صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
70
-249
اﺛﺮ اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﻠﻨﯿﻮم ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻟﯿﭙﯿﺪی ﺧﻮن ﺑﺮهﻫﺎی در ﺣﺎل رﺷﺪ ﻣﻬﺮﺑﺎن
رضا علیمحمدی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، سیمین یونس نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (283.06 K)
-248
ﺑﺮرﺳﯽ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ اﺛﺮات ﻧﻮع ﺟﯿﺮه وﺣﺬف ﭘﺮو ﺗﻮزوآ ﺑﺮ ﺗﺠﺰﯾﻪ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 در ﻣﺤﯿﻂ شکمبه
مصطفی خدابنده لو، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، داریوش علیپور، علی اصغر ساکی، مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (179.44 K)
-247
ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮات آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 در ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪای ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از آزﻣﻮن ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
مصطفی خدابنده لو، حسن علی عربی، مصطفی ملکی، داریوش علیپور، علی اصغر ساکی، مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (273.33 K)
-246
اﺛﺮاﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺷﺎخ وﺑﺮگ ﺧﺸﮏ ﺷﺪه وﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺳﯿﺐ زﻣﯿﻨﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری ﻧﮋاد ﻣﻬﺮﺑﺎن
محمود قدبیگی، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، جواد رشیدی، شهین یادگاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (269.56 K)
-245
اثر اﺳﺘﻔﺎده از ﻧﺴﺒﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮگ و ﺳﺎﻗﻪ ﺧﺸﮏ ﺷﺪه وﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺳﯿﺐ زﻣﯿﻨﯽ ﺑﺮ ﺿﺮاﯾﺐ ﻫﻀﻤﯽ ﺧﻮراک در ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری ﻧﮋاد ﻣﻬﺮﺑﺎن
محمود قدبیگی، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، جواد رشیدی، شهین یادگاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (180.45 K)
-244
اثر اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﻠﻨﯿﻮم ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻣﻘﺪار ﻫﻮرﻣﻮنﻫﺎی ﺗﯿﺮوﺋﯿﺪی در ﺑﺮهﻫﺎی در ﺣﺎل رﺷﺪ ﻣﻬﺮﺑﺎن
رضا علیمحمدی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، سیمین یونس نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (276.15 K)
-243
متابولیسم مس و تغییرات غلظت اوره پلاسما تحت تأثیر مکمل اوره و گوگرد در گوسفند مهربان
زهرا زمانی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی، علی حسینی سیر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (452.88 K)
-242
اثر سطوح مختلف مکمل اوره و گوگرد بر سنتز پروتئین میکروبی و متابولیسم ازت در گوسفند مهربان
زهرا زمانی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، علی اصغر ساکی، خلیل زابلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (395.83 K)
-241
اثر مکمل ید بر کلسترول زرده تخم مرغ و عملکرد مرغان تخم گذار
مهدیه اصلانی فریسار، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، پویا زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (172.8 K)
-240
اثر سطوح مختلف مخلوط اسیدهای آلی و آنالوگ مایع هیدروکسی متیونین بر عملکرد جوجه های گوشتی
علی اصغر ساکی، پویا زمانی، حسن علی عربی، مرتضی افتخاری، رضا ناصری هرسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (191.97 K)
-239
بررسی اثر رشد جبرانی بر خصوصیات لاشه در بره های نر در حال رشد کردی
رضا صفری، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، احمد احمدی، فاطمه بانکی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (417.92 K)
-238
اثر استفاده از اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک محرک رشد در جیره ی جوجه های گوشتی بر انرژی قابل متابولیسم ظاهری و تصحیح شده برای تعادل ازت
علی اصغر ساکی، مجتبی حقیقت، پویا زمانی، حسن علی عربی، احمد احمدی، عابد رحمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (400.69 K)
-237
بررسی عوامل مؤثر بر بازده پروتئین خام در گاوهای شیرده
پویا زمانی، رضا میرایی آشتیانی، مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، داریوش علیپور، خلیل زابلی، احمد احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (385.88 K)
-236
اثر روش های مختلف تولک بری اجباری برعملکرد مرغان تخمگذار
علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، علی حسینی سیر، نرگس آشوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (388.12 K)
-235
اثر سطوح مختلف کبالت جیره بر غلظت ویتامین B12پلاسما بره های نر مهربان
شهاب بیشه سری، حسن علی عربی، محمد مهدی طباطبائی، داریوش علیپور، احمد احمدی، زهرا زمانی، نسترن ایزدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (379.5 K)
-234
اثر مکمل کبالت بر عملکرد تولیدی بره های نر مهربان
شهاب بیشه سری، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، داریوش علیپور، احمد احمدی، رضا ناصری، محسن بیات
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (383.91 K)
-233
تاثیر ویتامین "ای" و روغن سویا بر سلامت غده پستان گاوهای شیرده
محسن بیات، حسن علی عربی، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، پویا زمانی، احمد احمدی، شهاب بیشه سری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (402.14 K)
-232
اثر ویتامین "ای" در جیره های حاوی روغن سویا بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین
حسن علی عربی، محسن بیات، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، داریوش علیپور، پویا زمانی، احمد احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (401.94 K)
-231
تعیین اثر فرآوری بر ارزش غذایی دانۀ جو و مقایسه ضرایب قابلیت هضم جیره های متاثر از این فرآیند و منابع ازته مختلف در گوسفند
سلمان افشار، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، احمد احمدی، خلیل زابلی، پویا زمانی، علی حسینی سیر، زهرا زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (394.03 K)
-230
مقایسه قابلیت هضم جیره های حاوی سطوح مختلف تفاله خشک پرتقال با کاه غنی شده و کاه معمولی
زهرا زمانی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، محمدصادق محبیان، علی حسینی سیر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (364.42 K)
-229
تعیین ارزش غذایی تفاله خشک پرتقال در جیره های حاوی کاه غنی شده با اوره و کاه معمولی
محمدصادق محبیان، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی، زهرا زمانی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (366.05 K)
-228
تعیین قابلیت هضم سطوح مختلف گندم بوجاری ضایعاتی در جیره گوسفند مهربان
خلیل زابلی، حمیدرضا آریا، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، منوچهر سوری، علی حاتمی، علی حسینی سیر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (519.77 K)
-227
تعیین قابلیت هضم و ترکیب شیمیایی یونجه در مراحل شروع گلدهی و گلدهی کامل در چین اول و دوم
بابک یزدی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، شاهین واعظی، فرخ کفیل زاده، خلیل زابلی، زهرا زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (391.18 K)
-226
اثر اوره بر قابلیت هضم گندم بوجاری ضایعاتی در گوسفند
علی حاتمی، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، حمیدرضا آریا، علی اصغر ساکی، منوچهر سوری، خلیل زابلی، علی حسینی سیر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (429.24 K)
-225
اثر فرآیند مکانیکی بر قابلیت هضم گندم بوجاری ضایعاتی و جیره محتوی آن در گوسفند مهربان
علی حاتمی، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، منوچهر سوری، حمیدرضا آریا، خلیل زابلی، علی حسینی سیر، مهناز شادروح
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (392.44 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3