نویسنده = منصور رضایی | ||
تعداد مقالات: 40 | ||
1 | تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر آوﯾﺸﻦ در ﺟﯿﺮهﮐﻢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎ ﮔﻮﺷتی | |
ﻓﺎﻃﻤﻪ اﺑﺎذری؛ منصور رضایی؛ مهیار رحیمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (484.59 K) | ||
2 | تاثیر اﺳﺘﻔﺎده از الﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
ﻣﺤﺴﻦ رﺟﺐ زاده ﻧﺴﻮان؛ منصور رضایی؛ زرﺑﺨﺖ اﻧﺼﺎری ﭘﯿﺮ ﺳﺮاﺋﯽ | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.06 K) | ||
3 | تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻟﯽ و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﻫﺎ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ روده ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷتی | |
محمدحسین بهشتی مقدم؛ منصور رضایی؛ سارا بهشتی مقدم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.61 K) | ||
4 | تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از الﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺑﺪن و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
محسن رجب زاده نسوان؛ منصور رضایی؛ زربخت انصاری پیرسرائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.48 K) | ||
5 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﺮاﮐﻢ اﻧﺮژی و ﺳﺎﯾﺮ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺟﯿﺮه در دوره ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮورش ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی | |
قاسم فرهادی؛ منصور رضایی؛ یداله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.36 K) | ||
6 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﺮاﮐﻢ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺿﺮوری ﻣﺤﺪود ﮐﻨﻨﺪه و ﻣﺪت ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﯿﺮه ﭘﯿﺶ آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ رﺷﺪ و ﻧﻤﻮ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش و برخی ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
سهیل یوسفی؛ منصور رضایی؛ زربخت انصاری پیرسرائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (353.98 K) | ||
7 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﺮاﮐﻢ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺿﺮوری ﻣﺤﺪود ﮐﻨﻨﺪه و ﻣﺪت ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﯿﺮه ﭘﯿﺶ آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺑﺪن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
سهیل یوسفی؛ منصور رضایی؛ زربخت انصاری پیرسرایی؛ هادی محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.31 K) | ||
8 | ﺗﺨﻤﯿﻦ ﺳﻄﻮح ﺑﻬﯿﻨﻪ ﺗﻌﺎدل اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ و ﻣﺪت زﻣﺎن ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﯿﺮه ﭘﯿﺶ آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮاﺳﺎس ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻃﺮح ﻣﺮﮐﺐ ﻣﺮﮐﺰی | |
نسیم بیدار؛ حسن کرمانشاهی؛ هادی سیاح زاده؛ منصور رضایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.85 K) | ||
9 | تأثیر دارچین و پروبیوتیک بر عملکرد مرغ های تخمگذار لگهورن در اواخر دوره تولید | |
بهاره کاظم نیا؛ منصور رضایی؛ علیرضا جعفری صیادی؛ حمید دلدار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.9 MB) | ||
10 | تأثیر دارچین و پروبیوتیک بر کیفیت تخم مرغ های تخمگذار لگهورن در اواخر دوره تولید | |
بهاره کاظم نیا؛ منصور رضایی؛ علیرضا جعفری صیادی؛ حمید دلدار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.94 MB) | ||
11 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﺮاﮐﻢ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻧﺮژی و ﺳﺎﯾﺮ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار ﻟﮕﻬﻮرن | |
محدثه مهدوی؛ منصور رضایی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ علیرضا جعفری صیاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (801.87 K) | ||
12 | ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮیﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﯿﻮﻣﺎس ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﭘﻮﺳﺘﻪ ﺗﺨﻢﻣﺮغ ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮشتی | |
حسنا حاجاتی؛ احمد حسن آبادی؛ منصور رضایی؛ مائده جهادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (894.79 K) | ||
13 | تأثیر قارچ صدفی و پروبیوتیک بر فراسنجه های خونی و کلسترول تخم مرغ در مرغ ها تخمگذار لگهورن | |
فرشته شکرانی؛ منصور رضایی؛ زربخت انصاری؛ یدالله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (895.96 K) | ||
14 | تاثیر تغذیه داخل تخم مرغی نانو مولتی ویتامین بر قابلیت جوجه درآوری و عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین | |
حسنا حاجاتی؛ احمد حسن آبادی؛ منصور رضایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.46 MB) | ||
15 | بررسی اثرات تغذیه با دوازده واریته مختلف برگ توت بر عملکرد اقتصادی کرم ابریشم | |
حمیده مطهری؛ منصور رضایی؛ علیرضا صیداوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (575.36 K) | ||
16 | اندازه گیری مواد مغذی واریته های مختلف توت استان مازندران برای تغذیه کرم ابریشم | |
حمیده مطهری؛ منصور رضایی؛ علیرضا صیداوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.14 K) | ||
17 | تاثیر استفاده از اسیدهای آلی و پروبیوتیک ها بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
محمد حسین بهشتی مقدم؛ منصور رضایی؛ فریدون نیک نفس؛ هادی سیاح زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (207.52 K) | ||
18 | تأثیر سطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از آنزیم همی سل بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
حسن نبی پور افروزی؛ منصور رضایی؛ وحید تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (213.67 K) | ||
19 | بررسی تأثیر منابع و سطوح مختلف چربی مکمل بر فراسنجه های سرم خون جوجه های گوشتی | |
آتنا منفردی؛ منصور رضایی؛ هادی سیاح زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.68 K) | ||
20 | ﺑﺮرﺳﯽ ﭼﻨﺪ ﺷﮑﻠﯽ ﺟﺎﯾﮕﺎه ﻓﺎﮐﺘﻮر روﻧﻮﯾﺴﯽ ﻏﺪهی ﻫﯿﭙﻮﻓﯿﺰ در ﻣﺮغ ﺑﻮﻣﯽ ﻣﺮﮐﺰ اﺻﻼح ﻧﮋاد ﻣﺎزﻧﺪران | |
لیلی همتی؛ هادی سیاح زاده؛ قدرت الله رحیمی؛ منصور رضایی؛ بهنام کامجو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (413.14 K) | ||
21 | اثرات اندازه ذرات خوراک و مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه های گوشتی در جیره حاوی کنجاله کانولا | |
وحید رادمهر؛ اسداالله تیموری یانسری؛ منصور رضایی؛ صادق کریم زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.44 K) | ||
22 | تأثیر استفاده از عصاره کاسنی و پروبیوتیک بر جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی | |
ذبیح اله یوسفی؛ منصور رضایی؛ زربخت انصاری پیرسرایی؛ محمدی کاظمی فرد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.89 K) | ||
23 | تأثیر استفاده از عصاره کاسنی و پروبیوتیک بر خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی جوجه گوشتی | |
ذبیح اله یوسفی؛ منصور رضایی؛ زربخت انصاری پیرسرایی؛ محمد کاظمی فرد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.04 K) | ||
24 | تأثیر سطوح مختلف پودر ضایعات جوجه کشی بر خصوصیات استخوان درشتنی و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی | |
محمدرضا کوهی؛ منصور رضایی؛ اسداله تیموری یانسری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.08 K) | ||
25 | بررسی اثر پروبیوتیک باکتوسل بر عملکرد و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی | |
علی اکبر حسینی؛ منصور رضایی؛ بهرام شهره | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (272.49 K) |