نویسنده =
تعداد مقالات: 39

-124 متابولیسم مس و تغییرات غلظت اوره پلاسما تحت تأثیر مکمل اوره و گوگرد در گوسفند مهربان
زهرا زمانی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی، علی حسینی سیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (452.88 K)

-123 اثر سطوح مختلف مکمل اوره و گوگرد بر سنتز پروتئین میکروبی و متابولیسم ازت در گوسفند مهربان
زهرا زمانی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، علی اصغر ساکی، خلیل زابلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.83 K)

-122 اثر منابع مختلف ازت و فرآوری دانه جو بر هضم مواد مغذی و تغییرات pH و آمونیاک شکمبه در گوسفند
احمد احمدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، سلمان افشار، علی اصغر ساکی، خلیل زابلی، پویا زمانی، سید علی حسینی سیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

-121 تعیین قابلیت هضم سیلاژ تفاله لیمو ترش و کاه گندم
سید علی حسینی سیر، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، احمد احمدی، خلیل زابلی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

-120 اثر دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم بر ویسکوزیته روده باریک، رطوبت، اسید اوریک بستر و عملکرد جوجه های گوشتی
طاهره رنجبری، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، حسن علی عربی، خلیل زابلی، سارا میرزایی گودرزی، معصومه عباسی نژاد، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

-119 مقایسه قابلیت هضم اسیدهای آمینه دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم در مدفوع و ایلئوم جوجه های گوشتی
طاهره رنجی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، محمد ربانی، فریدون افلاکی، حسن علی عربی، خلیل زابلی، سارا میرزایی گودرزی، معصومه عباسی نژاد، نرگس آشوری، لاله دشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)

-118 گوارش پذیری علف باغی، کاه گندم و کاه گندم غنی شده با اوره
خلیل زابلی، محمد مهدی طباطبایی، علی حسینی سیر، احمد احمدی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، پویا زمانی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

-117 بررسی تغییر ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم سبوس گندم پس از عمل آوری بیولوژیکی با قارچ نئوروسپورا سیتوفیلا
خلیل زابلی، یوسف روزبهان، سید عباس شجاع الساداتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.36 MB)

-116 اثر تنش حرارتی و نوع جیره بر گوارش پذیری مواد مغذی جیره (گوسفند مهربان)
محمد مهدی طباطبایی، خلیل زابلی، احمد احمدی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، علی اکبر سبز پرور، محمد تقی اخضر، سید علی حسینی سیر، نمت ا... کیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

-115 اثر موننسین، جو عمل آوری شده، اوره و کنجاله سویا بر غلظت اوره و گلوکز خون گوسفند نژاد مهربان
محمد مهدی طباطبایی، شهرام نجفی، احمد احمدی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، خلیل زابلی، زهرا زمانی، محمد حسین رحمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)

-114 تعیین قابلیت هضم سیلاژ کاه گندم با سطوح مختلف تفاله لیمو و اوره به روش آزمایشگاهی
محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، سید علی حسینی سیر، حسن فضایلی، احمد احمدی، خلیل زابلی، حسن حجت، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

-113 مقایسه سطوح مختلف کنجاله سویا (روغن گیری شده با روش حلال و مکانیکی) بر عملکرد و تغییرات طول روده باریک جوجه های گوشتی
معصومه عباسی نژاد، علی اصغر ساکی، شهاب قاضی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، حسن علی عربی، طاهره رنجبری، سارا میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

-112 اثر روی کلیت شده بر رشد و مصرف ویتامین A در گوساله ها
حسن علی عربی، آرونا چابرا، فردین هژبری، خلیل زابلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (943.29 K)

-111 ارزش غذایی ضایعات کیک و کلوچه در تغذیه گوسفند مهربان
منوچهر کاظمی، محمد مهدی طباطبایی، پویا زمانی، احمد احمدی، محمد تقی اخضر، حسن علی عربی، خلیل زابلی، سید علی حسینی سیر، علی رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (976.79 K)

-110 مطالعه ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم کنجاله کلزا در تغذیه گوسفند
سعید کاویان، محمد مهدی طباطبایی، خلیل زابلی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

-109 قابلیت هضم اسیدهای آمینه و انرژی زایی کنجاله های سویا و مقایسه اثر آنها در عملکرد جوجه های گوشتی
همایون محمودی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، پویا زمانی، علی عربی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

-108 قابلیت هضم اسیدهای آمینه و انرژی زایی کنجاله های سویا مقایسه اثر آنها در عملکرد جوجه های گوشتی
همایون محمودی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، علی عربی، پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.11 MB)

-107 بررسی عوامل مؤثر بر بازده پروتئین خام در گاوهای شیرده
پویا زمانی، رضا میرایی آشتیانی، مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، داریوش علیپور، خلیل زابلی، احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.88 K)

-106 ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم یونجه مزرعه دانشگاه آزاد ساوه در چین اول و دوم در شروع گلدهی
بابک یزدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (963.81 K)

-105 تعیین قابلیت هضم جیره و مقدار کل اسیدهای چرب فرار به روش in vitroدر اثر استفاده از مکمل اوره و گوگرد
حسن علیعربی، محمدمهدی طباطبایی، زهرا زمانی، پویا زمانی، خلیل زابلی، شهاب بیشه سری، مهناز شادروح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (450.54 K)

-104 تعیین اثر فرآوری بر ارزش غذایی دانۀ جو و مقایسه ضرایب قابلیت هضم جیره های متاثر از این فرآیند و منابع ازته مختلف در گوسفند
سلمان افشار، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، احمد احمدی، خلیل زابلی، پویا زمانی، علی حسینی سیر، زهرا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.03 K)

-103 تعیین ارزش غذایی تفاله خشک پرتقال در جیره های حاوی کاه غنی شده با اوره و کاه معمولی
محمدصادق محبیان، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی، زهرا زمانی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.05 K)

-102 تعیین قابلیت هضم سطوح مختلف گندم بوجاری ضایعاتی در جیره گوسفند مهربان
خلیل زابلی، حمیدرضا آریا، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، منوچهر سوری، علی حاتمی، علی حسینی سیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (519.77 K)

-101 تعیین قابلیت هضم و ترکیب شیمیایی یونجه در مراحل شروع گلدهی و گلدهی کامل در چین اول و دوم
بابک یزدی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، شاهین واعظی، فرخ کفیل زاده، خلیل زابلی، زهرا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.18 K)

-100 اثر فصل و سال بر گوارش پذیری مواد مغذی دانه جو در نشخوارکنندگان
محمد مهدی طباطبایی، خلیل زابلی، احمد احمدی، علی اصغر ساکی، علی اکبر سبزی پرور، نعمت اله کیانی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (457.6 K)