خلیل زابلی، پویا زمانی، علی حسینی سیر، زهرا زمانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 394.03 K
|
|
-80 |
|
مقایسه قابلیت هضم جیره های حاوی سطوح مختلف تفاله خشک پرتقال با کاه غنی شده و کاه معمولی |
|
زهرا زمانی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، محمدصادق محبیان، علی حسینی سیر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 364.42 K
|
|
-79 |
|
تعیین ارزش غذایی تفاله خشک پرتقال در جیره های حاوی کاه غنی شده با اوره و کاه معمولی |
|
محمدصادق محبیان، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی، زهرا زمانی، نرگس آشوری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 366.05 K
|
|
-78 |
|
تعیین قابلیت هضم سطوح مختلف گندم بوجاری ضایعاتی در جیره گوسفند مهربان |
|
خلیل زابلی، حمیدرضا آریا، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، منوچهر سوری، علی حاتمی، علی حسینی سیر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 519.77 K
|
|
-77 |
|
تعیین قابلیت هضم و ترکیب شیمیایی یونجه در مراحل شروع گلدهی و گلدهی کامل در چین اول و دوم |
|
بابک یزدی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، شاهین واعظی، فرخ کفیل زاده، خلیل زابلی، زهرا زمانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 391.18 K
|
|
-76 |
|
اثر اوره بر قابلیت هضم گندم بوجاری ضایعاتی در گوسفند |
|
علی حاتمی، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، حمیدرضا آریا، علی اصغر ساکی، منوچهر سوری، خلیل زابلی، علی حسینی سیر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 429.24 K
|
|
-75 |
|
اثر فرآیند مکانیکی بر قابلیت هضم گندم بوجاری ضایعاتی و جیره محتوی آن در گوسفند مهربان |
|
علی حاتمی، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، منوچهر سوری، حمیدرضا آریا، خلیل زابلی، علی حسینی سیر، مهناز شادروح |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 392.44 K
|